Gyártók

List of all manufacturers


Aromasin Pfizer 30 tabs [25mg/tab]

Aromasin Pfizer 30 tabs [25mg/tab]

72,00 €

10% 64,80 €

Elérhetőség:

Buy Aromasin Pfizer (exemestane, aromasin)

Történelem
Aromasin a kereskedelmi név exemestan, a kezelésére használt gyógyszer emlőrák a nők. Hasonlóan Arimidex, ez tagja az aromatáz gátló gyógyszerek osztálya. Az eredeti gyártó volt Pharmacia & Upjohn, de ma Pfizer a legismertebb gyógyszer cég forgalmazza a drog. A gyógyszer FDA 1999-ben jóváhagyott, és lett nagyon népszerű az egész világon utáni menopauzás nőknél.

Tudomány
Aromasin egy öngyilkos aromatáz-inhibitor (AI), ami azt jelenti, véglegesen letiltja az aromatáz enzimet, ha kötődik hozzá. Magyarán, Aromasin megakadályozza, hogy a jelenleg kötött enzimek újjáéledő, ami az, ami elválasztja ezt a szert a letrozol vagy Arimidex. Amikor más AI, akkor átmenetileg leállítja ösztrogén aromatizálja, de ha abbahagyja őket ugyanezen enzimek visszapattan okozó úgynevezett "ösztrogén rebound". Ez a magyarázata annak, hogy néhány anabolikus szteroid felhasználók tapasztalatai gynecomastia (szuka mell) ciklus után, ha más AI. Tanulmányok az emlőrákos betegeknél kimutatták aromasin csökkentett ösztrogén szint 85%-ig.

Használja a testépítés
Egyes anabolikus androgén szteroidok (AAS) konvertálni az ösztrogén a szervezetben; az összes tesztoszteron-észterek, nandrolones, Dianabol, és boldenone példák. Ha nem szabályozott, a felhasználó lefuttatja a kialakulásának kockázatát többféle ösztrogén mellékhatások, mint a gynecomastia (szuka mell), a víz-visszatartás, a vérnyomást és a szív problémák. Van egy dominó-hatás, amely akkor jelentkezik, ha az ösztrogén jut ki az ellenőrzés alól. Képzeljük csak el, hordozó körülbelül két liter vizet egész nap!
A felhasználó észre érzést lepusztult és fáradt, vérnyomás ugrásszerűen meg fog emelkedni, és a motiváció csökken. Ezek a mellékhatások fogja legyőzni a célja futó szteroidok az első helyen. Ezen kívül, a magas ösztrogén szint, amikor jön le egy ciklus, zavarja a fellendülés, a szervek természetes tesztoszteron szint.
Másrészt, ha fut a kemény AI, amely kiküszöböli a túl sok ösztrogén, akkor is negatív hatással van a libidó, a hangulat, és kiszárad az ízületek. Mivel aromasin egy öngyilkos aromatáz-inhibitor, meg kell dolgozni ellenőrzése adagolás és igazítja azt a ciklust. Ne csak használ véletlen adagokat nem nézett az egész szteroid ciklus.

Aromasin vs Arimidex
Amint említettük, a fő előnye az, aromasin megakadályozza bármilyen ösztrogén rebound által véglegesen letiltja az aromatáz enzimet, míg arimidex nem lehet. Bár Arimidex könnyebb irányítani szempontjából a rövid távú adagolás; értelme, rövid ciklus 8 hetesnél nem kell megölni az egész ösztrogén termelést.

Aromasin vs Letrozole
Letrozole (Letro) ismert, hogy a túl erős és túl kemény. Amikor nagyobb adagokat Letro, sok testépítő panaszkodik csökkent libidó és enyhe depresszió. Ez annak köszönhető, hogy az aromatáz az agyban, hogy letiltotta letrozol használatra. Nagyon fontos, hogy szabályozza az ösztrogén a ciklus ideje alatt, de soha ne nyomorék, vagy akkor szembe a nem kívánt oldalt. Annak ellenére, hogy az ösztrogén a női nemi hormon, az emberek még mindig kell, hogy működjön. Mint Arimidex, Letro szintén nem dicsekedhet, hogy egy öngyilkos AI.

Side Effects
A testépítés és a szteroid használat, mellékhatásai aromasin ritkák, amikor azt a megfelelő dózist. Vannak, akik panaszkodnak, ízületi fájdalom a szárazság, így amikor fordul elő, hogy az adagot kell hozni le. Sides nőknél sokkal gyakoribbak, mert annak ellenére, hogy az adagok hasonlóak, a női test másképp reagálnak az AI, mint egy férfi akarata. Ezen felül, a nőstények veszi ezt a gyógyszert hosszabb ideig képest egy szteroid felhasználó. A lényeg az, a mellékhatások nem vesz az AI egy férfi a ciklus sokkal több kockázatot vállal.

Dózisok
Ez függ az egyén és is, az összeg a vegyületek aromatizálódó személy fut. Általában egy jó kezdő adag 12,5 mg ED (minden nap) vagy 25 mg EOD (minden nap). A felhasználónak meg kell használni vérvizsgálat, hogy milyen a szervezet reagál a kezdő adag választanak majd állítsa be, ha szükséges. Tapasztalt anabolikus szteroid felhasználók általában talál egy adagot, hogy tetszik, és ragaszkodni hozzá gond nélkül. Mint mondtam már, ha elkezdi észrevenni a közös problémák, akkor a dózist csökkenteni kell; másrészt, ha elkezdi észrevenni bármilyen ösztrogén kapcsolatos oldalon, mint például a mell duzzadt vagy érzékeny, vagy a víz-visszatartás, itt az ideje, hogy növelje az adagot.

Felezési idő
A szakirodalom szerint a felezési ideje 25-27 óra, ami azt jelenti, hogy könnyen megússza szedni ezt a gyógyszert minden nap, vagy naponta egyszer.