Producenter

List of all manufacturers


Deca Durabolin Norma Hellas 2ml vial [100mg/1ml]

Deca Durabolin Norma Hellas 2ml vial [100mg/1ml]

7,00 €

20% 5,60 €

Tilgængelighed: Stock

Buy Deca Durabolin Norma Hellas (nandrolone decanoate, deca durabolin)

Deca Durabolin er bredt anerkendt som en af ​​de sikreste og effektive steroider. Nandrolon er almindeligt brugt som base i et steroid cyklus. Nandrolon er et anabolsk steroid, der både er til stede i den menneskelige krop og også syntetiske. Niveauerne i den menneskelige krop er meget lav for at redegøre for eventuelle væsentlige virkninger. Det er et biprodukt, når andre hormoner opdeling i vores krop. Af alle de anabolske steroider, er det et af de mest misbrugte steroider af sportsfolk og bodybuildere.

Det er ofte sælges under flere navne, herunder DECA Durabolin eller Durabolin. Både de syntetiske former er langtidsvirkende medicin. Det stof besidder både androgene og anabolske aktiviteter. Når det tages ved lave doser, er det en kraftfuld anabolske stof, men ved høje doser, det også har betydelige androgene effekter.

 

Indikationer

Nandrolon blev engang brugt til behandling af osteoporose og aplastisk anæmi. I 80'erne blev det brugt til at behandle alvorligt afmagret patienter på hospitaler. Men siden 80'erne og 90'erne, har det udbredte misbrug af narkotika førte til det fjernes fra de kliniske markedet. Ingen kliniske tilstand i medicin behandles med nandrolon.

 

Bodybuildere

Når lægemidlet er taget oralt, er det hurtigt absorberes fra maven. Men den mundtlige piller er ikke længere tilgængelig på markedet. De syntetiske formuleringer er længere handler og skal injiceres intramuskulært. Når stoffet injiceres intramuskulært, bør den kun gives en gang om ugen. Nandrolon er en potent anabolske steroid og er kendt for at forårsage en stigning i muskelmasse, stimulerer appetitten og øger produktionen af ​​røde blodlegemer.

Denne evne til nandrolon til at øge antallet af røde celler er blevet bredt citeret som en årsag til den forbedrede motion præstation efter at have taget stoffet.

Nandrolon er langsomt nedbrydes i leveren og er også konverteret til østrogen af ​​enzymet aromatase. De niveauer af østrogen er ansvarlige for forårsager gynækomasti og væskeophobning. Men denne konvertering til østrogen kun opstår, når høje doser af nandrolon anvendes.

Nandrolon bruges ofte i kombination med mange andre hormoner, som Clomiphene, Anavar og væksthormon. De fleste mennesker cyklus stoffet hver måned. Derved undgår man bivirkninger og vedligeholder kroppens vægt.

 

Bivirkninger

Nandrolon har en bred vifte af bivirkninger, når det bruges i lang tid. Når det bruges ved lave doser, bivirkninger er sjældne og mindre. Infact, med undtagelse af oppustethed og kvalme, de fleste mennesker ikke mærke noget signifikant. Men ved høje doser, omfatter de mest almindelige bivirkninger:
træthed, træthed
vægtøgning
væskeophobning
acne
fedtet hud
gulsot
gynækomasti
nedsat libido
testikelatrofi
humørsvingninger, depression, vrede, aggressivitet
tab af hår
Faldet HDL
øge LDL
kæbeben vækst

De fleste af disse bivirkninger omvendt, når lægemidlet er stoppet. Nogle af de bivirkninger som fedtet hud og acne ikke vare ved i et par måneder efter, at lægemidlet er stoppet. Hos kvinder er de virilisering ikke altid reversibel.

 

Dosering

Nandrolon er tilgængelig som en pille, og desuden en væske til injektion. P-piller formuleringer synes at være forsvundet fra markedet, og mange bodybuildere havde svært ved at tage på i vægt med stoffet. Jo længere handler nandrolon i injektion form, der anvendes i dag af alle bodybuildere. Den olieagtig væske formulering bør kun injiceres i balden området og denne hjemmeside skal hyppigt roteres for at forhindre abscesdannelse. Når store mængder injiceret i ballerne, kan der være smerter og en konstant smerte. Den anbefalede dosis af nandrolon decanoat er 200-1000mg/week. Hvis ingen effekt ses efter 6 måneders brug, skal lægemidlet seponeres. Man skal være opmærksom på, at når ingen effekter ses efter længere tids brug af steroider, må man mistanke om en falsk formulering, som ikke er uhørt.
 
Nandrolon flydende præparater, gør ofte opdeling, og hvis produktet er misfarvet eller vises klumpet det bør ikke anvendes.

 

Kvinder

Fordi nandrolon kan forårsage virilization med tegn som uddybning af stemmen, overdreven hårvækst, akne, udvidelse af klitoris og uregelmæssig menstruation, bør dette lægemiddel undgås. Mange af de bivirkninger af nandrolon forsvinder, når medicinen er stoppet, men masculanizing funktioner er ikke altid reversible. Dosis hos kvinder er ca 50mg/per uge. Hunnerne skal bo hos den lave dosis for at undgå udvikling af virilisering.

