Valmistajat

List of all manufacturers


Primobolan Sterling Knight 10 amps [10x100mg/1ml]

Primobolan Sterling Knight 10 amps [10x100mg/1ml]

91,00 €

20% 72,80 €

Saatavuus: Stock

Buy Primobolan Sterling Knight (methenolone enanthate, primobolan)

Primobolan on hyvin tunnettu ja suosittu steroidi samoin. Kuten nandrolonin sitä useimmiten käytetään pohjana yhdiste pinoamiseen muita steroideja. Methenolone kuitenkin DHT-pohjainen steroideja (oikeastaan ​​DHB tai dihydroboldenone, 5-alfa vähennetään ja miedompi Boldenon). Merkitys, kun se on vuorovaikutuksessa aromataasientsyymi se ei muodosta estrogeenit ollenkaan. Tämä tekee siitä ihanteellisen käytettäväksi leikkaamiseen kun ylimääräinen estrogeeni on parasta välttää, koska se hyvämuistinen vaikutukset vettä ja rasvaa. Methenolone on lähinnä vain käytetään tällaisissa tapauksissa, tai ihmiset, jotka ovat hyvin succeptible on estrogeenisiä haittavaikutuksia, koska anabolisia toimintaa methenolone on hieman alhaisempi kuin nandroloni, melko todennäköistä koska se ei estrogeenisiä.

Koska se on yleisesti saatavilla steroidi se käytetään usein korvaamaan nandroloni tai boldenone niille, joilla ei ole pääsyä deka-Durabolin tai Laurabolin tai vastapaino. Kun päällekkäin raskas massa steroidi kuten testosteronin ja / tai methandrostenolone se voi tuottaa lähes samanlaisia ​​voittoja. Ne pyrkivät leikata todennäköisesti hyvin tyytyväisiä pinoaminen sen drostanolone, stanozolol tai trenboloniasetaatti. Naiset ja aloittelijoille myös pino methenolone Nandroloni koska tämä antaa lievästi anabolinen pino että pidetään yleisesti yhtenä turvallisempia pinoja ympäri androgeeni näkökulmasta. Mutta valitettavasti on nandrolonin, myös erittäin ehkäisevästä pino.

Methenolone on saatavana injektiona tai suun kautta. Injektio on luonnollisesti pidettävä paremmin. Sen enanthate esteri, joka on varsin pitkävaikutteinen ja tarvitsee vain pistää kerran viikossa annoksilla 300-600 mg. Koska se-kulkee maksan Jaottelu ensikierron, sillä on myös korkeampi eloonjäämisaste. Orals ovat paljon vähemmän kätevä, mutta usein mieluummin kehonrakentajat, jotka pelkäävät neuloja tai jotka jo käyttävät yhtä tai useampaa ruiskeena yhdisteitä. Välilehdet ovat lyhytikäisiä asetaatti muodossa, mikä tarkoittaa, että annosta 100-150 mg päivässä tarvitaan, jaettu yli 2 tai 3 annosta, mikä välilehdet melko hankala käyttää. Syy annoksia on jakaa, toisin kuin useimmat suullisen steroideja, on sillä Methenolone ei ole 17-alfa-alkyloidut, mutta 1-denaturoitu suun bio-saatavuus. Tämä vähentää maksan stressiä, mutta myös saatavuus, joten useita ja suuria annoksia tarvitaan päivittäin.

Kuten nandrolonin, methenolone on hyvin lievä järjestelmään. Todennäköisesti syy miksi molemmat ovat voimakkaasti puoltaneet tukikohtana yhdisteitä nippuina. Methenolone ole estrogeenisiä haittavaikutuksia lainkaan, kun otetaan huomioon sen rakenne. Sen vaikutukset kolesteroli on tuskin havaittava. Kun 200 mg tai vähemmän (ruiskeena) verenpaine on harvoin, jos ollenkaan, muuttunut. Mitä maksatoksisuus, pitkäaikainen käyttö tietysti nostaa maksa-arvoja, mutta vähitellen ja vain hieman. Injektionesteisiin tietenkin, koska ne vain kulkevat maksan kerran on noin puolet maksa-toksisia vaikutuksia välilehtiä. Matala maksa-myrkyllisyys on osuus, että biologinen methenolone kuljetetaan 1-metyyli-ryhmä, joka vähentää tarvetta harjoittaja kiinnitys kuten 17-alfa-akylated ryhmän tärkein syyllinen steroid liittyvien maksan koettelemuksia.

