Producenter

List of all manufacturers


Super-Drol Euro-Pharmacies 50 tabs [10mg/tab]

Super-Drol Euro-Pharmacies 50 tabs [10mg/tab]

52,00 €

15% 44,20 €

Tilgængelighed: Stock

Buy Super-Drol Euro-Pharmacies (methyldrostanolone, superdrol)

Superdrol / Methyldrostanolone

Kemisk betegnelse = 2a, 17a-dimethyl-5a-androstan-17b-ol-3-on

Østrogene aktivitet = ingen

Progesteronaktivitet = ingen data tilgængelige

Methyldrostanolone, også kendt som Methasteron, er en potent mundtlige anabolske steroid, der aldrig blev solgt som en receptpligtig medicin. I struktur er dette steroid en nær derivat af drostanolone (Masteron). Den eneste forskel i dette tilfælde er tilføjelsen af ​​en c-17 alpha-methyl-gruppe, en ændring, der giver denne steroid høje orale biotilgængelighed. De to agenter er fortsat meget sammenlignelige, dog. Både methyldrostanolone og drostanolone er ikke-aromatizable, så der er ingen forskel i østrogenicitet disse to steroider, og begge steroider bevarer gunstig anabolske til androgen forhold. Lab assays putter Superdrol foran her, men viser det at besidde 4 gange den anabolske styrken af ​​oral methyltestosteron mens der vises kun 20% af androgenicity (et 20:1, sammenlignet med 3:1). Den nøjagtige virkelige verden relevans af disse tal er stadig uvist, dog. Methyldrostanolone er begunstiget af atleter til dets moderate anabolske egenskaber, der normalt ledsages af fedttab og minimale androgene bivirkninger.

Historie:

Methyldrostanolone blev først beskrevet i 1959. Denne steroid blev udviklet af den internationale farmaceutiske gigant Syntex sammen sådanne andre velkendte anabolske midler som drostanolone propionat og Oxymetholone. I modsætning til drostanolone og oxymetholone, men denne steroid (i det mindste i sin grundlæggende form) aldrig blev udgivet som et lægemiddel. Det var kun solgt for en kort periode som en modificeret hormon kaldet dimethazine. Dimethazine er lavet af to molekyler Methyldrostanolone der er bundet sammen, som senere metabolisk adskilt for at give fri Methyldrostanolone.

Så mens teknisk Methyldrostanolone aldrig selv blev solgt som en recept agent, kan vi sige, at stoffet var et udnyttet medicinally.OtherWise forblev methyldrostanolone molekylet Methyldrostanolone en obskur forskning steroid kun vejledende, og var aldrig i sig selv godkendt til brug i mennesker. Methyldrostanolone blev udgivet i begyndelsen af ​​2005 som en over the counter "grå marked" anabolske steroid i USA.

Det stof blev solgt uden restriktioner som et ernæringstilskud produkt, spærring nogle alderskrav ansvarsfraskrivelser af producenten. Ingen stat eller føderale love identificerer dette stof som en anabolsk steroid, som fjerner de juridiske forbundet med at være en klasse III kontrolleret stof som andre steroider. Det er simpelthen på grund af det faktum, at methyldrostanolone ikke var i handelen på det tidspunkt, hvor sådanne love blev skrevet, og var ukendt for lovgiverne. Det var aldrig lovligt at sælge som et kosttilskud, dog, og i slutningen af ​​2005 FDA vredt anerkendte methyldrostanolone blev solgt på sportspladsen supplement markedet. I begyndelsen af ​​2006 sendte FDA breve til producent og forhandler krævende det trækkes fra handel. Superdrol er siden blevet afbrudt.

Strukturelle karakteristika:

Methyldrostanolone er en modificeret form af dihydrotestosteron. Det afviger med: 1) tilføjelse af en methylgruppe ved carbon 17-alfa, som hjælper med at beskytte hormonet under oral indgivelse, og 2) indførelse af en methylgruppe ved carbon-2 (alfa), som i væsentlig grad forøger anabolske styrke af steroidet ved at øge dens modstand til metabolisme af 3-hydroxysteroiddehydrogenase enzym i skeletmuskulatur væv.

Bivirkninger (østrogene):

Methyldrostanolone ikke aromatiseres af kroppen, og er ikke måleligt østrogene. En anti-østrogen er ikke nødvendigt, når du bruger denne steroid, da gynækomasti ikke bør være en bekymring, selv blandt følsomme individer. Da østrogen er de sædvanlige synderen med væskeophobning, methyldrostanolone stedet producerer en lean, kvalitet se til fysik uden frygt for overskydende subkutan væskeretention. Dette gør det en positiv steroid til at bruge under opskæring cykler, når vand og fedt tilbageholdelse er store bekymringer.

Administration (mænd):

Methydrostanolone som aldrig blev godkendt til brug i mennesker. Ordinerende retningslinjer er tilgængelige. En effektiv dosering af methyldrostanolone for fysik eller præstationsfremmende formål synes at begynde i intervallet 10-20 mg per dag, taget længere end 6 eller 8 uger. På dette niveau er det ser ud til at give en målbar muskel-bygning virkning, hvilket er normalt ledsaget af fedt tab og øget definition. Må ikke forvente at vinde 30 pounds på denne agent (dets navn, som er en forkortelse for "Super Anadrol" er mere markedsføring end virkeligheden), men mange gå væk med mere end 10 pounds af solid muskel gevinst, når du bruger dette middel alene. Ved fastsættelsen af ​​en optimal daglig dosis, gøre nogle finde stoffet til at være målbart mere effektiv, når venturing op til 30 mg rækkevidde. Potentiel hepatotoksicitet bør absolut tages i betragtning med en sådan brug, dog.

For at undgå yderligere optrapning lever stamme, 20 mg dagligt i daglig methyldrostanolone er undertiden stablet med en ugiftig injicerbar steroid, såsom testosteron for masse-building træningsfaser eller nandrolon eller boldenone mere magert væv forstærkning og definition, i stedet for blot at øge dosage.The stoffet også fungerer godt i skære cyklusser, hvor dens manglende østrogenicitet er stærkt begunstiget. Ofte kombineres her med en ikke-aromatizable injicerbar steroid som Primobolan eller Parabolan.

Administration (kvinder):

Methyldrostanolone som aldrig blev godkendt til brug i mennesker. Ordinerende retningslinjer er tilgængelige. I den atletiske arena, vil en effektiv oral daglig dosis falde omkring 2,5 mg per dag, taget i cyklusser varede ikke mere fhan 4-6 uger for at minimere chancen for virilization. Det vigtigste stridspunkt med hunner er sandsynligvis vil være den 10 mg pr kapsel dosering, som er alt for høj til at bruge. Ansøgning ville kræve åbne hver kapsel og opsplitning de pulveriserede indhold op i 4 separate doser. Som med alle steroider, er virilisering stadig muligt.

Tilgængelighed:

Superdrol ikke længere er kommercielt produceret, selvom nogle klon produkter stadig kan være placeret.