 

Kontraindikationer

Som alle anabolske steroider, bør nandrolon ikke indtages af personer, der har
brystkræft (enten mand eller kvinde)
prostatakræft
dem, der allergi over for steroider
personer med kræft og høje niveauer af calcium
gravid

 

Klassifikation

Nandrolon er klassificeret under det kontrollerede stof loven som et skema 3 stof. Det stof er svært at finde, og i øjeblikket alle de nandrolon til rådighed, er ulovlig. Mens mange sælgere hævder at have det smuglet ind fra Europa, Asien og Mexico, bør produktets ægthed være tale om. Ingen farmaceutisk virksomhed gør nandrolon til medicinsk brug. I øjeblikket besiddelse, salg eller brug af nandrolon betragtes som en forbrydelse i USA.

 

Detection

Nandrolon er let opdages i urinen. Afprøvningen gjort i dag, er sofistikeret og bredt accepteret i det videnskabelige samfund. Men fordi nandrolon også er lavet af kroppen ganske små mængder er altid findes i urinen. Baseline undersøgelser af tusindvis af personer har vist, at nandrolon niveauer i urinen er mindre end 0,4 ng / ml. Desuden er det også kendt, at falske positiver kan forekomme med testen.

Under alle omstændigheder enhver med et niveau på mere end 2 nanogram / ml urin er mistænkt for doping, eller har nogle forklare at gøre. Overdrevent forbrug af den essentielle aminosyre lysin tider er årsag til falsk forhøjede niveauer af nandrolon. Metabolitter af andre anabole stoffer kan også forstyrre testen. Afprøvningen er nu blevet mere raffineret og en bred vifte af metabolitter kontrolleres for at mindske forekomsten af ​​falske positiver.
 
Alle idrætsorganisationer tjekke for nandrolon i urinen. Nandrolon er fundet i urinen måneder efter ophør med medicinen. Yderligere, afprøvning i dag er nu meget sofistikeret og spor af nandrolon kan endda påvises i håret.

 

Omkostninger

Deca Durabolin (nandrolon) er noget vanskelig at opnå. Der er mange steder på internettet, der hævder at være sælger af anabolske steroid nandrolon, men kvaliteten af ​​produktet er stadig tvivlsom. Mange af disse såkaldte nandrolon formuleringer har vist sig at være falske eller forfalskede. Den lokke af nemme penge, har skabt et marked for at sælge falske produkter, som er uskadelige, og det er måske en væsentlig grund til, hvorfor de fleste af anabolske steroider købt i cyberspace har nogen reel virkning på kroppen.
 
Omkostningerne er også meget varierende, da alle er hævder at have den rigtige nandrolon. I gennemsnit er prisen på en 100 mg / ml 2 cc hætteglas koster omkring $ 20, andre opkræve omkring $ 75 for 1 hætteglas med 10 cc.
 
På trods af alle sælgere påstå, at nandrolon er tilgængelig, i virkeligheden, produktet ikke eksisterer. Selv hvis du går til en pålidelig kilde til at købe din nandrolon, den faktiske ingrediens i flasken er fortsat ukendt. Regeringer over hele verden har lukket ned ulovlig produktion af nandrolon, så produktet ikke er fremstillet længere. Der er nogle få laboratorier, der laver deres egne nandrolon, men produktet er ikke til kommercielt brug. Plus, nandrolon i hjemmelavede laboratorier køkken forsyninger og usterile kemikalier er mere tilbøjelige til at være fuld af forurenende stoffer. Energistyrelsen ofte razziaer hjem og virksomheder gøre syntetiske steroider og sanktionerne er ikke useriøst.

 

Advarsel

Nandrolon er generelt et sikkert lægemiddel, når de anvendes ved lave doser. Men det har stadig potentiale til at forårsage leverskader og alle brugere skal have deres leverenzymer kontrolleres regelmæssigt. En anden alvorlig komplikation af nandrolon er, at det kan forårsage blodpropper i benene, som kan rejse til dine lunger. Mange tilfælde af lungeemboli er rapporteret. Så hvis du tager nandrolon, skal du være opmærksom på blodprop danner potentialet af dette stof. De to måder at forhindre koageldannelse skal forblive aktive eller stoppe med at tage medicinen.
 
Som alle anabolske steroider, er der stor bekymring for, at langvarig brug af nandrolon kan føre til udvikling af leverkræft. Der er isolerede tilfælde rapporter af lever masser at udvikle sig i patienter, der har misbrugt dette stof. Endvidere kan en sænkning af den beskyttende HDL-kolesterol føre til en stigning i hjertet problemer senere i livet.
 
Det er stærkt anbefales, at alle personer, der er truffet nandrolon, under tilsyn af en person i sundhedssektoren. Den leverenzymer, lipid niveauer og røde blodlegemer, skal monitoreres for at undgå komplikationer.