Gyártók

List of all manufacturers


Deca Durabolin Norma Hellas 2ml vial [100mg/1ml]

Deca Durabolin Norma Hellas 2ml vial [100mg/1ml]

7,00 €

20% 5,60 €

Elérhetőség: Készlet

Buy Deca Durabolin Norma Hellas (nandrolone decanoate, deca durabolin)

Deka Durabolin sokak szerint az egyik legbiztonságosabb és hatékony szteroidokat. Nandrolon általánosan használt bázis egy szteroid ciklus. Nandrolon egy anabolikus szteroid, amely egyszerre jelen van az emberi testben és szintetikus. A szintek az emberi szervezetben nagyon kis figyelembe veszik a jelentősebb hatást. Ez egy melléktermék, ha más hormonok lebontását a szervezetben. Az összes anabolikus szteroidok, ez az egyik legszélesebb körben visszaéltek szteroidok a sportolók és a testépítők.

Ez gyakran értékesítik különböző neveken, beleértve DECA Durabolin vagy Durabolin. Mind a szintetikus forma hosszú hatású gyógyszerek. A gyógyszer rendelkezik mind androgén és anabolikus tevékenység. Ha figyelembe alacsony dózisban, ez egy erős anabolikus gyógyszer, de nagy dózisban, hanem rendelkezik jelentős androgén hatása.

 

Indikációk

Nandrolon egykor a csontritkulás kezelésére és aplasticus anaemiák. A 80-as években volt kezelésére használják súlyosan lesoványodott betegek a kórházakban. Mivel azonban a 80-as és 90-es, széles körben való visszaélés a drog vezetett az eltávolítása a klinikai piacon. Nincs klinikai állapot, gyógyszer kezelt nandrolon.

Testépítők

Ha a gyógyszer szájon át bevenni, hogy gyorsan felszívódik a gyomorból. Ugyanakkor a szóbeli tabletták már nem kapható a piacon. A szintetikus készítmények hosszabb hatású, és meg kell beadni intramuscularisan. Ha a gyógyszer intramuscularisan, ez csak adható hetente egyszer. Nandrolon egy erős anabolikus szteroid, és ismert, hogy növeli az izomtömeget, serkenti az étvágyat, és növeli a vörösvérsejtek termelődését.

Ez a képesség a nandrolone növelni vörösvértestek már széles körben idézett az oka a jobb fizikai teljesítmény után a gyógyszer szedését.

Nandrolon lassan lebontani a májban és az is át ösztrogén az aromatáz enzim. Az ösztrogén felelős okozza a gynecomastia és a vízvisszatartás. Ez azonban átalakítás ösztrogén csak akkor jelentkezik, ha nagy dózisú nandrolon használata.

Nandrolon gyakran együtt használják más hormonok, mint a clomiphene, Anavar és a növekedési hormon. A legtöbb ember ciklus a gyógyszer minden hónapban. Ezzel elkerülhető a mellékhatások és fenntartja a testsúly.

 

Mellékhatások

Nandrolon nem széles körű mellékhatások, amikor használják hosszabb ideig. Amikor a használt kis adagokban, a mellékhatások ritkák és csekély. Valójában, kivéve a puffadás, hányinger, a legtöbb ember nem veszi észre semmit jelentős. Azonban a nagy dózisban, a leggyakoribb mellékhatások a következők:
kimerültség, fáradtság
súlygyarapodás
vízvisszatartás
pattanás
zsíros bőr
sárgaság
gynecomastia
csökkent libidó
herezsugorodás
hangulatváltozások, depresszió, harag, agresszió
hajhullás
csökkent HDL
emelik az LDL
állkapocscsont növekedés

A legtöbb ilyen mellékhatások fordított, amikor a gyógyszer megállt. Néhány mellékhatás, mint a zsíros bőr és akne nem fennállnak után néhány hónappal a gyógyszer megállt. A nőstények a virilizáló hatás nem mindig visszafordítható.

 

Adagoló

Nandrolon kapható egy pirulát és folyékony injekció. A tabletta készítmények tűnik, hogy eltűnt a piacról, és sok testépítő volt nehéz testsúlygyarapodás a kábítószert. A hosszabb hatású nandrolon az injekció formájában alkalmazzák ma minden testépítő. Az olajos folyadék megfogalmazása csak beadni a fenék területén, és ezt helyre kell gyakran forgatni, hogy megakadályozzák tályog kialakulásának. Amikor nagy mennyiségű juttatnak a fenék, lehet, hogy a fájdalom és az állandó fájdalom. Az ajánlott adag nandrolone decanoate is 200-1000mg/week. Ha nincs hatások jelentkeznek 6 hónap után a használat, a kábítószer abba kell hagyni. Tisztában kell lenni azzal, hogy ha nincs hatások jelentkeznek után hosszú távú alkalmazása a szteroid, meg kell feltételezni hamis megfogalmazás-amely nem ismeretlen.
 
Nandrolon folyékony készítmények nem gyakran bontását, és ha a termék elszíneződött, vagy úgy tűnik csomósodott nem szabad használni.

 

Nők

Mivel a nandrolon okozhat virilization jeleivel, mint a mélyülő hang, túlzott szőrnövekedés, akne, bővítése a csikló és a menstruációs szabálytalanságok, ezt a gyógyszert el kell kerülni. Sok mellékhatásai nandrolone megszűnik, mihelyt a gyógyszer megállt, de a masculanizing funkciók nem mindig visszafordítható. Az adag nőknél kb 50mg/per héten. A nőstények maradjon az alacsony dózisú, hogy elkerüljék a fejlődését virilizáló hatást.