Omituisin juttu kuitenkin, ottaen huomioon, että Primo on edelleen DHT (tai pikemminkin DHB) johdannainen, että se on melko helppoa järjestelmän androgenically samoin. Naiset käyttävät methenolone usein, yleensä välilehdet ja löytää vähän Virilisaation oireita lyhyellä aikavälillä käyttöön methenolone. Pitkäaikainen käyttö voi aiheuttaa joitakin akne ja äänen madaltuminen kuitenkin. Methenolone ei myöskään ole liian tukahduttava HPT akselin (endocrinal akselin tuotantoon luonnollisen testosteronin). Nämä ovat molemmat tulosta DHB n 1,2-kaksoissidoksen, joka analogisesta emoyhtiön rakenteeseen boldenone, vähentää androgeeni sitovan 50% verrattuna DHT.

Urheilijoille, jotka haluavat säilyttää "luonnollinen" asema kilpailun tabletit ovat varsin hyvin sopii kuin tunnistus mahdollisuuksia asetaatti-muodossa on varsin hoikka. Kuitenkin testit ovat parantuneet ja melkoinen määrä metabolites1 methenolone voidaan havaita yksinkertaisella virtsanäytteen. Mutta Englanti tutkimuksen dokumentoitu, että vastuu syöminen methenolone saastunut meats2, joka voisi tarjota mahdollisen puolustuksen, jos selville. Yksi voisi aina väittää he söivät lihaa kanaa tai lehmän ruiskutetaan methenolone koska testin tehnyt syö tällaista lihaa ei paranna suorituskykyä, vaan voi antaa positiivisen testin useita methenolone aineenvaihduntatuotteiden lähes 24 tunnin kuluttua nauttimisesta. Se on niille teistä etsivät kannattavia suojaa mahdollisia methenolone-positiivinen.

 

Pinoaminen ja Käyttö:

Methenolone tulee orals ja injektoitavien. Injektoitavien ovat suositeltavimpia, koska niitä voidaan käyttää jo jonkin aikaa ja vaati vain pistämistä kerran viikossa. Orals ottavat päivittäin tai useita kertoja päivässä. Suullinen kulkee maksan kahdesti. Ruiskeena vain kerran. Ruiskeena on tehokkaampaa, koska vähemmän hajoaa.

Methenolone ei käytetä kovin usein kokeneet käyttäjät. Se tekee hyvää tuotetta vaihtoehtona Deca tai EQ leikkaus pino, koska se on samanlaisia ​​ominaisuuksia, mutta ei aromatize ja ei ole progestagenic toimintaa. Mutta ne ainakin hieman perehtynyt mieluummin boldenone yli methenolone sen tehokkaampi gramma grammaa. Sen varsin lieviä, joten se ei ole niin altis aiheuttaa tavallisesta sivuvaikutuksia. Sekin käy varsin suosittu aloittelijoille. Methenolone oli varsin suosittu 70-luvulla nippuina kanssa Methandrostenolone. Osa kaikkien aikojen parhaimmisto kehonrakennus oli varsin ihastunut tähän pinoon.

Yhteinen käyttö on samanlainen kuin Nandrolone. 300-400 mg viikossa, yhdessä muiden steroidien enimmäkseen. Jotkut yrittävät kuroa puutetta teho siirtyminen nandrolonin tai boldenone on methenolone käyttämällä suurempia annoksia, naapurustossa 600-800 mg viikossa. Siinä vaiheessa minusta olisi halvempaa valita boldenone on 300-400 mg viikossa kuitenkin. Methenolone tekee huono pinoaminen kumppani massa pinot, koska sekä Deca ja EQ tarjota parempia tuloksia, kun ne ovat laadullisesti samanlaisia. On hieman ansio pinoaminen Methenolone kanssa boldenone, koska sen lisäksi 1-metyyli-ryhmä, methenolone on pohjimmiltaan DHB, 5-alfa-vähennetty muodossa boldenone. Mutta koska boldenone itse on hyvin alhainen affiniteetti 5-alfa-alennus, sen pitäisi olla hyvä synergiavaikutuksesta pinoamista kaksi 300 mg / viikko kutakin.

