Producenter

List of all manufacturers


Primobol 100 British Dragon 10ml vial [100mg/1ml]

Primobol 100 British Dragon 10ml vial [100mg/1ml]

50,00 €

25% 37,50 €

Tilgængelighed: Stock

Buy Primobol 100 British Dragon (methenolone enanthate, primobolan)

Primobolan er en kendt og populær steroid så godt. Ligesom nandrolon det oftest brugt som base forbindelse til stabling med andre steroider. Methenolone imidlertid en DHT-baseret steroid (faktisk, DHB eller dihydroboldenone, den 5-alfa reduceret af mildere boldenon). Betydning, når det interagerer med aromatase enzym den ikke er østrogen overhovedet. Det gør den ideel til brug, når der skæres, når overskydende østrogen er bedst undgås på grund af sin retentive indvirkning på vand og fedt. Methenolone er for det meste kun i sådanne tilfælde anvendes, eller af folk, som er meget succeptible til østrogene bivirkninger, fordi anabole aktivitet methenolone er lidt lavere end for nandrolon, meget sandsynligt, fordi det er ikke-østrogene.

Fordi det er en alment tilgængelig steroid sin ofte brugt som en erstatning for nandrolon eller boldenone til dem, der ikke har adgang til Deca-Durabolin eller Laurabolin eller Ligevægt. Når stablet med en tung masse steroid som testosteron og / eller methandrostenolone det kan levere næsten tilsvarende gevinster. Dem, der søger at skære vil højst sandsynligt blive meget glad stabling med drostanolone, Stanozolol eller trenbolonacetat. Kvinder og begyndere også stak methenolone MED nandrolon, fordi det giver en let anabolske stak, der generelt betragtes som en af ​​de sikrere stakke rundt i en androgen perspektiv. Men ak, med nandrolon, også en meget undertrykkende stak.

Methenolone er tilgængelig som en injektion eller som en mundtlig. Injektionen er naturligvis betragtes som bedre. Dens en enanthate ester, som er meget langtidsvirkende og kun skal injiceres en gang om ugen i doser på 300-600 mg. Fordi det omfartsveje hepatisk opdeling for første pass, det har også en højere overlevelsesrate. De orals er en masse mindre handy, men ofte foretrækkes af bodybuildere, der er bange for nåle eller som allerede tager et eller flere injicerbare forbindelser. Fanerne er i en kortvarig acetate form, hvilket betyder, at doser på 100-150 mg om dagen er nødvendigt, fordelt over 2 eller 3 doser, hvilket gør fanerne helt ubelejligt til brug. Grunden doser skal være delt op, i modsætning til de fleste orale steroider, er fordi Methenolone ikke er 17-alpha-alkylerede, men 1-methylerede til oral bio-tilgængelighed. Dette reducerer leveren stress, men også tilgængeligheden og dermed de mange og høje doser behov dagligt.

Ligesom nandrolon, er methenolone meget mildt på systemet. Sandsynligvis grunden til, at begge er stærkt begunstiget som base forbindelser i stakke. Methenolone har ingen østrogene bivirkninger overhovedet, på grund af dens struktur. Dens virkninger på kolesteroltal er knap mærkbar. I doser på 200 mg eller mindre (injicerbar) blodtryk er sjældent, hvis overhovedet, ændres. Som for levertoksicitet, vil lang tids brug naturligvis stige levertal, men gradvist og kun lidt. Injektionerne selvfølgelig, da de kun passerer leveren en gang, har omkring halvdelen af ​​leveren-toksiske effekter af fanerne. Den lave lever-toksicitet er tegnede sig for, at bio-tilgængeligheden af ​​methenolone er båret af en 1-methyl-gruppen, som mindsker behovet for et luftfartsselskab, vedhæftet som en 17-alpha-akylated gruppe, den største synder i steroid-relaterede lever trængsler.

Den mærkeligste ting er imidlertid, idet der tages højde for, at Primo stadig er en DHT (eller rettere DHB) afledte, er, at det er ganske nemt på systemet androgenically så godt. Kvinder bruger methenolone ofte, som regel fanerne, og finde lidt virilisering symptomer på kort sigt brug af methenolone. Langvarig brug kan medføre nogle acne og en dybere stemme dog. Methenolone er heller ikke alt for undertrykkende af HPT akse (endokrine akse til fremstilling af naturlige testosteron). Disse er både et resultat af DHB er 1,2-dobbeltbinding, som analog til den forælder, struktur boldenone, reducerer androgen bindende med 50% i modsætning til DHT.

For atleter der ønsker at opretholde en "naturlig" status i konkurrencen, er tabletterne ganske velegnet som afsløring chancer for acetat-form er helt slanke. Men test har forbedret og en lang række metabolites1 af methenolone kan detekteres med en simpel urinprøve. Men en engelsk undersøgelse dokumenteret, at der er en forpligtelse i at spise methenolone forurenet meats2, som kunne danne et muligt forsvar, hvis fandt ud af. Man kunne altid hævder, at de spiste kød fra en kylling eller ko injiceres med methenolone siden testen indgået spise dette kød ikke forbedre ydeevnen, men kan levere positive test for flere methenolone metabolitter næsten 24 timer efter indtagelse. Det er for dem af jer der søger en levedygtig forsvar mod en eventuel methenolone-positiv.