 

Ellenjavallatok

Mint minden anabolikus szteroidok, nandrolon nem szabad a személyek, akik
mellrák (akár férfi vagy nő)
prosztatarák
azok, akik allergiától a szteroidok
egyének rák és magas kalcium-
terhes

 

Osztályozás

Nandrolon nem sorolt ​​szabályozott anyag törvény, mint a 3. listában gyógyszer. A gyógyszer nehéz megtalálni, és jelenleg a nandrolon rendelkezésre álló illegális. Bár sok az eladók azt állítják, hogy ez csempészett az európai, ázsiai és Mexikóban, az eredetiségét a termék kell a kérdést. Nem gyógyszeripari társaság a nandrolon orvosi használatra. Jelenleg birtoklása, eladása vagy a nandrolon minősül bűncselekménynek az USA-ban.

 

Érzékelés

Nandrolon könnyen kimutatható a vizeletben. A tesztelés történik ma kifinomult és széles körben elfogadott a tudományos közösség. Mivel azonban a nandrolon is készül a szervezet kis mennyiségben mindig találtak a vizeletben. Kiindulási tanulmányok ezer személy azt mutatják, hogy nandrolon szintje a vizeletben kevesebb mint 0,4 ng / ml. Továbbá az is ismert, hogy hamis pozitív léphet fel a tesztet.

Mindenesetre bárki egy szinten több mint 2 nanogramm / ml vizelet gyanúsított dopping vagy valamilyen magyarázatot kell tennie. Túlzott fogyasztását, az esszenciális aminosav a lizin néha okoz téves emelkedett nandrolone. Metabolitjai egyéb anabolikus szerek is befolyásolják a vizsgálatot. A vizsgálati mára kifinomult és széles a metabolitok ellenőrzik, hogy csökkentik a előfordulása téves.
 
Minden sportszervezetek ellenőrizze nandrolon a vizeletben. Nandrolon találtak a vizeletben hónap abbahagyása után a gyógyszer. Továbbá, a vizsgálat ma már nagyon kifinomult és nyomokban nandrolone is kimutatható a haj.

 

Költség

Deca Durabolin (nandrolon) kissé nehéz megszerezni. Sok oldalak az interneten, akik azt állítják, hogy értékesíti a nandrolon anabolikus szteroid, de a minőség a termék továbbra is kérdéses. Sok ilyen úgynevezett nandrolon készítmények már kiderült, hogy hamis, vagy hamisított. A csábítása könnyű pénz hozta létre a piaci értékesítési színlelt termékeket, amelyek ártalmatlanok, és ez talán az egyik fő oka annak, hogy a legtöbb anabolikus szteroidok vásárolt a kibertérben nincs valódi hatása a szervezetben.
 
A költség is igen változó, mivel mindenki azt állítja, hogy miután a valódi nandrolon. Átlagosan a költségek egy 100 mg / ml 2 cc üveg ára körülbelül $ 20, mások díj körülbelül $ 75 1 üveg, amely 10 cm.

Mindezek ellenére az eladók azt állítják, hogy nandrolon áll rendelkezésre, a valóságban, a termék nem létezik. Még ha elmész egy megbízható forrásból, hogy megvegyük a nandrolon, az aktuális összetevő a palackban marad ismeretlen. A kormányok a világ minden táján szűnt meg tiltott előállítására nandrolon, így a termék nem gyártják többé. Van néhány laboratórium, akik teszik a saját nandrolon, de a terméket nem kereskedelmi használatra. Plusz, nandrolon készült házi laboratóriumban konyhai felszerelések és steril anyagok nagyobb valószínűséggel tele van szennyező anyagokkal. A DEA gyakran razziák otthon és vállalat szintetikus szteroidok és a kiszabott büntetések nem komolytalan.

 

Figyelmeztetés

Nandrolon általában biztonságos gyógyszer használata esetén alacsony dózisban. Ugyanakkor még mindig megvan a lehetőség, hogy májkárosodást okozhat, és minden felhasználó számára meg kell kapni a májenzimek ellenőrzését rendszeresen. Egy másik súlyos szövődmény a nandrolone, hogy ez okozhat a vérrögképződés az alsó végtagokban, amely utazik a tüdőbe. Sok esetben a tüdőembólia számoltak be. Tehát ha Ön nandrolon, tudnia kell a vérrög képező lehetséges e kábítószer. A két módszer vérrögképződés megelőzésére is, hogy továbbra is aktív, vagy hagyja abba a gyógyszer szedését.
 
Mint minden anabolikus szteroid, akkor nagy gondot, hogy a hosszú távú alkalmazása nandrolone vezethet a fejlődés a máj rákos. Vannak egyedi esetben beszámoltak máj tömegek fejlesztése olyan betegeknél, akik visszaéltek ezzel a gyógyszerrel. Továbbá, az csökkenti a védő HDL-koleszterin vezethet növekedését szívproblémák az élet későbbi szakaszában.
 
Nagyon ajánlott, hogy minden személy, aki vett nandrolon, felügyeli valaki az egészségügyi ellátást. A májenzimek, lipid szintek és a vörösvérsejt-szintet monitorozni kell a szövődmények megelőzése.