Valmistajat

List of all manufacturers


Pregnyl 5000 Organon 1 amp [1x5000IU]

Pregnyl 5000 Organon 1 amp [1x5000IU]

22,00 €

25% 16,50 €

Saatavuus: Stock

Buy Pregnyl 5000 Organon (HCG - Human chorionic gonadotropin)

Pregnyl on Bodybulding:

Tämä lääke ei ole steroidi, mutta se on yleisesti käytetty yleisurheilun tänään. HCG on luonnollinen proteiini hormoni erittyy ihmisen istukan ja puhdistetussa muodossa virtsasta raskaana oleville naisille.

Tämä hormoni ei ole luonnollinen mieshormoni mutta jäljittelee luonnollisen hormonin LH (Luetinising hormoni) lähes identtisesti. Tämä LH stimuloi testosteronin kiveksissä miehillä. Näin HCG lähettää saman viestin ja johtaa lisääntyneeseen testosteronin tuotantoa kiveksissä vuoksi HCG: n vaikutus Leydigin solujen kiveksissä. Normaalisti tämä HCGis hoidetaan naisia, joilla tietyt munasarjojen häiriöt ja sitä käytetään edistää kives miehiä, jotka saattavat olla hypogonadaalista. Urheilijat käyttävät HCGto lisätä kehon oma luonnollinen tuotantoa testosteronia, joka on usein masentunut pitkäaikainen steroidien käyttö. Myös kun steroideja käytetään suurina annoksina ne voivat aiheuttaa vääriä signaaleja hypotalamus, joka aiheuttaa masentunut signaalin kivekset. Ajan viikkoa tämän masentunut signaalin kivekset kykyä vastata mitään signaalia aivolisäkkeen tulee hyvin heikko, mikä johtaa kivesten surkastumista. Tämän välttämiseksi urheilijat käyttävät HCGto pitää keinotekoinen signaali menee kiveksissä ja estää kivesten surkastumista.

Kun annetaan, HGC nostaa seerumin testosteronipitoisuus hyvin nopeasti. Nousu testosteronin kuusien näkyy noin kahdessa tunnissa pistoksen jälkeen HCG. Toinen huippu tapahtuu noin kaksi-neljä päivää myöhemmin. HCG-hoidon on todettu olevan erittäin tehokas ehkäisy kivesten surkastumista ja käyttää kehon omaa biokemialliset edistää mekanismeja lisätä plasman testosteroni tason koulutuksen aikana. Jotkut steroidien käyttäjät ovat joutuneet huomaamaan että jotkut heidän parhaista voimaa ja kokoa voitot, kun käytät HCG yhdessä steroideja. Tämä saattaa pissata johtua tosiasiat, että laitos on luonnostaan suurta androgeenien sekä keinotekoinen steroidihormonien tuolloin. Optimaalinen annostus urheilija käyttää HCG ei ole koskaan perustettu, mutta sen uskotaan hattu yksi laukaus 1000-2000 IU viikossa tulee saada toivottuja tuloksia. Syklit HCG olisi pidettävä alas kolme viikkoa aikaa syklin vähintään kuukauden välillä.

Esimerkiksi joku voisi käyttää HCGfor kaksi-kolme viikkoa keskellä syklin ja kahden tai kolmen viikon lopussa aikana. On arveltu, että pitkäaikainen käyttö HCGcould tukahduttaa kehon omaa tuotantoa gonadotropiinien pysyvästi. Siksi lyhyt syklit ovat paras tapa edetä.Sivuvaikutuksia HCGuse ovat gynekomastia, nesteen kertyminen, ja kasvu sukupuoli ajaa, mielialan muutoksia, päänsärkyä ja korkeaa verenpainetta. HCGraises androgen tasolla miehillä jopa 400%, mutta se herättää myös estrogeenitaso dramaattisesti samoin. Siksi se voi aiheuttaa todellista tapauksessa gynekomastia, jos annokset liian koholla, että henkilö. Toinen haittavaikutus katsottuna HCGuse on aamupahoinvointi (pahoinvointi ja oksentelu).

