Gyártók

List of all manufacturers


Super-Drol Euro-Pharmacies 50 tabs [10mg/tab]

Super-Drol Euro-Pharmacies 50 tabs [10mg/tab]

52,00 €

15% 44,20 €

Elérhetőség: Készlet

Buy Super-Drol Euro-Pharmacies (methyldrostanolone, superdrol)

Superdrol / Methyldrostanolone

Kémiai név = 2a, 17a-dimetil-5a-androsztán-17p-ol-3-on

Ösztrogén aktivitás = none

Proges aktivitás = nincs adat

Methyldrostanolone, más néven methasteron, egy erős orális anabolikus szteroid, amely soha nem értékesített gyógyszer csak receptre kapható. A szerkezet, a szteroid szoros származéka drostanolone (Masteron). Az egyetlen különbség az, ebben az esetben a felül a C-17-alfa-metil-csoport, a módosítással, hogy adja ezt a szteroid nagy orális biológiai hozzáférhetőséget. A két ügynök is nagyon hasonló, de. Mindkét methyldrostanolone drostanolone és nem-aromatizable, így nincs különbség a ösztrogenecitását e két szteroidok, szteroidok és mindkettő megtartja kedvező anabolikus androgén arány. Lab vizsgálatok do vegyük Superdrolt előre Itt azonban azt mutatja, hogy rendelkezzen 4-szerese a szájon át anabolikus potenciáját metilteszto megjelenítése közben mindössze 20%-a az andro (20:1 arány, összehasonlítva 03:01). A pontos valós jelentősége ezek a számok még a jövő zenéje, de. Methyldrostanolone kedvez a sportolók a mérsékelt anabolikus tulajdonságokkal, amely általában kíséri a zsírégetést és minimális androgén mellékhatásokat.

Előzmények:

Methyldrostanolone le először 1959-ben. Ez a szteroid fejlesztette ki a nemzetközi gyógyszeripari óriás Syntex mellett olyan más, jól ismert anabolikus szerek, mint drostanolone propionát és Oxymetholone. Ellentétben drostanolone és oxymetholone azonban ez szteroid (legalábbis az alapvető formában) soha nem jelent, mint a gyógyszer. Ezt csak el egy rövid ideig, mint a módosított nevű hormon dimethazine. Dimethazine készült két molekula Methyldrostanolone amelyek egymáshoz vannak kötve, melyek később metabolikusan elválasztjuk, így szabad Methyldrostanolone.

Tehát míg a technikailag Methyldrostanolone maga soha nem értékesített kapható ügynök, azt mondhatjuk, hogy a gyógyszer egy használt medicinally.OtherWise a methyldrostanolone molekula Methyldrostanolone maradt egy homályos kutatás szteroid csak volt, és soha nem is engedélyezett emberi felhasználásra. Methyldrostanolone adták 2005 elején, mint egy over the counter "szürke piacon" anabolikus szteroid az Egyesült Államokban.

A gyógyszer árulták korlátozás nélkül, mint étrend-kiegészítő termék, hacsak nem történik valami minimális életkor kitételeket a gyártó. Nem állami vagy szövetségi törvények azonosítani ezt a gyógyszert, mint egy anabolikus szteroid, amely eltávolítja a legalities függ össze a Class III szabályozott anyag, mint más szteroidok. Ez egyszerűen annak a ténynek köszönhető, hogy methyldrostanolone nem a kereskedelemben időpontjában ilyen törvények írták, és ismeretlen volt a törvényhozók. Soha nem volt jogi eladni, mint egy étrend-kiegészítő, azonban, és 2005 végén az FDA dühösen elismert methyldrostanolone árulták a sport étrend-kiegészítők piacán. 2006 elején, az FDA levelet küldött a gyártó és a forgalmazó az igényes lehet húzni kereskedelem. Superdrol azóta megszűnt.

Szerkezeti jellemzők:

Methyldrostanolone egy módosított formája a dihidrotesztoszteron. Abban különbözik fel: 1) a mellett a szén-dioxid-metil-csoport 17-alfa, amely segít megvédeni a hormon Az orális beadás során, és 2) a bevezetése egy metil-csoport szén-2-(alfa), amely jelentősen növeli az anabolikus erejét a szteroid által felerősíti az ellenállás a metabolizmus a 3-hidroxiszteroid dehidrogenáz enzim a vázizom szövetekben.

Side Effects (Ösztrogén):

Methyldrostanolone nem ízesített a szervezet, és nem mérhető ösztrogén. Egy anti-ösztrogén nem szükséges, ha a szteroid, mivel gynecomastia nem kell aggodalomra ad okot, még érzékeny egyének körében. Mivel az ösztrogén a szokásos tettes a vízvisszatartás, methyldrostanolone hanem termel egy sovány, minőségi megjelenés a testalkat és nem kell félni a felesleges bőr alatti folyadék-visszatartás. Ez teszi kedvező szteroid során használt vágási ciklus, amikor a víz és a zsír megtartása fő szempont.

Administration (férfiak):

Methydrostanolone sosem használatra engedélyezett emberben. Előíró irányelvek nem állnak rendelkezésre. Egy hatékony dózisa a methyldrostanolone testalkat vagy a teljesítmény-növelő célra úgy tűnik, hogy kezdődik a tartományban 10-20 mg naponta, magától nem hosszabb, mint 6 vagy 8 hét. Ezen a szinten úgy tűnik, hogy kölcsönöz mérhető izomépítő hatás, ami általában kíséri a zsírégetést és a nagyobb felbontású. Ne várják, hogy megszerezzék 30 £ ezen anyag (a neve, ami rövid "Super Anadrol" több marketing, mint a valóság), de sok sétával elérhető több mint 10 kiló tömör izom nyereség, ha ezzel a szer önmagában. Annak megállapítására, optimális napi adag, néhány nem találják a gyógyszer, hogy lényegesen hatékonyabbak, ha merészkednek fel a 30 mg tartományban. A potenciális májkárosító feltétlenül figyelembe kell venni az ilyen használat, de.

Hogy elkerülje a további fokozódó máj törzs 20 mg naponta a napi A methyldrostanolone néha egymásra egy nem mérgező injekciós szteroid, mint a tesztoszteron tömegnövelő fázis a képzés, vagy nandrolon vagy boldenone több izomszövet nyereséget és meghatározása helyett csak növeli a dosage.The gyógyszer is jól működik a vágási ciklus, amikor az ösztrogén hiánya igen kedvelt. Gyakran párosul itt nem aromatizable Injekciós szteroid, mint a Primobolan vagy Parabolan.

Administration (nők):

Methyldrostanolone sosem használatra engedélyezett emberben. Előíró irányelvek nem állnak rendelkezésre. A sportos arénában, hatékony orális napi adag esne mintegy 2,5 mg naponta, hozott ciklust tartó nem több fhan 4-6 hét minimalizálása esély virilizáció. A lényeg az állítás a nőknél valószínűleg lesz, hogy a 10 mg-os adag egy kapszula, ami túl magas a használata. Alkalmazás igényelne nyitó minden kapszula és felosztása a porított tartalmát fel, 4 külön adag. Mint minden szteroidok, virilization továbbra is lehetséges.

Elérhetőség:

Superdrol már nem kereskedelmileg előállított, bár néhány klón termékek továbbra is találhatók.