Fabrikanten

List of all manufacturers


Boldabol 200 British Dragon 10ml vial [200mg/1ml]

Boldabol 200 British Dragon 10ml vial [200mg/1ml]

44,00 €

25% 33,00 €

Beschikbaarheid: Voorraad

Buy Boldabol 200 British Dragon (boldenone undecylenate, equipoise)

Equipoise (boldenon UNDECYLENAAT) is een anabole steroide verkocht onder vele andere namen, zoals Boldenon, Ganabol en Ultragan. Het is een synthetische anabole steroide met een soortgelijke structuur als testosteron.

 

Het geneesmiddel wordt alleen aanbevolen voor gebruik in de diergeneeskunde. Het is nooit goedgekeurd voor gebruik bij mensen in Noord-Amerika. Boldenon is gekomen om vooral bekendheid vanwege zijn misbruik door bodybuilders.

 

Farmacologie

Boldenone is net als veel andere synthetische steroiden. Het is een potente anabole middel bij lage doses en bij hoge doses bezit zowel de anabole en androgene eigenschappen. Bij lage doses kan het opbouwen van het lichaam wanneer het dieet is rijk aan calorieën. Echter, omdat het werkt als een anabole steroide, kan het onderdrukken van de normale synthese van testosteron in de testes. Dit kan leiden tot verzwakking van de spermatogenese en de afname van de libido.

 

Wanneer het geneesmiddel wordt genomen in hoge doses, kan het ook worden omgezet in oestrogenen, die kan leiden tot gynaecomastie en leidt ook tot het vasthouden van water.

 

Een ander kenmerk van Equipoise is dat het kan erytropoëse stimuleren (een toename van de rode bloedcellen). Het mechanisme voor dit effect is in verband gebracht met stimulatie van de erytropoëtine stimulerende factor die dan stimuleert het beenmerg. De resulterende toename van de rode bloedcellen, leidt tot meer hemoglobine en een hogere zuurstof draagkracht. Equipose, net als andere anabole steroiden kan ook leiden tot veranderingen in de elektrolyten vanwege zijn krachtige mineralocorticoide eigenschappen.

 

Een belangrijke negatieve van Equipose, in tegenstelling tot de andere analogen, is dat het kan in het lichaam verblijven voor een zeer lange tijd. Het heeft een langere halfwaardetijd, omdat de drug niet blijven gebonden aan weefsels en wordt niet afgebroken door de lever. Veel rapporten geven aan dat het geneesmiddel kan worden gedetecteerd, zolang 12-15 maanden na het eerste gebruik.

 

Bodybuilders

Hoe het medicijn ging van paarden voor de mens is niet echt bekend. Maar het feit is dat Boldenone doet zijn krachtige anabole activiteit en lage androgene activiteit en is nuttig voor het bouwen van lichaamsmassa. Boldenon kan ook leiden tot een significante retentie van water en natrium bij hoge doses. Net als alle anabole steroiden het verhoogt de stikstofbalans en eiwitsynthese. De drug is ook bekend om de nieren te stimuleren en kunnen vrijgeven EPO-die dan de synthese van rode bloedcellen stimuleert in het beenmerg.

 

Dit leidt tot een verhoogde zuurstof draagkracht. Hoewel het medicijn alleen is bedoeld voor diergeneeskundig gebruik, veel bodybuilders routinematig gebruiken. De drug wordt vaak in combinatie met andere anabole steroiden. Door zijn lange halfwaardetijd, veel bodybuilders nemen het geneesmiddel tijdens buiten het seizoen om detectie te vermijden. Het geneesmiddel wordt voortgezet voor een paar maanden en dan gestopt toen het sportseizoen begint. Boldenon is ook een krachtige eetlust opwekkend middel.

 

Boldenon niet onmiddellijk leiden tot gewichtstoename. Het is veel langzamer dan veel andere anabole steroiden. De spiermassa is meestal opgedaan in 4-8 weken en is stabiel. De meerderheid van de bodybuilders merken dat de gewichtstoename is duurzamer en langer durende na een aantal cycli, bij elke cyclus van ongeveer 8 weken. De ene grote ding over dit geneesmiddel is dat de gewichtstoename is pure spiermassa en niet gerelateerd aan water.

 

Boldenone is geen drug moet men tijdens de actieve sport-seizoen. Het heeft een zeer lange halfwaardetijd en is gemakkelijk aantoonbaar in het lichaam. De meerderheid van de bodybuilders gebruiken het tijdens het buiten het seizoen op te bouwen van de bulk. Vaak is het gecombineerd met andere drugs zoals Anadrol, Anavar en Sustanol. Wanneer het dieet is rijk aan calorieën, kan de grootte van de spieren indrukwekkend zijn.

 

Doseren

Sinds het geneesmiddel is nooit goedgekeurd voor menselijk gebruik, is de dosering van het geneesmiddel afgeleid door gewoon giswerk. Iemand heeft geanalyseerd wat paarden nodig hebben dan alleen die dosis geëxtrapoleerd naar de mens. De gemeenschappelijke dosering voor body building is niet bekend. Het varieert van 200-800 mg / week. De aanbevolen dosis bij paarden is ongeveer 1mg/kg om de 2-3 weken. De meeste bodybuilders te beheren over 400mg/week. Er wordt beweerd dat doses lager dan 300mg/week niet in gewicht te helpen.