On ollut yliannostustapauksia komplikaatioiden käytön HCG eikä ole esiintynyt mitään liittynyt karsinoomien, maksan tai munuaisten vajaatoiminta. HCG oli yhdessä vaiheessa katsoin onko se voisi kuljettaa aids-viruksen, koska se on biologisesti aktiivisia, mutta uusin sana on, että tämä ei olisi mahdollista millään tavalla. Joten näemme, miten HCG käyttää urheilijoiden välttää joitakin ongelmia, jotka liittyvät äkillisesti pysähtymättä steroidi aikana.

Tämä tuote ei ole myöskään kyytiin steroidi testejä, joten jotkut urheilijat käyttävät sitä pitää androgen korkeana ennen kilpailun, jossa on huumetestit. HCG on jääkaapissa kun se on sekoitettu yhteen, ja se sitten on kestoltaan noin 10 viikkoa. Se otetaan lihakseen vain, tämä lääke on usein saatavilla määräyksestä lääkärin Jos oireita hypogonadismi. On vaikea löytää pimeillä markkinoilla.

 

Pregnyl raskauden:

Pregnyl, tai koriongonadotropiinia (hCG). on hyvin puhdistettua valmistelu saatu virtsasta raskaana oleville naisille. Kun annetaan lihakseen, se jäljittelee normaalin kierron keskivaiheilla aalto LH ja aiheuttaa ovulaation tapahtuminen. Ihannetapauksessa, päivittäinen kanssakäyminen on harjoiteltu yli 48 tunnin kuluessa LH.

Lääkäri neuvoo sinua kun olla yhdynnässä tai tietyissä ilmaantuvuuden kun keinosiemennys menettelyssä tehdään, jotta voidaan maksimoida mahdollisuus raskauden.

 

MITEN HUMEGON JA Pregnyl annetaan?

Humegon annostellaan lihakseen, usein pakaraan. Sitä ei voi ottaa suun kautta, koska se on proteiini ja olisi pilkottu vatsassa.

Humegon pistokset ovat yleensä käynnistyneet ensimmäisissä 5 päivän kuukautiskierto ja ovat usein jatketaan päivittäin yhteensä 7-12 päivää. Kuitenkin annos huumeiden ja aikataulu hallinto voi vaihdella kehon vastetta hoitoon. Ei ole epätavallista lääkäriisi voi säädellä annosta tai aikataulua siitä pyöräillä aikana.

Pregnyl (istukkagonadotropiinia injektioneste. USP) annetaan lihakseen, kun lääkäri tuntee asianmukaista kannustusta perusteet on saavutettu. Tietyissä tapauksissa yli-vastausta, injektio voidaan evätä.

 

Hoidon pituudesta

Jos et raskaaksi. Humegon ja Pregnyl voidaan antaa uudelleen seuraavan kuukautiskierron aikana. Kuitenkin hoitojaksoa eivät aina peräkkäin, sillä hoito on yksilöllisesti kullekin potilaalle.

Hoitoa voidaan jatkaa niin kauan kuin kuusi jaksoa, jonka jälkeen muut vaihtoehdot voivat keskustella kanssasi.

 

Toimiiko se?

Jos ovulaatio on tapahtunut, progesteronihormonin tuotetaan munasarjoissa. Tämä voidaan mitata verikokeella, noin 7 päivän kuluttua ovulaation.

Jos et ole raskaana, voit odottaa kuukautiset noin 14 päivän kuluttua injektion hCG. Jos kuukautisesi ei tule, veri testi kertoo jos olet raskaana. Ultraääni voidaan käyttää tarkistamaan edistymisestä raskauden.

