Gyártók

List of all manufacturers


Pregnyl 5000 Organon 1 amp [1x5000IU]

Pregnyl 5000 Organon 1 amp [1x5000IU]

22,00 €

25% 16,50 €

Elérhetőség: Készlet

Buy Pregnyl 5000 Organon (HCG - Human chorionic gonadotropin)

Pregnyl a Bodybulding:

Ez a gyógyszer nem szteroid, de széles körben használják atlétika ma. HCG egy természetes fehérje hormon, amit az emberi placenta és tisztított formában a vizeletben a terhes nők.

Ez a hormon nem természetes hím nemi hormon, hanem utánozza a természetes hormon, LH (Luetinising hormon) szinte azonos. Ez LH serkenti a tesztoszteron a herék a férfiaknál. Így HCG küldi ugyanazt az üzenetet, és megnövekszik a tesztoszteron termelést a here miatt a HCG hatása a Leydig sejtek a here. Normális esetben ez HCGis kezelésére használatos női egyes petefészek rendellenességek és betegségek esetén alkalmazható, hogy ösztönözze a here az emberek, akik lehet hypogonadal. Használják a sportolók HCGto növeli a szervezet saját természetes tesztoszteron termelését, ami gyakran depressziós a hosszú távú szteroid használatát. Akkor is, amikor szteroidokat használnak nagy adagok is okozhatnak hamis jeleket a hipotalamusz, hogy eredménye egy depressziós jelet a herék. Alatt héten a depressziós jelet a herék képes reagálni minden jel az agyalapi lesz nagyon gyenge, ami herezsugorodás. Ennek elkerülése érdekében a sportolók használja HCGto tartani egy mesterséges jel megy a herében és megakadályozva herezsugorodás.

Adva, HGC vet szérum tesztoszteron nagyon gyorsan. A emelkedése tesztoszteron fenyők jelenik meg körülbelül két óra múlva intravénás HCG. A második csúcs akkor kb 2-4 nap múlva. HCG kezelés találták, hogy nagyon hatékony a megelőzés a here atrophia, és használja a szervezet saját biokémiai mechanizmusokat stimuláló emeli a plazma tesztoszteron szint képzés során. Néhány szteroid felhasználók úgy találják, hogy van néhány legjobb erejét és méretét nyereség, míg a HCG együtt szteroidokat. Ez pici az oka, hogy a tények, hogy a szervezet magas természetes androgének, valamint a mesterséges szteroid hormonok abban az időben. Az optimális adagolás sportoló használja HCG soha nem hoztak létre, de úgy gondolják kalap egyetlen lövés 1000-2000 NE hetente megkapja a kívánt eredményt. Ciklusok a HCG kell tartani, egészen három héttel egy időben egy off ciklust legalább havonta között.

Például lehetne használni a HCGfor két-három héten közepén egy ciklus, és két-három héttel a végén egy ciklus. Azt feltételezi, hogy a hosszan tartó használata HCGcould elnyomják a szervezet saját termelése gonadotropinok állandóan. Ezért a rövid ciklus a legjobb út. A mellékhatások a HCGuse közé gynecomastia, vízvisszatartás, és fokozott nemi vágy, hangulati változások, fejfájás, magas vérnyomás. HCGraises androgén szint férfiakban akár 400%-os, de ez is felvet ösztrogénszint drasztikusan is. Ezért okozhat egy valódi esetén gynecomastia, ha túl magas adagok az adott személy. Egy másik mellékhatás látható HCGuse a reggeli rosszullét (hányinger és hányás).

Nem került sor túladagolás esetén szövődmények felhasználásával HCG, illetve nem volt-e bármilyen kapcsolódó carcinoma, máj-vagy vesekárosodás. HCG volt egy ponton nézett, hogy lássa, amelyek hordozhatják az AIDS vírus, annak a ténynek köszönhető, hogy a biológiailag aktív, de a legújabb szó, hogy ez nem lehetséges semmilyen módon. Tehát hogyan HCG használják a sportolók, hogy elkerüljék néhány kapcsolatos problémák hirtelen abbahagyása egy szteroid ciklus.

Ez a termék nem is felvette a szteroid tesztek, így néhány sportoló használja tartani androgén szint magas, mielőtt azt a versenyt, amely a kábítószer-vizsgálatra. HCG kell lehűteni utána keverik össze, és aztán egy élet 10 hét. Ez figyelembe intramuscularisan csak, ez a gyógyszer gyakran áll végzéssel meg orvosát, ha tünetei hypogonadismus. Nehéz megtalálni a fekete piacon.

 

Pregnyl a terhesség:

Pregnyl, vagy humán chorion gonadotropin (hCG). erősen tisztított nyert készítmény a vizeletet a terhes nők. Amikor intramusculárisan, hogy utánozza a normál ciklus közepén hullám LH okoz ovuláció fordul elő. Ideális esetben a napi közösülés kell gyakorolni mint a 48 órás időtartam után LH.

Kezelőorvosa tájékoztatja, mikor, hogy közösülés vagy egyes eseményekre, amikor a mesterséges megtermékenyítés eljárást végeznek annak érdekében, hogy maximalizálja az esély a terhességre.

 

HOGY HUMEGON ÉS Pregnyl OT?

Humegon az intramuscularis injekció formájában, gyakran a fenék. Nem lehet szájon át szedni, mert ez egy fehérje, és emészthető, a gyomor.

