Gyártók

List of all manufacturers


Mesviron 25 Genesis 100 tabs [25mg/tab]

Mesviron 25 Genesis 100 tabs [25mg/tab]

78,00 €

25% 58,50 €

Elérhetőség: Készlet

Buy Mesviron 25 Genesis (mesterelone, proviron)

Proviron tulajdonképpen egy gyógyszer anti-ösztrogén aktivitás. Gátlásával az ösztrogén receptorok az agyban, ez nem okoz megugrása a kiadás a gonadotropinok (LH és FHS), amely aztán serkenti a herék, hogy több tesztoszteront.

A gyógyszer nem rendelkezik közvetlen anabolikus és androgén tevékenységet.

 

Először szintetizálta a 70-es és a 90-es évek végén eltűnt a piacról. Schering gyógyszeripari cég már nem teszi a terméket. Minden eladó az interneten, aki azt állítja, hogy a terméket vagy nem őszinte, vagy valószínűleg eladja a hamis termék. Nincs tömeges gyártása ezzel a gyógyszerrel. Míg a Proviron elérhető a kibertérben eladó, egyes jelentések szerint a gyógyszer becsempészett in Ázsiából, Oroszország és Mexikó. Ezekben az esetekben a hitelességét Proviron kétséges.
 
Az út kezdetben kipróbált kezelésére a férfiak és nők, akik a depresszió és a szorongás.
 
Mit találtak ezekben a vizsgálatokban, hogy a kábítószer növekedéséhez vezetett a gonadotropinok (LH és FSH) és a megnövekedett tesztoszteronszint. Ez aztán vezetett, hogy felhasználják a kezelés a meddőségi problémák. Ma Proviron már nem elérhető, nem kezelésére használt minden betegségnek. Szinte szó nélkül, bármi is elérhető az internet nem Proviron, és nagy valószínűséggel hamis vagy hamisított.

 

Indikációk

Egyszer régen, Proviron volt javallt tesztoszteron-hiány, és a férfi meddőség miatt probléma hypothalamus, hypophysis vagy a herék

 

Gyógyszertan

Proviron több androgén, nem pedig anabolikus hatású. Arra használják a sportolók és a testépítők, hogy segítse a szervezet regenerálódását a tesztoszteron gátlása fordul elő, hogy hosszas használata után exogén anabolikus szteroidok.

 

A legtöbb testépítő, akik használják Proviron is csalódott. A gyógyszer nem sikerült felnőni a hype. A legtöbb felhasználó azt állította, hogy a gyógyszer nem növeli az izomtömeget és erőt. Tény, hogy a legtöbb egyén úgy vélik, hogy egy hulladék és indokolatlan. A probléma részben oka lehet az a tény, hogy az igazi Proviron nem áll rendelkezésre, és talán az emberek is vásárol hamis termékek. Van egy csomó jelentést a hamis vagy hamis Proviron termékek a piacon. Kivéve, ha a gyógyszer tesztelése egy kémiai laboratóriumban lehetetlen megmondani, mit vásárol.
 
A drog nem rendelkeznek anti-ösztrogén aktivitás, mint a Nolvadex vagy Arimidex. Így gátolja a mell megnagyobbodása és a vízvisszatartás, amely gyakori mellékhatások a legtöbb anabolikus szteroidok.
 
Néhány felhasználó nem állítják, hogy ez okozza az izom a dudor és a rip-azonban sok ilyen felhasználó veszi sok más anabolikus szteroidok, nehéz tudni, hogy melyik gyógyszer ténylegesen felelős az izom növekedést. A gyógyszer túlnyomórészt használtak alatt kimosási ciklus fenntartani a tesztoszteron hullám. A legtöbb hozzáértő sportolók abbahagyta a Proviron, és be helyette Arimidex vagy Nolvadex.

 

Nők

Proviron is használják a nőstények a múltban. Bár számoltak be a testépítés tulajdonságait, már csak annyi nő, akik azt állítják, hogy a gyógyszer tett nagyon keveset. Mivel a anti-ösztrogén aktivitás, mind nők, akik ezt a gyógyszert kell követnie egy egészségügyi szakember.

 

Dózis

Dózis Mesterolone 25 mg szájon át 2-3 alkalommal egy nap több hónapig, majd fenntartó kezelés néhány hónapig. Proviron, ha szájon át gyorsan felszívódik a véráramba. Ez egy nagyon hosszú felezési ideje közel 12-24 óra. Ez a testben marad sokáig, és könnyen kimutatható a vizeletben legalább 2 héttel az utolsó adagot.

 

Mivel a gyógyszer nem hatásos anti-ösztrogén gyakran párosul tamoxifen, vagy Arimidex. Ez általában során az mossa ki a fázisban.

 

Mellékhatások

Mint minden gyógyszer, Proviron is jár néhány ritka mellékhatások. Míg a mellékhatások nem fordulnak elő minden egyén, akkor elég zavaró. A mellékhatások a következők:
 
fájdalmas erekció
libidó csökkenése
az általános fáradtság
mélyülése hang
hajnövekedést
akne, zsíros bőr

 

Ellenjavallatok

Proviron nem ajánlott:
 
gyerekek
Terhes nőknél
egyének kóros májfunkciós
egyének, akik a prosztatarák
azok, akik allergiás

 

Költség

A gyógyszer, ha rendelkezésre álló drága. Mi kétséges a minőség és a tisztaság. Minden Proviron elérhető ma már csak a fekete-piacon. A többség a Proviron csempészik be az USA-Mexikó és a Távol-Keleten. Egy tabletta 20 mg költségek bárhol a $ 3 - $ 4 - és nem lehet megmondani, ha hamis.

 

Érzékelés

Proviron egy tiltott szer a legtöbb sportszervezetek. Az aktívan szűrni a vizeletben. Mivel a hosszú felezési idő, a drog könnyen kimutatható a vizeletben akár 2 hétig az utolsó adagot.

 

Jogi

Bár nem jogellenes birtoklása Proviron, minden sport ügynökségek képernyőn, hogy a vizeletben. Az USA-ban, Proviron sorolt ??ellenőrzése alatt anyag egyfajta ütemtervet 3 gyógyszer.

 

Zárszó

Proviron egy olyan gyógyszer, amely a szorult a történelem könyveket. Az igazi termék nem elérhető. Mi jelenleg értékesített valószínűleg hamis, vagy szennyezett egyéb termék. Azok számára, még érdekel a fejlődő testükben, Arimidex lenne sokkal jobb választás