Producenter

List of all manufacturers


Pregnyl 5000 Organon 1 amp [1x5000IU]

Pregnyl 5000 Organon 1 amp [1x5000IU]

22,00 €

25% 16,50 €

Tilgængelighed: Stock

Buy Pregnyl 5000 Organon (HCG - Human chorionic gonadotropin)

Pregnyl for Bodybulding:

Dette stof er ikke et steroid, men det er meget udbredt i atletik i dag. HCG er et naturligt protein hormon, der udskilles fra den humane placenta og renset form af urin fra gravide kvinder.

Dette hormon er ikke et naturligt mandligt kønshormon, men efterligner det naturlige hormon LH (Luetinising Hormone) er næsten identisk. Denne LH stimulerer produktionen af ​​testosteron ved testiklerne hos mænd. Således HCG sender den samme besked, og resulterer i øget testosteron produktion af testiklerne på grund af HCG effekt på Leydig celler i testiklerne. Normalt HCGis bruges til at behandle kvinder med visse æggestokkene lidelser, og det bruges til at stimulere testiklerne hos mænd, der kan være hypogonadale. Atleter bruger HCGto øger kroppens egen naturlige produktion af testosteron, som ofte deprimeret ved langvarig steroid brug. Også når steroider anvendes i høje doser, de kan give falske signaler til hypothalamus, der resulterer i en deprimeret signal til testiklerne. Over en periode på flere uger af denne deprimeret signal testiklerne evnen til at reagere på noget signal fra hypofysen bliver meget svag, hvilket resulterer i testikelatrofi. For at undgå denne atleter vil bruge HCGto holde en kunstig signal at gå til testiklerne og forebygge testikelatrofi.

Ved administration, HGC rejser serumtestosteron meget hurtigt. En stigning i testosteron graner vises i omkring to timer efter injektion af HCG. Den anden top opstår omkring to til fire dage senere. HCG terapi har vist sig at være meget effektiv i forebyggelsen af ​​testikelatrofi og til at bruge kroppens egne biokemiske stimulere mekanismer til at øge plasma testosteron-niveau under træningen. Nogle steroid brugere finder, at de har nogle af deres bedste styrke og størrelse gevinster, mens du bruger HCG i forbindelse med steroider. Dette kan wee skyldes det forhold, at kroppen har højt niveau af naturlige androgener samt den kunstige steroid hormoner, på det tidspunkt. Den optimale dosis for en atlet, ved hjælp af HCG er aldrig blevet etableret, men det menes hat et enkelt skud på 1000 til 2000 IE per uge får de ønskede resultater. Cykler på HCG bør holdes ned til tre uger ad gangen med en off cyklus på mindst en måned i mellem.

For eksempel kan man bruge HCGfor to til tre uger midt i en cyklus, og for to eller tre uger i slutningen af ​​en cyklus. Det har været spekuleret på, at længere tids brug af HCGcould undertrykke kroppens egen produktion af gonadotropiner permanent. Dette er grunden til den korte cyklusser er den bedste vej at gå. De bivirkninger fra HCGuse omfatter gynækomasti, væskeophobning, og en stigning i sexlyst, humørsvingninger, hovedpine og højt blodtryk. HCGraises androgen niveauer hos mænd med op til 400%, men den rejser også østrogen niveauer dramatisk så godt. Det er derfor, det kan forårsage en reel tilfælde af gynækomasti, hvis dosis bliver for høje for den pågældende person. En anden bivirkning set fra HCGuse er morgenkvalme (kvalme og opkastning).

Der har ikke været tilfælde af overdosering komplikationer med brugen af ​​HCG eller har der været nogen i forbindelse karcinomer, lever-eller nyrefunktion. HCG var på et tidspunkt så på at se om den kunne bære aids-virus, skyldes, at det er biologisk aktive, men de seneste ord er, at dette ikke kunne være muligt på nogen måde. Så ser vi, hvordan HCG bruges af sportsfolk til at undgå nogle af de problemer der er forbundet med pludselig at stoppe et steroid cyklus.

Dette produkt er heller ikke samlet op på steroid tests, så nogle atleter bruge den til at holde androgen niveauet højt, før en konkurrence, der har narkotika testning. HCG skal være nedkølet efter det er blandet sammen, og så har det en levetid på omkring 10 uger. Det er taget intramuskulært kun, dette stof er ofte til rådighed ved bestilling af en læge, hvis du viser symptomer på hypogonadisme. Det er svært at finde på det sorte marked.

 

Pregnyl for graviditet:

Pregnyl, eller human choriongonadotropin (hCG). er et højt oprenset præparat indhentet fra urin fra gravide kvinder. Når administreres intramuskulært, det efterligner den normale midt-cyklus bølge af LH og forårsager ægløsning at forekomme. Ideelt set bør de daglige omgang blive praktiseret i løbet af de 48-timers periode efter LH.

Din læge vil rådgive dig, hvornår du har samleje eller i visse hændelser, når ved insemination procedure vil blive udført med henblik på at maksimere chancen for graviditet.