Ei ole mitään hyötyä varajäsenen huumeita, koska se ei aromatize, on melko lievä ja voitot ovat melko helppoja ylläpitää, niin post-ajan käyttöä clomid tai Nolvadex ei ole perusteltua.

 

Yleisnimi: methenolone enanthate

Primobolan varasto on rekisteröity tavaramerkki Schering / G tarjotut 50 mg / CC Meksikosta ja 100 mg / CC Euroopasta. Se on "puhtain ja Gentles" anabolisten steroidien, ei aromatize, myrkytön, alhainen androgeeneinä.

Primobolan Depot voidaan tehdä sekä miehiä että naisia. Annostukset miehet ovat 100-300 mg / viikko, Naiset 1 / 2 annosta. Primobolan varasto on ainoa steroidi, joka toimii hyvin pieni kalori ruokavalio. Tehokas täyteaineena, mutta yleensä kovettaa ja lisätä lihasjänteys yli rakentaa suuria lihaksia.

Primobolan Depot toimii hyvin, kun lisätään sykli (päällekkäin) muita steroideja, se yleensä vähentää nesteen kertyminen ja kovuudessa kun pinotaan enemmän raskaan testosteronin injektoitavien, kuten Omnadren / Sustanon, Cypoinate / propionaatti, ect. Se on analoginen immuuni stimuloiva steroideja käyttävät ihmiset aidsin ja muiden kanssa masentunut immuunijärjestelmä rakentaa immuunijärjestelmää ja lisää lihasmassaa. Primobolan on yksi hienoimmista steroidien nykymaailmassa.

 

Efektiivinen annos: 100-300 mg / viikko

Primobolan Depot

Kuvaus:

Bill Roberts - Primobolan Depot on I luokan steroidi toimivat hyvin tällä androgeenireseptorin mutta ilmeisesti on tehoton kuin AR-välitteistä anabolisia vaikutuksia. Se on eniten verrattuna Deca Durabolin, vaatii hieman suurempi annos saavutetaan sama anabolinen vaikutus, mutta koska se on miellyttävä käyttää annoksina huomattavasti suurempi kuin mitä on miellyttävä Nandrolone esterit, se voi saavuttaa korkeampi maksimaalinen tehokkuus. Eli jos toinen on varaa grammaa viikossa ja Primobolan Depot voi tulla kalliiksi. 400 mg / viikko olisi pidettävä kohtuullisen pienin annos.

Se näyttää aiheuttavan vähemmän eston kuin Deca tai testosteronin tietyn verran anabolinen vaikutus, ehkäpä johtuen alhainen CNS toimintaa, ettei siirtyminen DHT, ja puute aromatization estrogeenin. Toisin Deca, se ei ole metabolisesti deaktivoituja 5a-reduktaasin, ja siksi ei ole niin ystävällinen ihon ja hiusten kuin huume. Mutta kun käyttää yksinään vähäisin annoksilla, pienentämällä luonnollinen testosteronin ja DHT tuotanto, se voi parantaa ihon suhteessa käyttämättä anabolisten steroidien lainkaan.
Puoliintumisaika on todennäköisesti noin 5 päivää.

Lääke on erityisen erinomaisesti käytettäväksi viimeksi ruiskeena käytettävien aikana, sillä tiettynä anabolinen vaikutus se antaa paljon vähemmän eston kuin muut steroidit, kuten testosteroni, Nandrolone tai trenboloniasetaatti. Siksi jäämät Primobolan voi sallia elpymisen kartio silti tarjota hyödyllisiä antikatabolisia tai jopa anaboliset tukea.