Gyártók

List of all manufacturers


1. SteroidsOne.net nem vállal felelősséget a használat minden szállított termékek. Felelősség terheli a vásárlót használható termékek irányítása mellett engedélyezett orvos.

2.
SteroidsOne.net nem vállal felelősséget megerősítő behozatalára vonatkozó követelmények és szabályok a vásárló és a vevő által a származási országban.

Minden termék szállítása:

- A teljes kockázatot a vevő
- Egyetértésben a gazdaság
SteroidsOne.net fenntartva felé minden jogi lépéseket, amelyek ellen a vásárlót, ha nem megfelelően eljárva, a rendeletek és törvények behozatalát a célország

3.
SteroidsOne.net fogja teljes mértékben szavatolni szállítási, ha:
nyomon követhető és a rögzített módszer szállítás (KIR biztosítás - gyorsposta szolgáltatás) használata. A vásárló a pontos szállítási adatokat.

4.
SteroidsOne.net nem vállal felelősséget elveszett megrendelések, szállítások vagy hibás termék által okozott kár a postai szolgáltatás.

5. Ha hibás hajózási információt a vásárló, a sorrendet be lehet szállítani, és / vagy vissza a feladónak.
SteroidsOne.net felelősséget nem vállal annak érdekében veszteségek által okozott téves kézbesítés, vagy a bekövetkező veszteségeket, mert a szállítmányok az ENSZ visszaváltható miatt diszkrét hajózás.

6. Az árak vannak kitéve szerint változó nemzetközi valutaárfolyamok változása és önköltség további értesítés nélkül.

7. A rendelkezésre álló termékek vetik alá további értesítés nélkül változhatnak.

8.
SteroidsOne.net nem vállal felelősséget dispatchment késedelmet szállítási problémák a gyártó / szállító, vagy bármely más késedelmet egy harmadik fél. SteroidsOne.net sem vállal felelősséget a szállítás késedelmet ünnepek, vagy a postai szolgáltatás.

9. Abban az esetben, ha hibás terméket kapott, a megfelelő termékeket újra kell szállítani díjmentesen, feltéve, hogy a hibás terméket vissza bontatlan és újra eladható állapotban.

10. Abban az esetben, ha termék érkezik sérült helytelen csomagolásán
SteroidsOne.net, termékeket újra kell szállítani ingyenes, ha az állítás és bizonyítása nem megfelelő csomagolás adni.

11. Bevallások elfogadni, ha a termékek bizonyítottan használhatatlan.


otthon