 

Huolellinen seuranta on TÄRKEÄÄ

Seuranta on tärkeää säännellä hoitoon ja minimoida haittavaikutuksia. Kaksi seurantamenetelmiään käytetään. usein yhdessä.

Ensimmäinen tapahtuu päivittäin verikokeita joka mittaa estrogeenitaso. Kuten munarakkulaa kehittää. ne erittävät suurempia määriä estrogeenihormonin. Suurempia määriä estrogeenia osoittavat enemmän munasarjojen vastaus Humegon (menotropins injektioneste.

Toinen menetelmä. ultraääni. käyttää äänen aaltojen tuottaa kuvia munasarjat,. Tämä menettely mahdollistaa Lääkärin w määrää ja kokoa munarakkuloiden. ja voi antaa tietoa siitä, milloin ovulaatio todennäköisesti tapahtuu. On erittäin tärkeää käydä kaikissa testeissä ja ultraäänitutkimukset, koska niiden tulokset voivat osoittaa tarvetta oikaisut hoidossa tuona aikana.


SIDE EFFECTS/0THER HUOLENAIHEET hoitoon liittyvät

Humegon ja Pregnyl (istukkagonadotropiinia injektioneste, USP) voi liittyä Pienempiä sekä vakavia, hengenvaarallisia haittavaikutuksia ja muut mahdolliset riskit. Seuraavassa on joitakin, mutta eivät kaikki, mahdollisista sivuvaikutuksista / huolta, että sinun pitäisi keskustella lääkärisi kanssa ennen hoidon aloittamista.

Joskus jotkut turvotusta, ärsytystä ja kipua pistoskohdassa voi esiintyä Humegon (menotropins injektioneste. USP) hoito. Myös lääke voi joskus aiheuttaa päänsärkyä, vatsakipua ja lievä tai kohtalainen munasarjojen laajentuminen. Kerro lääkärille, jos havaitset näitä oireita. Tällaisissa tapauksissa lääkäri arvioi hoidon te jotta tarvittavat muutokset. Injektio Pregnyl (istukkagonadotropiinin injektioneste, USP) voi myös aiheuttaa kipua pistoskohdassa sekä päänsärky, ärtyneisyys, levottomuus, masennus, väsymys ja turvotus johtuu nesteen kertyminen.

Huolta hedelmällisyyttä huumeiden, kuten Humegon, on riski monisikiöraskauksien. Noin 80% raskauksista jälkeen hedelmällisyys lääkehoitoja tuotteilla, kuten Humegon ja Pregnyl johtaa yhdellä syntymistä. Tapauksissa monisikiöraskauksien, suurin osa on kaksoset.Kuitenkin kolme tai useampia lapsia voidaan raskaaksi. Lääkärin tulee keskustella moninkertaiseen syntyneiden kanssa, ennen kuin aloitat hoidot.

Varmista keskustella lääkärisi kanssa sivuvaikutuksia ja muita liittyviä ongelmia hoidon ennen hoidon aloittamista.

 

Kuinka tehokas HUMEGON (MENOTROPINS injektioneste, USP)?

Humegon voi aiheuttaa ovulaation naisilla, jotka eivät ole ovulaatiota tai joilla on epäsäännöllinen jaksoissa. Kuitenkin määrä tehokkuutensa Humegon voivat vaihdella syy (t) lapsettomuuteen. Sellaisia tekijöitä kuin munanjohtimien status, siemennesteen laatu ja potilaan ikä ovat myös tärkeitä pohdittaessa raskaus on saavutettu. Jos et saa raskaaksi Humegon, lääkäri keskustelee muista vaihtoehdoista kanssasi.

 

PÄÄTELMÄ

Nykyään monet terveet vauvat ovat syntyneet seurauksena hedelmällisyyden huumeiden, kuten Humegon ja Pregnyl (istukkagonadotropiinia injektioneste, USP). Lääkäri voi vastata muita kysymyksiä sinulla voi olla noin näitä lääkkeitä.