Valmistajat

List of all manufacturers


Halogene Calvin Scott 100 tabs [5mg/tab]

Halogene Calvin Scott 100 tabs [5mg/tab]

176,00 €

15% 149,60 €

Saatavuus: Stock

Buy Halogene Calvin Scott (fluoxymesterone, halotestin)

Halotestin on synteettinen anabolinen steroidi, joka on voimakas androgeeni ominaisuuksia. Halotestin on todettu lisäävän kasvua ja kehitystä miehen sukupuolielinten ja kehittää toisen sukupuolen ominaisuuksia.

 

Se voi myös lisätä proteiinin anabolism, vähennys proteiinikataboliaa ja johtaa positiivinen typpitase kun riittävästi kaloreita tarjotaan. Lisäksi steroidi on kyky stimuloida tuotantoa punasoluja vapauttamalla erytropoietiini peräisin munuaisiin. Tämä johtaa entistä hemoglobiini ja ylimääräistä happea kantokyvyn.

 

Halotestin on erittäin voimakas androgen ja se on nopeasti vakiinnuttamassa asemansa anabolisten huume joukossa monia urheilijoita. Tämä synteettinen huumausaine on monia ihanteellisia ominaisuuksia monet kehonrakentajat. Se on nopeasti vaikuttavaa, ei muunneta estrogeenin ja voi johtaa merkittävään paranemiseen liikunnan suorituskykyyn. Aggressio ja voima ovat kaksi keskeistä piirteitä lääkkeen, minkä johdosta se erittäin tunnettu.

 

Indikaatiot

Halotestin on tarkoitettu hoitoon häiriöt jossa on puute tai puuttuminen testosteronin. Nämä testosteronin puute edellytyksiin kuuluu:
Ensisijainen hypogonadismi
kivestulehdus
leikkauksen jälkeen-orchidectomy
aivokasvaimia
viivästynyt murrosikä
Naisilla, Halotestin on myös hoitoon useita sairauksia, jotka ovat:
palliatiivista androgeenien reagoiva
toistuva rintasyöpiä
joilla on rintasyöpä, joka on
hormonaalista herkkä

 

Annos

Annos Halotestin yleensä vaikuttaa kunnossa. Se on yleensä annoksena 5-20 mg / vrk. Yleisenä periaatteena on antaa suurimmalla annoksella ja sitten kartion se alas, kun vaste on saavutettu. Annosten jälkeen pitkin päivää että veren pysyvän korkeina 24 tunnin ajan. Kunnosta riippuen, useimmat yksityishenkilöt saavat tätä lääkettä 1 -6 kuukautta. Halotestin on saatavilla vain tabletti 2, 5 tai 10 mg.

 

Sivuvaikutukset

Kuten kaikki androgeeni steroideja, Halotestin on myös melkoinen joukko sivuvaikutuksia. Nämä haittavaikutukset eivät esiinny kaikille yksilöille. Vaikka sivuvaikutukset ovat harvinaisia, ne ovat näkyvämmin esillä, kun hoito on pitkittynyt. Haittavaikutuksia ovat:
 
Naiset
Kuukautiskierron väärinkäytöksiä
Syventäminen ääni
Klitoriksen laajentuminen
Hiusten kasvua
Valitettavasti klitoriksen laajentuminen on aina ole pysyviä vaikka hoidon lopettamisen jälkeen.

Urokset
gynekomastia
kaljuuntuminen
finni
rasvainen iho
vedenpidättäjinä
pahoinvointi, oksentelu
keltatauti
maksan syövät (harvinainen)
vähentynyt libido
päänsärky
henkistä ahdistusta, vihaa, masennusta
allergisia reaktioita

 

Varoitukset

Halotestin tulisi käyttää hyvin varoen henkilöillä, joilla on rintasyöpä, koska se voi aiheuttaa hyperkalsemiaa. Pitkäaikainen käyttö on liittynyt kehittämiseen maksasyövän.
 
Lapsilla Halotestin voi nopeuttaa luuston kehitys kanssa ulos kompensoi kasvu lineaarinen kasvu-aiheuttaa groteskeja piirteitä.

 

Vasta

Halotestin ei tulisi käyttää henkilöillä, jotka ovat:
Yliherkkyys steroideja
miesten rintasyöpä
miehillä eturauhasen syöpä
tiineenä oleva naaras

 

Kehonrakentajat

Valtaosa kehonrakentajat käyttää hieman suurempi annos kuin mitä käytetään potilaita. Yleisin annos on noin 20-30 mg / vrk jaettuna 2-4 pieninä annoksina. Jotkut ihmiset tekevät niin paljon kuin 40 mg / vrk. Lääke otetaan ruuan kanssa ja paljon vettä, jotta vatsa kramppeja. Halotestin imeytyy mahasta. Jotkut yksilöt myös yhdistää Halotestin muita anabolisia steroideja voimistaa. Yleisin yhdistelmä on Winstrol, Anavar ja Anadrol. Toiset ovat yhdistäneet ruiskeena testosteroni valmisteita Halotestin.

 

Useimmat kehonrakentajat väittävät, että painonnousu on ilmeinen noin 3-4 viikkoa. Lisäksi on myös parantaa harjoituksen suorituskykyä. Kuitenkin, kun lääke lopetetaan, painonnousu ei pienenee ajan. Jotta painonnousu säilyy, toiset menevät pienellä annoksella Clomid sykli 2-3 viikkoa.

 

Toisin kuin monet muut anaboliset steroidit, Halotestin käytetään yleensä vain muutaman viikon eikä kuukautta. Kuitenkin, vaikka se ei ole estrogeenin toimintaa, se ei ole muiden voimakkaiden haittavaikutuksia, jotka rajoittavat sen pitkäaikaiseen käyttöön.
 
Lääke voidaan ottaa suun kautta ja imeytyy nopeasti mahasta. Puoliintumisaika on noin 9 tuntia eli se voi edelleen todeta elimistössä noin 4-6 päivää.

 

Hinta

Halotestin ei ole helposti saatavilla pimeillä markkinoilla. On olemassa useita Halotestin tuotteita siellä tehnyt Ranskan, Kreikan ja italialaiset. Halotestin kun käytettävissä ei ole halpaa myöskään. Jokainen tabletti 5 / 10 mg on usein myydään dollaria tai enemmän. Lisää kyseisen tuotteen markkinat on luonut myös luettelo väärennettyjä tuotteita, varsinkin Kaukoidästä. Joten aina saat Halotestin hyvämaineinen jälleenmyyjä.

 

Detection

Kerta-annoksen jälkeen, Halotestin voidaan havaita virtsasta jopa 4-6 päivää. Kuitenkin kehitys kehitys ovat johtaneet testejä, joita voidaan havaita metaboliitit Halotestin jopa 45-60 päivää viimeisen annoksen jälkeen. Huume on parasta käyttää ennakkomyynti koska mahdollisuudet TESTATAAN ovat alhaiset.

 

Ohjaus

Halotestin on luokiteltu liitteessä 3 huume mukaan anabolisten steroidien Control Act. Se on kiellettyä pitää hallussaan tätä lääkettä ilman lääkärin määräystä.