 

HVORDAN ER HUMEGON OG Pregnyl givet?

Humegon administreres ved intramuskulær injektion, ofte i balden. Det kan ikke indtages oralt, fordi det er et protein, og vil blive fordøjet i maven.

Humegon injektioner er normalt startet i de første 5 dage af menstruationscyklus og er ofte fortsættes dagligt i en total på 7 til 12 dage. Dog kan dosis af lægemidlet og tidsplanen for administration variere afhængigt af din krops reaktion på behandlingen. Det er ikke usædvanligt, at din læge at variere dosis eller tidsplan fra cyklus til cyklus.

Pregnyl (chorion gonadotropin til injektion. USP) administreres ved intramuskulær injektion, når din læge føles passende stimulation kriterier er blevet nået. I visse tilfælde af over-respons, kan injektionen tilbageholdes.

 

Behandlingens varighed

Hvis du ikke blive gravide. Humegon og Pregnyl kan gives igen i den næste menstruationscyklus. Dog behandlingscykli er ikke altid i træk, da behandlingen er individuelt for hver patient.

Behandlingen kan fortsætte, så længe seks omgange, hvorefter andre muligheder kan blive drøftet med dig.


Arbejder det?

Hvis ægløsning har fundet sted, er det hormon progesteron produceres af æggestokkene. Dette kan måles ved en blodprøve, omkring 7 dage efter ægløsningen.

Hvis du ikke er gravid, kan du forvente en menstruation ca 14 dage efter injektion af hCG. Hvis din menstruation ikke kommer, vil en blodprøve vise, om du er gravid. En ultralyd kan derefter bruges til at kontrollere, om forløbet af graviditeten.

 

Omhyggelig ER VIGTIGT

Overvågning er vigtig for regulering af behandlingen og minimere bivirkninger. To metoder til overvågning anvendes. ofte i kombination.

Det første sker gennem daglige blodprøver, der måler din østrogen niveauer. Som hårsække udvikle sig. de udskiller større mængder af hormonet østrogen. Større mængder af østrogen indikerer en større ovarierespons til Humegon (menotropins til injektion.

Den anden metode. ultralyd. bruger lydbølger til at producere billeder af æggestokkene,. Denne procedure gør det muligt for praktiserende læge til w antallet og størrelsen af ​​dine hårsække. og kan give en indikation af, hvornår ægløsningen er sandsynlig. Det er meget vigtigt at gå til alle test og ultralydsscanninger, fordi deres resultater kan vise behovet for justeringer i behandling i løbet af denne cyklus.

 

SIDE EFFECTS/0THER PROBLEMER I FORBINDELSE MED BEHANDLING

Humegon og Pregnyl (chorion gonadotropin til injektion, USP) kan være forbundet med både mindre såvel som alvorlige, livstruende bivirkninger og andre potentielle risici. Det følgende er nogle, men ikke alle, af de potentielle bivirkninger / bekymringer, som du bør drøfte med din læge, før du begynder behandlingen.

Lejlighedsvis nogle hævelser, irritation og smerter på injektionsstedet kan forekomme under Humegon (menotropins til injektion. USP) behandling. Desuden kan stoffet lejlighedsvis forårsage hovedpine, mavesmerter, og mild til moderat forstørrelse af æggestokkene. Fortæl din læge, hvis du oplever nogen af ​​disse symptomer. I sådanne tilfælde vil lægen gennemgå behandlingen med dig med henblik på at foretage de nødvendige ændringer. En injektion med Pregnyl (choriongonadotropin til injektion, USP) kan også forårsage smerte på injektionsstedet, samt hovedpine, irritabilitet, rastløshed, depression, træthed og hævelse på grund af tilbageholdelse af væske.

Et problem med fertilitetsmedicin, såsom Humegon, er risikoen for flere graviditeter. Omkring 80% af graviditeter, efter fertilitetsmedicin behandlinger med produkter som Humegon og Pregnyl resultere i én fødsler. I tilfælde af flere graviditeter, er de fleste tvillinger. Dog kan tre eller flere børn blive undfanget. Din læge bør drøfte risikoen for flere fødsler med dig, før du begynder din behandling.

Vær sikker på at drøfte med din læge, bivirkninger og andre bekymringer forbundet med din behandling før påbegyndelse af behandling.

 

Hvor effektiv er HUMEGON (MENOTROPINS til injektion, USP)?

Humegon kan fremkalde ægløsning hos kvinder, der ikke har ægløsning, eller som har uregelmæssig cyklus. Dog kan antallet af effektivitet for Humegon variere afhængigt af årsag (er) for infertilitet. Sådanne faktorer som tubar status, sædkvalitet, og patientens alder er også vigtige for, om en graviditet er opnået. Hvis du ikke blive gravid mens du er på Humegon, vil lægen drøfte andre muligheder med dig.

 

KONKLUSION

I dag er mange sunde babyer født som et resultat af fertilitetsmedicin, Såsom Humegon og Pregnyl (chorion gonadotropin til injektion, USP). Din læge kan besvare yderligere spørgsmål, du måtte have om disse stoffer.