Valmistajat

List of all manufacturers


Super-Drol Euro-Pharmacies 50 tabs [10mg/tab]

Super-Drol Euro-Pharmacies 50 tabs [10mg/tab]

52,00 €

15% 44,20 €

Saatavuus: Stock

Buy Super-Drol Euro-Pharmacies (methyldrostanolone, superdrol)

Superdrol / Methyldrostanolone

Kemiallinen nimi = 2a, 17a-dimetyyli-5a-androstaani-17b-oli-3-oni

ANTIESTROGEENISET = ei

Progestationaalisiin Activity = tietoja ei ole käytettävissä

Methyldrostanolone, joka tunnetaan myös nimellä methasteron, on voimakas suun anabolinen steroidi, joka ei koskaan myydään reseptilääke. Rakenteeltaan tämän steroidi on lähellä johdannainen drostanolone (Masteron). Ainoa ero tässä tapauksessa on lisätty C-17 alfa metyyli-ryhmä, muutos, joka antaa tämän steroidi suuri biologista hyötyosuutta. Kaksi aineet pysyvät hyvin vertailukelpoisia, kuitenkin. Sekä methyldrostanolone ja drostanolone ovat ei-aromatizable, joten ei ole mitään eroa estrogeenisuuden näiden kahden steroideja, ja molemmat steroidit säilyttää suotuisa anabolisia androgeeni suhde. Lab määritykset eivät laita Superdrol eteenpäin täällä kuitenkin osoittaa se omistaa 4 kertaa anabolisia tehoa suun metyylitestosteroni mutta näyttää vain 20% androgenicity (20:1 suhde verrattuna 3:01). Tarkka reaalimaailman merkitystä luvut jää nähtäväksi, kuitenkin. Methyldrostanolone suosii urheilijoita sen kohtalainen anabolisia ominaisuuksia, jotka ovat yleensä mukana rasvaa tappio ja vähän androgeeni haittavaikutuksia.

Historia:

Methyldrostanolone kuvattiin ensimmäisen kerran vuonna 1959. Tämä steroidi on kehitetty kansainvälisten lääkkeiden jättiläinen Syntex ohella muita tunnettuja anabolisia aineita kuten drostanolone propionaatti ja Oxymetholone. Toisin drostanolone ja Oxymetholone, mutta tämä steroidi (ainakin perusmuodossaan) ei koskaan julkaistu lääkkeeksi. Se myytiin vain lyhyeksi aikaa kuin muutettu hormoni dimethazine. Dimethazine on valmistettu kahdesta molekyylejä Methyldrostanolone, jotka on sidottu yhteen, jotka myöhemmin metabolisesti erotettiin, jolloin saatiin vapaa Methyldrostanolone.

Joten vaikka teknisesti Methyldrostanolone itse ei koskaan myydä reseptiä agentti, voimme sanoa, että lääke oli käytetty medicinally.OtherWise, methyldrostanolone molekyylin Methyldrostanolone pysyi hämäriä tutkimus steroidi vain, ja ei koskaan itse hyväksytty käytettäväksi ihmisillä. Methyldrostanolone julkaistiin alkuvuodesta 2005 tiskin "harmaat markkinat" anabolisten steroidien Yhdysvalloissa.

Lääke myydään ilman rajoituksia ravintolisä tuote, esto jotkut alaikäraja vastuuvapauslausekkeita valmistajan. Valtio tai liittovaltion lakien tunnistaa tätä lääkettä kuin anabolinen steroidi, joka poistaa juridiikan liittyvät ollaan luokan III valvottavan aineen kuin muut steroidit. Tämä johtuu yksinkertaisesti siitä, että methyldrostanolone ei ollut kaupan aikaan tällaiset lait on kirjoitettu, ja oli tuntematon lainsäätäjiä. Se ei ole koskaan ollut laillista myydä kuin ravintolisä, kuitenkin, ja loppuvuodesta 2005 FDA vihaisesti tunnusti methyldrostanolone oli myydään urheilu täydentää markkinoilla. Vuoden 2006 alussa, FDA lähetti kirjeet valmistaja ja jakelija vaativa se on vedetty kaupankäyntiä. Superdrol on sittemmin lopetettu.