 

Boldenon wordt toegediend als een intramusculaire injectie. Met de formuleringen die vandaag beschikbaar zijn, kan het niet oraal worden ingenomen. Het geneesmiddel wordt ingespoten in de bil gebied met zorg. Sinds het geneesmiddel wordt geleverd als een vette schorsing, moet men niet meer injecteren dan 4-8 ml per keer. Grote hoeveelheden vocht in de bil gebied kan pijn veroorzaken en zijn zeer oncomfortabel. De dosis voor vrouwen bodybuilders is ongeveer 50-75 mg / week. Als de injecties zijn pijnlijk kan men het medicijn injecteren in 2-3 verschillende sites of verander de dosering tot 2-3 keer per week, met dezelfde dosis, maar kleinere hoeveelheden gegeven om de andere dag.

 

De vette schorsing kan de huid irriteren en het is aan te bevelen dat de site worden gedraaid elke week. Naast de billen kan men injecteren van de drug in de buitenste delen van de dijen. De drug is heel pijnlijk wanneer geinjecteerd in de armen.

 

Side Effects

Boldenone is een anabole steroide en heeft de volledige spectrum van bijwerkingen die zijn onder meer:

 

Vette huid

Acne

Haaruitval

Stemmingswisselingen-agressie, paranoia, depressie

Het vasthouden van water

Zwelling, oedeem

Hoge bloeddruk

Vermoeidheid

Gynaecomastie bij hoge doses

Testiculaire atrofie

Mogelijke leverkanker

Vermoeidheid


In tegenstelling tot andere anabole steroiden, zijn de bijwerkingen van boldenon aanhouden voor een lange tijd, zelfs nadat het medicijn is stopgezet. Sommige mensen zullen blijven acne en vette huid voor maanden.

 

Contra-indicaties

Terwijl Boldenone is niet acuut giftig, wordt het geneesmiddel niet aanbevolen voor gebruik bij personen die

 

zwanger bent

hebben prostaat-of borstkanker

leverproblemen heeft

een voorgeschiedenis van hart-en vaatziekten

nierfalen

hypercalciëmie

Waarschuwingen

 

Alle anabole steroiden worden geleverd met een waarschuwing dat ze de potentie om schade aan uw lever veroorzaken, verminderen libido en krimpen van uw testikels hebben. Er zijn tal van berichten dat langdurige inname van boldenon kan leiden tot ernstige veranderingen in seksueel gedrag en spontane veranderingen met stemmingsstoornissen. Agressie en gewelddadig gedrag zijn op grote schaal gemeld na het gebruik van de meeste anabole steroiden.

 

Overdosering

Net als de meeste anabole steroiden, overdosering is zeer onwaarschijnlijk met boldenon. Zelfs als iemand veel pillen nam op hetzelfde moment, zou het grootste probleem zijn misselijkheid, braken of buikkrampen. In ieder geval moet de persoon naar het ziekenhuis voor controle en ondersteunende zorg. Aangezien alle anabole steroiden kan schade aan de lever, de meting van leverenzymen is essentieel.

 

Verontreinigingen

De zeer lucratieve anabole steroiden markt heeft geleid tot vele gewetenloze verkopers, esp. op het internet de verkoop van frauduleuze steroiden. Omdat het geneesmiddel is alleen verkrijgbaar op de zwarte markt, veel consumenten hebben geen verhaal, zelfs als ze weten dat ze zijn suckered in het kopen van een namaak of nep-product. En er zijn veel meldingen van nagemaakte of besmette Boldenon formuleringen. In de VS is de boldenon gesmokkeld vanuit Mexico, Japan, Thailand en Zuid-Amerika. Once upon a time waren er tabletten van 25 en 50 mg beschikbaar evenals vloeibare formuleringen van 50 cc flesjes. Echter, het is nu duidelijk dat de tabletten niet Boldenon, maar een mengsel van andere steroiden. De prijs voor 10 ml flacon (50mg/ml) gemiddeld ongeveer $ 50 - $ 75. Omwille van de nep-producten en-vervuiling, altijd je drugsgebruik bij een betrouwbare handelaar. De cyberspace is vol met charlatans die verkopen rotzooi, omdat ze weet dat je niet kunt gaan en klagen met niemand over het product dat ze verkopen.

 

Controle

Boldenon is niet voor gebruik bij de mens en de FDA heeft geclassificeerd dit middel onder de Controlled Substance Act als een bijlage 3 drug. De drug is onwettig om te bezitten, te distribueren of voor persoonlijk gebruik.

 

Opsporing

Boldenon heeft een zeer lange halfwaardetijd en kan in het lichaam blijven maanden of zelfs jaren. De olieachtige emulsie heeft een affiniteit voor vetweefsel en woont in het lichaam maand. De metabolieten van boldenon zijn gevonden in de urine 12 maanden na de laatste injectie. Dus moet men een plan te hebben voordat u opnamen maakt deze drug. Als je gaat om een ??wedstrijd in de komende maanden, boldenon is de laatste drug die u moet injecteren. Het is het beste gereserveerd voor de beginnende sporter die net beginnen en wil op te bouwen zijn / haar lichaam. Verder moet men niet verwachten bezig in de sport voor die periode. Elke sportorganisatie heeft een verbod op het gebruik van de drug en het is altijd gecontroleerd in de urine. De beschikbare tests kan identificeren boldenon en zijn metabolieten.