Valmistajat

List of all manufacturers


Mastabol 100 British Dragon 10ml vial [100mg/1ml]

Mastabol 100 British Dragon 10ml vial [100mg/1ml]

44,00 €

25% 33,00 €

Saatavuus: Stock

Buy Mastabol 100 British Dragon (drostanolone propionate, masteron)

Masteron oli aikoinaan laajalti suosittu anabolinen ja androgeeni synteettinen steroidi keskuudessa kehonrakentajat. Se on valmistanut Euroopan lääketeollisuuden yritys mutta laajoja väärinkäytöksiä ja huoli myrkyllisyys johti yhtiö lopettaa on tuotanto lähes 2 vuosikymmentä sitten.

 

Steroidi ei ole enää saatavilla ja jopa pimeillä markkinoilla, sen aitous on kyseenalainen. Belgia lääkeyhtiö Sarva Syntex, lopetti valmistuksen tämän huumeiden vähintään 10 vuotta sitten.

 

Masteron voi lisätä lihasmassaa ja aiheuttaa positiivinen typpitase. Kehon massa kasvaa vähitellen ajan 4-6 viikkoa.
 
Masteron ei käy läpi aromatization estrogeenin ja siksi se pidettiin parempana kuin monet muut anabolisia steroideja. Se muistuttaa testosteroni toimissaan. Kuitenkin suurina annoksina lääke muuttuu jossain määrin estrogeenin ja voi johtaa kehitystä rintojen suurentamiseen ja veden säilyttäminen. Lääke ei koskaan hyväksytty kliiniseen käyttöön lääketieteessä, koska huoli sivuvaikutuksia. Euroopassa lääke kokeiltiin hoitona kestävä anemias ja yksilöiden HIV, joka oli syvä laihtuminen.

 

Kehonrakentajat

Masteron käyttävät kehonrakentajat takaisin painon ja ylläpitää sitä. Androgeeni ominaisuuksia voi auttaa lisäämään massaa, mutta vaikutus ei ole yhtä hyvä kuin nähty nandrolonin tai Winstrol. Lääke on yleisimmin käytetty ennen urheilu tavata ja pysähtyi 2 viikkoa ennen tapahtumaa. Kuitenkin se oli aiemmin. Kehittynyt tunnistus menetelmiä saatavilla tänään voi tunnistaa huumeiden jopa kuukauden käytön jälkeen. Masteron on osoittautunut pettymys enemmistön kehonrakentajat. Painonnousu on asteittaista eikä merkittäviä. Vaikka jotkut kehonrakentajat väittävät, että se on kick ass lihas repeytymisen vaikutuksia, suurin osa urheilijoista, jotka ovat käyttäneet tätä lääkettä aikaisemmin ovat valittaneet, että vaikutus oli vähäinen. Osittain syy epäonnistumiseen lääke voi johtua tehoa muotoiluja ulos markkinoilta. Koska lääke ei enää laillisesti valmistettu, useimmat Masteron tehdään kotitekoisia laboratorioissa Aasiassa ja Euroopassa. Paitsi huono, on ollut monia tapauksia väärennettyjä tai väärennettyjen tuotteiden.

 

Annos

Ei ole mitään suun kautta otettava lääke. Annos Masteron on 100 mg pistää joka toinen päivä, mutta on muitakin jotka Suosittelemme käyttämään huumeita joka päivä. Pistokset ovat yleensä annostella pakarat ja voi olla tuskallista, jos tehdään joka päivä. Voit estää paise muodostumiseen, on suositeltavaa, että yksi muutos pistoskohdassa joka viikko. On muitakin kehonrakentajat, jotka suosittelevat annosta suurennetaan Masteron on 200-500mg/week. Koska lääke ei ole virallisesti käytetty lääketieteessä, joka suositeltava annos on puhtaasti empiirinen ja perustuu arvaile.

 

Muut yleisimmät pistoskohdassa on ulompi osa reiteen. Vaikka lääke imeytyy nopeasti se on lyhyt puoliintumisaika, lähinnä jaottelun maksan. Kehonrakentajat yleensä ottaa Masteron muiden anabolisia steroideja kuten Winstrol tai Anavar. Jotkut jopa lisätä Clomid jotta hoito aikana huuhdo vaiheen lääke. Useimmat asiantuntijat suosittelevat, että lääkettä ei oteta yli 3-4 viikkoa kerrallaan. Koska lääke ei jaoteltava estrogeenin, ei rintojen tai vedenpidättäjinä.

 

Sivuvaikutukset

Haittavaikutuksia Masteron sekä ovat minimaaliset ja harvinaisten olettaen että se on aitoa. Suurin osa viime käyttäjät osoittavat, että he eivät noudata mitään sivuvaikutuksia-mikä on erittäin epätavallista anabolinen steroidi. Yleisimpiä haittavaikutuksia ovat:
 
väsymys
hiustenlähtö
psyykkisiä muutoksia-masennus, ahdistus, viha ja aggressiivisuus
akne, rasvainen iho
yleistynyt väsymys
 
Suurin osa näistä haittavaikutuksista taaksepäin kun lääke lopetetaan. Naiset haluavat käyttää tätä lääkettä tulee käyttää varoen. Se voi aiheuttaa voimakas virilizing vaikutuksia - joista osa on pysyviä vaikka lääkkeen käyttö lopetetaan.

 

Hinta

Masteron ei ole vain vaikea lääke löytää, mutta se on myös erittäin kallista. Se on käytettävissä vain mustassa pörssissä. On olemassa monia sivustoja Internetissä, jotka väittävät todellinen "Masteron". Jokainen injektiopullo 100 mg myydään 25 dollaria - 30 dollaria. Kuitenkin analyysi monet tutkimuslaboratoriot ovat osoittaneet, että mitä myydään internetyhteys on väärennös tai väärennettyjen tuotteiden. Yhdysvalloissa Masteron joka on käytettävissä on salakuljetettu Meksikosta, Thaimaasta ja Kaukoidässä. Mitä tarkan sisällön muotoilu jää epäilystä-ainoa tapa varmistaa tuotteen analysoida se laboratoriossa. Useimmissa tapauksissa se on väärennetty tuote hieman enemmän kuin joitakin oliiviöljyä sekoitettu muutama tuntematon jauheet.

 

Detection

Masteron on kielletty kaikkia urheilujärjestöjä ja tarkastetaan säännöllisesti virtsaan. Tänään, kehittyneitä tekniikoita voidaan tunnistaa Masteron virtsaan jopa 3-4 viikkoa viimeisen annoksen jälkeen.

 

Oikeudellinen

Masteron on luokiteltu aikataulu 3 huume alle valvottavan aineen toimia. Tämä tarkoittaa hallussa huumausaineen laitonta.

 

Viimeinen sana

Kun laajasti tutkien monia sivustoja ja kehotti jälleenmyyjiä / myyjiä tarkistaa niiden Masteron, on epätodennäköistä, että todellinen tuote on olemassa. Kaikille, jotka haluavat rakentaa kehonsa, Masteron ei ole yksi niistä. Säästä rahaa ja ostaa jotain mikä on aidompi.