Rakenteelliset ominaisuudet:

Methyldrostanolone on muutettu muoto dihydrotestosteroni. Se eroaa: 1) lisäämällä metyyli-ryhmän hiili-17-alfa, joka auttaa suojaamaan hormoni aikana suun kautta, ja 2) käyttöön metyyli-ryhmän hiili-2 (alfa), joka lisää huomattavasti anabolisia vahvuus on steroidi korottamalla sen kestävyys aineenvaihduntaa 3-hydroksisteroididehydrogenaasi entsyymi luuston lihaskudosta.

Side Effects (Estrogeenisiä):

Methyldrostanolone ei aromatisoidaan elin, eikä mitattavasti estrogeenisiä. Anti-estrogeeni ei ole tarpeen, kun käytät tätä steroidi, kuten gynekomastia ei pitäisi olla huolissaan vaikka keskuudessa herkkiä yksilöitä. Koska estrogeeni on tavallinen syyllinen vedellä säilyttämisestä, methyldrostanolone sijaan tuottaa laiha, laatu katsoa fysiikka ilman pelkoa yli ihonalaisen nesteen kerääntymistä. Tämä tekee siitä myönteisen steroidi käyttää sahauksen aikana syklien, kun vesi ja rasva säilyttäminen ovat keskeisiä huolenaiheita.

Hallinto (miehet):

Methydrostanolone ei koskaan hyväksytty käytettäväksi ihmisillä. Määrättäessä ohjeet eivät ole käytettävissä. Tehokas annos methyldrostanolone varten fysiikka tai suorituskykyä parantavia tarkoituksiin näyttää alkavan noin 10-20 mg vuorokaudessa, kuitenkin enintään 6 tai 8 viikkoa. Tällä tasolla se näyttää antamaan mitattavissa lihas-rakennuksen vaikutus, joka liittyy yleensä rasvaa tappio ja lisääntynyt määritelmä. Älä odota saada 30 kiloa tämän edustaja (nimi, joka on lyhenne sanoista "Super Anadrol" on enemmän markkinointiin kuin todellisuutta), mutta monet eivät kähveltää yli 10 kiloa kiinteitä lihaksen voitto, kun käytät tätä ainetta yksin. Määritettäessä optimaalinen päivittäinen annos, jotkut löytävät huumausaineeksi mitattavasti tehokkaampaa, kun uskaltaa jopa 30 mg välillä. Mahdolliset hepatotoxicity pitäisi ehdottomasti otettava huomioon tällaiseen käyttöön, kuitenkin.

Välttää eskaloimaan maksan rasitusta, 20 mg vuorokaudessa vuorokaudessa methyldrostanolone joskus päällekkäin myrkytön ruiskeena steroidi kuten testosteronin massa-rakennus vaiheessa koulutusta tai nandrolonin tai boldenone enemmän vähärasvaisen kudosten voitto ja määritelmän sijaan yksinkertaisesti lisäämällä dosage.The lääke toimii hyvin myös vähentämään jaksoissa, jossa sen puute estrogeenisyyttä on suuressa suosiossa. Usein se on yhdistetty tässä ei-aromatizable Ruiskeena steroidi, kuten Primobolan tai Parabolan.

Hallinto (Naiset):

Methyldrostanolone ei koskaan hyväksytty käytettäväksi ihmisillä. Määrättäessä ohjeet eivät ole käytettävissä. Vuonna urheilullinen areenalla, tehokas suullinen vuorokausiannos laskisi noin 2,5 mg vuorokaudessa, sykleissä kestäville fhan 4-6 viikkoa minimoida mahdollisuus virilization. Tärkein kiistakysymys naaraisiin on luultavasti olemaan 10 mg per kapseli annos, joka on aivan liian korkea käyttää. Soveltaminen edellyttäisi avaamalla kapseli ja jakaminen jauhemainen sisältö osaksi 4 eri annokseen. Kuten kaikki steroidit, virilization on vielä mahdollista.

Saatavuus:

Superdrol ei ole enää kaupallisesti tuotettu, vaikka jotkut klooni tuotteita voidaan edelleen sijaitsee.