Gyártók

List of all manufacturers


Mastabol 100 British Dragon 10ml vial [100mg/1ml]

Mastabol 100 British Dragon 10ml vial [100mg/1ml]

44,00 €

25% 33,00 €

Elérhetőség: Készlet

Buy Mastabol 100 British Dragon (drostanolone propionate, masteron)

Masteron egykor széles körben népszerű anabolikus és androgén szteroidok szintetikus körében testépítők. Az anyagot, amelyet egy európai gyógyszeripari cég, de a széles körben elterjedt visszaélések és az aggodalom toxicitás vezetett a cég, hogy hagyja abba a termelést közel 2 évtizeddel ezelőtt.

 

A szteroid már nem áll rendelkezésre, és még a fekete piacon, annak hitelessége megkérdőjelezhető. A Belgium Pharmaceutical Company, Sarva Syntex, leállt a gyártása a gyógyszer legalább 10 évvel ezelőtt.

 

Masteron növelheti az izomtömeget, ami a pozitív nitrogén egyensúlyt. A test tömeg fokozatosan alatt 4-6 hét.
 
Masteron nem megy aromatization az ösztrogén és ezért volt inkább sok más anabolikus szteroidokat. Ez hasonlít a tesztoszteron tevékenységét. Azonban a nagy dózisok a gyógyszer át bizonyos mértékig az ösztrogén és vezethet fejlesztése mellnövelő és vízvisszatartás. A drog soha nem volt engedélyezett klinikai alkalmazás az orvostudományban, mert a konszern a mellékhatások miatt. Európában a kábítószer-ben próbálták ki, mint a kezelés a rezisztens anaemiák és egyének HIV aki mély fogyás.

 

Testépítők

Masteron használják a testépítők, hogy visszanyerje súlyát és fenntartani azt. Az androgén tulajdonságai segíthetnek növelni tömegét, de a hatás nem olyan nagy, mint látható a nandrolon vagy Winstrol. A gyógyszer a leggyakrabban használt, mielőtt egy sport megfelelnek, és megállt 2 héttel az esemény előtt. Azonban, hogy a múltban. A kifinomult kereső technológia a ma elérhető tudja azonosítani a gyógyszert, még egy hónap használat után. Masteron bebizonyította, hogy a csalódás a legtöbb testépítő. A súlygyarapodás fokozatos és nem jelentős. Míg egyesek azt állítják, hogy a testépítők a kick ass izom rippelés hatások többsége a sportolók, akik használják ezt a szert már a múltban is panaszkodott, hogy a hatás minimális volt. Részben oka a hiba a gyógyszer lehet az oka, hogy a hatékonyság a készítmények meg a piacon. Mivel a gyógyszer jogilag már nem gyártják, a legtöbb Masteron történik házi laboratóriumokban Ázsiában és Európában. Mellett a rossz minőségű, voltak sok esetben a hamis vagy hamisított termékek.

 

Dózis

Nincs szóbeli megfogalmazása a kábítószert. Az adagot a Masteron 100 mg injekciót minden második nap, de vannak mások, akik javasoljuk a gyógyszer minden nap. Az injekciót általában beadni a fenék és fájdalmas lehet, ha történik minden nap. Megakadályozása érdekében tályog kialakulásának, ajánlott, hogy az egyik változás az injekció beadásának helyén minden héten. Vannak más testépítők, akik javasoljuk az adag emelése a Masteron, hogy 200-500mg/week. Mivel a gyógyszer soha nem hivatalosan használják a gyógyászatban, minden adag csupán empirikus alapuló becslés.
A másik leggyakoribb az injekció beadásának helyén a külső aspektusa a comb. Annak ellenére, hogy a gyógyszer gyorsan felszívódik, azt rövid felezési ideje, főként bontásban a májban. Testépítők többnyire Masteron más anabolikus szteroidok, mint a Winstrol vagy Anavar. Néhányan még hozzá Clomid a kezelés alatt mossa ki a szakaszában a kábítószert. A legtöbb szakértő javasolja, hogy a gyógyszer nem szabad több mint 3-4 hétig egy időben. Mivel a gyógyszer nem tört le egy ösztrogén, nincs mellnagyobbítás vagy vízvisszatartás.

 

Mellékhatások

A mellékhatások a Masteron a minimális, és ritka, feltételezve, hogy ez az igazi. A legtöbb korábbi felhasználók jelzik, hogy nem tapasztaltam semmilyen mellékhatást, ami nagyon szokatlan, hogy anabolikus szteroid. A leggyakoribb jelentett mellékhatások a következők:
 
fáradtság
hajhullás
mentális változások, depresszió, szorongás, harag, agresszió
akne, zsíros bőr
általános fáradtság
 
A legtöbb ilyen mellékhatások vissza, ha a gyógyszer megállt. A nők számára, hogy ezt a kábítószer Fokozottan figyeljen. Okozhat erős virilizáló hatások - amelyek közül néhány visszafordíthatatlan után is a gyógyszer áll.

 

Költség

Masteron nem csak nehéz megtalálni a kábítószer, de az is nagyon drága. Ez csak a fekete piacon. Sok oldalak az interneten, amelyek azt állítják, hogy az igazi "Masteron". Egy injekciós üveg 100 mg eladott $ 25 - $ 30. Elemzése azonban számos kutatási laboratórium kimutatta, hogy amit eladnak az interneten a hamis vagy hamisított terméket. Az USA-ban, Masteron, amely rendelkezésre áll már becsempészett Mexikóból, Thaiföld és a Távol-Keleten. Mi a pontos tartalma a megfogalmazás is kétséges, az egyetlen módja, hogy ellenőrizze a termék elemezni, hogy a laboratóriumban. A legtöbb esetben, ez egy hamis terméket alig több, mint néhány olíva olajjal, néhány ismeretlen lehetnek.

 

Érzékelés

Masteron betiltott minden sportszervezet és rendszeresen ellenőrzik a vizeletben. Ma, a fejlett technikák azonosítani Masteron a vizeletben akár 3-4 hét után, az utolsó adagot.

 

Jogi

Masteron minősül a 3. listában gyógyszer a szabályozott anyag aktus. Ez azt jelenti, birtokában a kábítószer illegális.

 

Zárszó

Miután alaposan kutatása sok helyen, és felszólította kereskedők / eladók, hogy ellenőrizze a Masteron, kétséges, hogy a valódi termék létezik. Azoknak, akik szeretnék építeni a teste, Masteron nem tartozik közéjük. Mentsd el a pénzt és vesz valamit, ami több, hiteles.