Humegon injekciók általában kezdődött az első 5 nap a menstruációs ciklus, és gyakran továbbra is naponta összesen 7-12 nap. Ugyanakkor az adagolását a kábítószer és a menetrend adminisztrációs változhat, attól függően, hogy a szervezet reagál a kezelésre. Nem szokatlan, hogy az orvos, hogy változik a menetrend adagolás vagy a ciklus során.

Pregnyl (chorion gonadotropin injekció. USP) az intramuscularis injekció, amikor az orvos úgy érzi, megfelelő stimuláció kritériumok nem teljesülnek. Bizonyos esetekben a túlzott reakció az injekció lehet megtagadni.

 

Kezelés időtartamát

Ha nem elképzelni. Humegon és Pregnyl adható újra a következő menstruációs ciklusban. Azonban a kezelési ciklusok nem mindig egymás után, a kezelés minden beteg számára egyénileg.

Kezelés folytatódik, amíg hat cikluson keresztül, amely időpontot követően más lehetőségeket lehet tárgyalni veled.

 

Mûködik?

Ha az ovuláció történt, a hormon a progeszteron által a petefészek. Ez lehet mérni egy vérvizsgálat, mintegy 7 napon belül az ovuláció.

Ha nem terhes, akkor számíthat a menstruáció körülbelül 14 napon belül az injekció hCG. Ha a határidő nem jön, a vérvizsgálat fogja mondani, ha terhes. Az ultrahangos fel lehet használni, hogy ellenőrizze a haladást a terhesség.

 

Gondos monitorozás FONTOS

Monitoring fontos szabályozó kezelésére és minimálisra csökkenti a mellékhatások. Két ellenőrzési módszerei használnak. Gyakran együtt.

Az első keresztül történik a napi vérvizsgálat, amely intézkedést az ösztrogén szintje. Mint tüsző alakul ki. hogy titkos nagyobb mennyiségű ösztrogén hormon. Nagyobb mennyiségű ösztrogén jelzik nagyobb petefészek válasz Humegon (menotropins injekció.

A második módszer. ultrahang. használ hanghullámok előállítására képek a petefészkek,. Ez az eljárás lehetővé teszi a gyakorló orvosok w száma és mérete a tüsző. és tájékoztatást adnak arra vonatkozóan Amikor ovuláció valószínűleg előfordulnak. Nagyon fontos, hogy megy minden olyan vizsgálatot és ultrahang vizsgálat, mert az eredmények azt mutatják, a módosítás szükséges kezelési adott ciklusban.

 

SIDE EFFECTS/0THER AGGODALMAK kezeléshez társuló

Humegon és Pregnyl (chorion gonadotropin injekció, USP) kapcsolatba hozható mind a kisebb, valamint a súlyos, életveszélyes mellékhatásokat és egyéb lehetséges kockázatok. Az alábbiakban néhány, de nem az összes, a lehetséges mellékhatások / félő, hogy beszélje meg orvosával a kezelés megkezdése előtt.

Alkalmanként néhány duzzanat, irritáció és fájdalom az injekció beadásának helyén során fordulhat elő Humegon (menotropins injekció. USP) terápia. Továbbá, a gyógyszer esetenként fejfájást, hasi fájdalom és enyhe vagy közepesen súlyos petefészek bővítés. Mondja el orvosának, ha Önnél a fenti tünetek bármelyikét. Ilyen esetekben az orvos megvizsgálja a kezelést meg annak érdekében, hogy a szükséges változtatásokat. Injekciót Pregnyl (chorion gonadotropin injekció, USP) is okozhat fájdalmat az injekció beadásának helyén, valamint a fejfájás, ingerlékenység, nyugtalanság, depresszió, fáradtság, és a duzzanat miatt megtartását a folyadék.

A aggályos termékenységi gyógyszerek, mint például a Humegon, annak a kockázata a többes terhesség. Mintegy 80%-a terhességek után termékenységi gyógyszeres kezelések és termékek, mint Humegon és Pregnyl eredményez egyetlen születések. Azokban az esetekben, a többes terhesség, a többség ikrek. Azonban a három vagy több baba is fogant. Orvosa meg kell beszélnie a kockázat a többes terhesség veled, mielőtt elkezdi a kezelést.

Ügyeljen arra, hogy beszélje meg kezelőorvosával mellékhatások és egyéb kapcsolódó aggodalmak a kezelés megkezdése előtt kezelést.

 

MENNYIRE HATÉKONY HUMEGON (MENOTROPINS injekció USP)?

Humegon válthat peteérést a nők, akik nem ovuláció, illetve akik szabálytalan ciklus. Ugyanakkor ez az arány a hatékonyság a Humegon változhat attól függően, hogy az ok (ok) a meddőség. Ezek a tényezők a petevezeték állapotát, a sperma minősége, és a beteg életkora szintén fontos annak meghatározásában, hogy a terhesség érhető el. Ha nem teherbe esni, míg a Humegon, orvosa megbeszéli más lehetőségek veled.

 

KÖVETKEZTETÉS

Ma, sok egészséges baba születik eredményeként termékenységi gyógyszerek, például Humegon és Pregnyl (chorion gonadotropin injekció, USP). Orvosa tud válaszolni bármilyen további kérdése lehet, hogy ezekről a gyógyszereket.