Valmistajat

List of all manufacturers


Aromasin Pfizer 30 tabs [25mg/tab]

Aromasin Pfizer 30 tabs [25mg/tab]

72,00 €

10% 64,80 €

Saatavuus:

Buy Aromasin Pfizer (exemestane, aromasin)

Historia
Aromasin on kaupan nimi Eksemestaania, lääke, jota käytetään rintasyövän hoitoon naisilla. Samoin Arimidex, se on jäsenenä aromataasinestäjä luokan huumeita.Alkuperäinen valmistaja oli Pharmacia & Upjohn, mutta tänään Pfizer on parhaiten tunnettu huume, joka jakelee lääke. Lääke oli FDA hyväksyi vuonna 1999 ja on tullut hyvin suosittu eri puolilla maailmaa post vaihdevuodet ohittaneilla naisilla.

Tiede
Aromasin on itsemurha aromataasinestäjä (AI), eli se pysyvästi poistaa aromataasientsyymi kun se sitoutuu siihen. Plain Englanti, Aromasin estää tällä hetkellä sidottu entsyymien kiihtyvän, joka on mitä erottaa tämän lääkkeen letrotsolista tai Arimidex. Kun käytät muita AI: n, ne väliaikaisesti pysäyttää estrogeenin aromatizing, mutta kun lopetat ne samat entsyymit voivat rebound aiheuttaa niin kutsutun "estrogeenin rebound". Tämä selittää, miksi jotkut anabolisten steroidien käyttäjät kokevat gynekomastia (narttu tissit) syklin jälkeen käytettäessä muita AI: n. Tutkimukset rintasyöpäpotilaiden ovat osoittaneet AROMASIN vähentänyt estrogeenitaso jopa 85%.

Käytä kehonrakennus
Tietyt anabolista steroidia (AAS) muuntaa estrogeenia elimistössä; kaikki testosteroniesterit, nandrolones, dianabol, ja boldenonia ovat esimerkkejä. Jos ei valvota, käyttäjä suorittaa riski sairastua useita erilaisia ​​estrogeenisiä haittavaikutuksia, kuten gynekomastia (narttu tissit), nesteen kertyminen, verenpainetta ja sydänoireita. On ketjureaktio, joka voi ilmetä, jos estrogeeni saa käsistä. Kuvitelkaapa kuljettaa noin kaksi litraa vettä koko päivän!
Käyttäjä voi huomata tunne pilaantunut ja väsynyt, verenpaine nousee kohisten, ja motivaatio laskee. Nämä sivuvaikutukset väheksy käynnissä steroideja ensimmäinen paikka. Lisäksi korkea estrogeenitaso, kun tullaan pois sykli, häiritsee elpyminen elinten testosteronitasoja.
Toisaalta, jos suoritat ankara AI, joka eliminoi liikaa estrogeenia, sillä voi olla myös kielteisiä vaikutuksia libido, mielialan ja kuivua nivelet. Koska Aromasin on itsemurha aromataasinestäjä, sinun pitäisi toimia valvontaan annostus ja sen mukauttamisessa kuukautiskiertoa. Älä vain käytä satunnaisia ​​annoksia katsomatta koko steroidi aikana.

Aromasin vs. Arimidex
Kuten edellä on kuvattu, tärkein etu on Aromasin estetään estrogeenin rebound pysyvästi poistamalla aromataasientsyymi, kun arimidex voi. Vaikka arimidex on helpompi valvoa kannalta lyhyellä aikavälillä annostelu; merkityksessä, on lyhyitä alle 8 viikon ei tarvitse tappaa koko estrogeenin tuotantoa.

Aromasin vs. Letrozole
Letrotsoli (Letro) tiedetään olevan liian vahva ja liian kova. Käytettäessä suurempia annoksia Letro, monet kehonrakentajat valittavat alentunut libido ja lievä masennus. Tämä johtuu siitä, että aromataasin aivoissa on pois käytöstä letrotsolin käyttöä. On tärkeää valvoa estrogeenin syklin aikana, mutta sinun ei pitäisi koskaan lamauttaa sitä tai et voi kohdata toivottuja puolin. Vaikka estrogeeni on naishormoni, miehet silti tarvitse sitä toimiakseen. Kuten Arimidex, Letro myöskään voi ylpeillä ole itsemurha AI.

Side Effects
Kehonrakennus ja steroidien käyttöä, sivuvaikutukset Aromasin ovat harvinaisia​​, kun otettu asianmukaisesti annosteltuna. Jotkut kaverit valittavat nivelkipu kuivumiselta, joten kun se tapahtuu annostusta tulisi supistua. Sivut naisten keskuudessa ovat paljon yleisempiä, sillä vaikka annokset ovat samankaltaisia​​, naisen keho reagoi eri tavalla AI kuin mies tahtoa. Lisäksi naisilla ottaa tämän lääkkeen pidemmän aikaa verrattuna steroidien käyttäjä. Bottom line on sivuvaikutuksia ei ota AI mies syklissä on paljon enemmän riskejä.

Annokset
Tämä riippuu yksilön ja myös määrä aromiaineesta yhdisteet henkilö on käynnissä. Yleensä hyvä aloitusannos on 12,5 mg ED (joka päivä) tai 25mg EOD (joka toinen päivä).Käyttäjän on hyödyntää veriarvot nähdä, miten kehonsa reagoi klo aloitusannos he valitsevat ja säädä tarvittaessa. Kokeneet anabolisten steroidien käyttäjät yleensä löytää annoksen he haluavat ja pysyä siinä ilman ongelmia. Kuten sanoin jo, jos alkaa huomaamatta yhteisiä asioita sitten annosta on pienennettävä; Toisaalta, jos alkaa huomaamatta mitään estrogeenin liittyvät sivut, kuten turvonneet tai arkoja rintoja tai nesteen kertyminen, on aika lisätä annostusta.

Puoliintumisaika
Kirjallisuuden mukaan puoliintumisaika on 25-27 tuntia, mikä tarkoittaa, että voit helposti saada pois ottaa tätä lääkettä joka toinen päivä tai kerran päivässä.