 

Stabling og brug:

Methenolone kommer i orals og injectables. De injectables er at foretrække, da de kan bruges i temmelig lang tid og kræver kun indsprøjtning en gang om ugen. De orals tager hver dag eller flere gange om dagen. En mundtlig passerer gennem leveren to gange. En injicerbar kun én gang. Den injicerbare er mere effektiv, da mindre er brudt ned.

Methenolone bruges ikke så ofte af erfarne brugere. Det gør et godt produkt som et alternativ til deca eller EQ i en skærende stak, fordi det har lignende egenskaber, men ikke aromatize og ikke har progestagenic aktivitet. Men de, i det mindste lidt bevandret vil foretrække boldenone over methenolone som sin mere potent gram for gram. Dens ganske mild, så det er ikke så tilbøjelig til at give din standard bivirkninger. Også dette gør det meget populært med begyndere. Methenolone var meget populær i 70'erne i stakke med methandrostenolone. Nogle af all-time greats af bodybuilding var ganske glad for denne stak.

Den udbredte anvendelse svarer til, at af nandrolon. 300-400 mg en uge, sammen med andre steroider meste. Nogle forsøger at kompensere for den manglende potens skifte fra nandrolon eller boldenone til methenolone ved at bruge højere doser, i omegnen af ​​600-800 mg om ugen. På det punkt, som jeg føler, at det ville være billigere at vælge boldenone på 300-400 mg om ugen selv. Methenolone gør en fattig stabling partner i massen stacks, da både deca og EQ give bedre resultater, mens de er kvalitativt ens. Der er en lille fordel ved stabling Methenolone med boldenone, fordi bortset fra sin 1-methyl-gruppen, methenolone er dybest set DHB, den 5-alfa-reduceret form af boldenone. Men da boldenone selv har meget lav affinitet til 5-alfa-reduktion, bør den have en god synergieffekt stabling de to på 300 mg / uge hver.

Der er ikke brug for alternativ medicin, da det ikke aromatize, er ganske milde, og gevinster er forholdsvis let at vedligeholde, så post-cyklus brug af Clomid eller Nolvadex er ikke påkrævet.

 

Generisk navn: methenolone enanthate

Primobolan depot er et registreret varemærke tilhørende Schering A / G typerne i 50 mg / cc fra Mexico og 100 mg / cc fra Europa. Det er er den "reneste og Gentles" anabolske steroid, vil ikke aromatize, ikke-giftige, lav i androgener.

Primobolan depot kan tages af både mænd og kvinder. Doseringer for mænd er 100-300 mg / uge, Kvinder 1 / 2 dosering. Primobolan depot er den eneste steroid, der fungerer godt på et lavt kalorieindhold kost. Effektiv til bulking, men har tendens til at hærde og tilføje muskeltonus mere at bygge store muskler.

Primobolan depot virker fint, når føjes til en cyklus (stablet) med andre steroider, det har en tendens til at mindske væskeophobning og hårdhed, når stablet med mere tunge testosteron injectables, ligesom Omnadren / Sustanon, Cypoinate / propionat, ect.. Det er en analog immun-stimulerende steroider bruges af mennesker med AIDS og andre med deprimeret immunforsvar til at opbygge immunsystemet og tilføje lean muskelmasse. Primobolan er en af ​​de fineste steroider i verden i dag.

 

Effektiv dosis: 100 - 300 mg / uge

 

Primobolan Depot

Beskrivelse:

af Bill Roberts - Primobolan Depot er et Klasse I-steroid fungerer godt på den androgen-receptoren, men som tilsyneladende er ineffektiv i ikke-AR-medierede anabolske virkninger. Det er meget tæt forhold til Deca Durabolin, der kræver en lidt højere dosis for at opnå samme anabolske effekt, men da det er behageligt at bruge i doser betydeligt højere, end hvad der er behageligt for nandrolon estere, kan der opnås en højere maksimal effektivitet. Det vil sige, forudsat at man kan tillade sig det et gram om ugen af ​​Primobolan Depot kan være dyrt. 400 mg / uge, bør betragtes som et rimeligt minimum dosis.

Det ser ud til at medføre mindre hæmning end deca eller testosteron for en given grad af anabolske virkning, måske på grund af lav CNS aktivitet, manglende konvertering til DHT, og mangel på aromatisering til østrogen. I modsætning til deca, er det ikke metabolisk deaktiveret af 5a-reduktase og derfor ikke er så venlig mod huden og hår som lægemiddel. Men når de anvendes af sig selv med beskedne doser, ved at undertrykke naturlige testosteron og DHT produktion, kan det forbedre huden i forhold til at bruge nogen anabolske steroider overhovedet.
Halveringstiden er formentlig omkring 5 dage.

Det stof er især fremragende til brug som den sidste injicerbar bruges i en cyklus, da der for et givet anabolske effekt det giver meget mindre hæmning end andre steroider såsom testosteron, nandrolon, eller trenbolonacetat. Derfor kan resterende niveauer af Primobolan muligt opsving i tilspidsning, mens du stadig at tilbyde nyttige antikatabole eller endda anabolske støtte.