Valmistajat

List of all manufacturers


Proviron Magnus Pharmaceuticals 50 tabs [25mg/tab]

Proviron Magnus Pharmaceuticals 50 tabs [25mg/tab]

47,00 €

15% 39,95 €

Saatavuus: Stock

Buy Proviron Magnus Pharmaceuticals (mesterelone, proviron)

Proviron on oikeastaan huumeiden kanssa anti-estrogeenisiä toimintaa. Estämällä estrogeenin reseptoreihin, se aiheuttaa nousuun vapauttamista gonadotropiinien (LH ja FHS), joka sitten aiheuttaa kivekset tehdä enemmän testosteronia.

Lääke ei ole mitään suoraa anabolisia tai androgeeni toimintaa.

 

Se oli synteettisesti ensimmäisen 70-luvulla ja 90-luvun lopulla oli kadonnut markkinoilta. Schering lääkeyritys ei enää tuotetta. Jokainen myyjä Internetissä kuka väittää heillä tuote ei joko rehellinen tai on todennäköisesti myy väärennettyjä tuote. Ei ole massa valmistaa tätä lääkettä. Vaikka Proviron on saatavilla tietoverkoissa varten myydä, on olemassa raportteja siitä, että lääke on salakuljetettu in Aasiasta, Venäjältä ja Meksikosta. Kaikissa näissä tapauksissa, aitous Proviron on kyseenalainen.
 
Se tapa aluksi kokeiltiin hoitoon sekä miehille että naisille, jotka olivat masennusta ja ahdistusta.
 
Mitä havaittiin näissä tutkimuksissa oli, että huumeiden johti kasvuun gonadotropiinien (LH & FSH) ja nousi testosteronitasoja. Tämä sitten johti sen käyttöä hedelmättömyysongelmien hoidosta. Tänään Proviron ei ole enää käytettävissä eikä hoitoon tahansa lääketieteellinen häiriö. Lähes kysymys, mitä on saatavilla Internetissä ei proviron ja todennäköisesti väärennettyjä tai väärennettyjä.


Indikaatiot

Olipa kerran, Proviron oli tarkoitettu hoitoon testosteronin puute, ja miesten hedelmättömyys ongelmat johtuvat ongelma hypotalamuksen, aivolisäkkeen tai kivekset

 

Farmakologia

Proviron on enemmän androgeeni toimintaa kuin anabolisia vaikutuksia. Sitä käyttävät urheilijat ja kehonrakentajat auttaa kehon toipua testosteronin tukahduttaminen joka tapahtuu sen jälkeen pitkäaikaisen käytön ulkoisten anabolisia steroideja.

 

Valtaosa kehonrakentajat, jotka ovat käyttäneet Proviron ovat olleet pettyneitä. Lääke ei ole elää jopa hype. Useimmat käyttäjät ovat väittäneet, että lääke ei lisätä lihasmassaa tai voimaa. Itse asiassa suurin osa yksilöiden pitävät sitä jätettä ja tarpeettoman. Osa ongelmasta voi johtua siitä, että todellinen Proviron ei ole saatavilla ja kenties ihmiset ovat ostaneet väärennettyjä tuotteita. On olemassa paljon raportteja väärennettyjen tai väärennettyjä Proviron tuotteita markkinoille. Ellei lääke testataan kemian laboratorio on mahdotonta kertoa mitä on ostamassa.
 
Lääke ei niillä anti-estrogeeni toimintaa kuten Nolvadex tai Arimidex. Siten se estää rintojen suurentamiseen ja vedenpidätyskyvyn joka ovat yleisiä haittavaikutuksia useimpien anabolisia steroideja.
 
Jotkut käyttäjät eivät väittävät, että se aiheuttaa lihaksen pullistuma ja rip-Kuitenkin monet näistä käyttäjistä ottaa niin monia muita anabolisia steroideja, on vaikea tietää, mikä lääke on tosiasiallisesti vastuussa lihasten kasvua. Huume on pääasiassa käytetty aikana huuhtoutumista kierron ylläpitämiseksi testosteronin nousun. Useimmat asiantunteva urheilijat ovat lakanneet käyttämästä Proviron ja ovat kääntyneet sen sijaan Arimidex tai Nolvadex.

 

Naiset

Proviron on käytetty myös nartuista menneisyydessä. Vaikka on ollut raportteja sen kehonrakennus ominaisuuksia, on olemassa yhtä monta naisilla, jotka väittävät, että lääke on tehnyt hyvin vähän. Koska sen anti-estrogeeni aktiivisuus, kaikki naaraat jotka ottamaan lääkkeen on seurannut terveydenhuollon ammattihenkilö.

 

Annos

Annos Mesterolone on 25 mg suun kautta 2-3 kertaa päivässä useita kuukausia, minkä jälkeen ylläpitohoito muutaman kuukauden. Proviron kun otetaan suun kautta imeytyy nopeasti verenkiertoon. Se on hyvin pitkä puoliintumisaika lähes 12-24 tuntia. Se pysyy elimistössä pitkään ja on helppo havaita virtsassa vähintään 2 viikkoa viimeisen annoksen jälkeen.
Koska lääke ei ole tehokas anti-estrogeeni on usein yhdistetty tamoksifeenin tai Arimidex. Se otetaan yleensä aikana pestä vaihe.

 

Sivuvaikutukset

Kuten mikä tahansa lääke, Proviron myös liittyy joitakin harvinaisia ??haittavaikutuksia. Vaikka haittavaikutuksia ei esiinny kaikkia yksilöitä, ne ovat melko huolestuttavia. Haittavaikutuksia ovat:
 
kivulias erektio
menetys libido
yleinen väsymys
syventäminen ääni
hiusten kasvua
akne, rasvainen iho

 

Vasta

Proviron ei suositella käytettäväksi:
 
lapset
Raskaana olevilla naisilla
yksilöiden epänormaali maksan toiminta
yksilöitä, joilla on eturauhasen syöpä
jotka on allergioita

 

Hinta

Huumetta käytettävissä on kallista. Mikä on epävarma on laatu ja puhtaus. Kaikki Proviron saatavilla tänään on käytettävissä vain mustan pörssin. Valtaosa Proviron salakuljetetaan Yhdysvaltoihin Meksikosta ja Kaukoidässä. Yksi pilleri 20 mg maksaa kaikkialla from $ 3 - $ 4 - ja ei ole mitään keinoa kertoa, jos se on väärennös.

 

Detection

Proviron on kielletty huume useimmissa urheilujärjestöt. Se on aktiivisesti seulotaan virtsaan. Koska sen pitkä puoliintumisaika, lääke on helppo havaita virtsassa jopa 2 viikkoa viimeisen annoksen jälkeen.

 

Oikeudellinen

Vaikka se ei ole laitonta pitää hallussaan Proviron, kaikki urheilu virastot seuloa se virtsaan. Yhdysvalloissa Proviron luokitellaan kontrolliaineesta toimia aikataulun 3 huume.

 

Viimeinen sana

Proviron on lääke, joka on taka historiankirjoihin. Todellista tuotetta ei ole saatavilla missään. Mikä on tällä hetkellä myydään on todennäköisesti väärennetty tai saastuneet muiden tuotteiden kanssa. Niille vielä haluavat kehittää kehon, Arimidex olisi paljon parempi vaihtoehto