Fabrikanten

List of all manufacturers


Mastabol 100 British Dragon 10ml vial [100mg/1ml]

Mastabol 100 British Dragon 10ml vial [100mg/1ml]

44,00 €

25% 33,00 €

Beschikbaarheid: Voorraad

Buy Mastabol 100 British Dragon (drostanolone propionate, masteron)

Masteron was ooit een zeer populair en androgeen anabool synthetische steroide onder bodybuilders. Het werd vervaardigd door een Europees farmaceutisch bedrijf, maar het wijdverbreide misbruik en de zorg voor toxiciteit leidde het bedrijf om te stoppen is de productie bijna twee decennia geleden.

 

De steroide is niet meer beschikbaar en zelfs op de zwarte markt, de authenticiteit twijfelachtig is. De België Pharmaceutical Company, Sarva Syntex, stopte de productie van dit medicijn minstens 10 jaar geleden.

 

Masteron kan toename van spiermassa en leiden tot een positieve stikstofbalans. De body mass wordt geleidelijk verhoogd over een periode van 4-6 weken.
 
Masteron ondergaat geen aromatisering naar oestrogeen en dat is waarom het de voorkeur aan veel van de andere anabole steroiden. Het lijkt op testosteron in haar acties. Echter, bij hoge doses van de drug wordt omgezet tot op zekere hoogte aan oestrogeen en kan leiden tot de ontwikkeling van borstvergroting en het vasthouden van water. De drug werd nooit goedgekeurd voor klinisch gebruik in de geneeskunde vanwege de zorg voor de bijwerkingen. In Europa is de drug werd uitgeprobeerd als een behandeling voor resistente anemieën en individuen met hiv die diepe gewichtsverlies.


Bodybuilders

Masteron wordt gebruikt door bodybuilders om het gewicht terug te krijgen en te behouden. De androgene eigenschappen kunnen helpen om de massa, maar het effect is niet zo groot als dat gezien met nandrolon of Winstrol. De drug wordt het meest gebruikt voor een sport te ontmoeten en stopte twee weken voorafgaand aan het evenement. Echter, dat was in het verleden. De geavanceerde detectietechnieken die vandaag beschikbaar zijn kan identificeren het medicijn, zelfs een maand na het gebruik. Masteron heeft zich bewezen als een teleurstelling voor de meerderheid van de bodybuilders. De gewichtstoename is geleidelijk en niet significant. Terwijl sommige bodybuilders beweren dat heeft is kick ass spier scheuren effecten, hebben de meerderheid van de atleten die dit medicijn gebruikt in het verleden klaagde dat het effect minimaal was. Voor een deel de reden voor het falen van het geneesmiddel kan te wijten zijn aan de effectiviteit van de formuleringen op de markt. Omdat het medicijn niet langer rechtmatig vervaardigd, is het grootste deel van Masteron gemaakt in zelfgemaakte laboratoria in Azië en Europa. Naast de slechte kwaliteit, zijn er veel gevallen van valse of vervalste producten.

 

Dosis

Er is geen orale formulering van het geneesmiddel. De dosering van Masteron is 100 mg geinjecteerd om de andere dag, maar er zijn anderen die raden het gebruik van de drug dagelijks. De injecties worden meestal toegediend in de billen en kan pijnlijk zijn als elke dag gedaan. Om te voorkomen dat abcesvorming, wordt aanbevolen dat men de plaats van injectie te wijzigen elke week. Er zijn andere bodybuilders die raden het verhogen van de dosering van Masteron op 200-500mg/week. Sinds het geneesmiddel is nooit officieel gebruikt in de geneeskunde, de aanbevolen dosis is puur empirisch en gebaseerd op giswerk.
De andere meest voorkomende plaats van de injectie is het uiterlijke aspect van de dij. Hoewel het geneesmiddel snel wordt opgenomen heeft een kort half leven vooral te wijten aan afbraak in de lever. Bodybuilders over het algemeen nemen Masteron met andere anabole steroiden zoals Winstrol of Anavar. Sommigen voegen Clomid aan het regime tijdens de wash-out fase van het geneesmiddel. De meeste deskundigen raden dat het geneesmiddel niet moet worden genomen voor meer dan 3-4 weken per keer. Omdat het geneesmiddel is niet afgebroken tot een oestrogeen, is er geen borstvergroting of waterretentie.

 

Bijwerkingen

De bijwerkingen van Masteron van zijn minimaal en zeldzaam, in de veronderstelling dat het de real thing. De meerderheid van de vroegere gebruikers geeft aan dat ze geen bijwerkingen, die zeer ongebruikelijk is voor een anabole steroiden te nemen. De meest voorkomende gemelde bijwerkingen omvatten:
 
vermoeidheid
haaruitval
mentale veranderingen, depressie, angst, woede, agressie
acne, vette huid
algemene vermoeidheid
 
De meerderheid van deze bijwerkingen verdwijnen zodra het geneesmiddel wordt gestopt. Vrouwen die van deze drugsgebruik moeten voorzichtig zijn. Het kan leiden tot sterke virilizing effecten - waarvan sommige zijn onomkeerbaar, zelfs nadat het medicijn is stopgezet.

 

Kosten

Masteron is niet alleen een moeilijk medicijn te vinden, maar het is ook erg duur. Het is alleen verkrijgbaar op de zwarte markt. Er zijn veel sites op het internet die beweren dat de echte "Masteron" hebben. Elke injectieflacon van 100 mg is verkocht voor $ 25 - $ 30. Echter, de analyse door vele onderzoekslaboratoria aangetoond dat wat wordt verkocht op het internet is nep of namaak product. In de Verenigde Staten, Masteron die beschikbaar is gesmokkeld uit Mexico, Thailand en het Verre Oosten. Wat de exacte inhoud van de formulering blijven in geval van twijfel, de enige manier om het product te verifiëren is om deze te analyseren in het laboratorium. In de meeste gevallen is het een namaak product met weinig meer dan wat olijfolie gemengd met een paar onbekende poeders.

 

Opsporing

Masteron is verboden door alle sportorganisaties en wordt regelmatig gecontroleerd in de urine. Vandaag de dag kan de geavanceerde technieken te identificeren masteron in de urine tot 3-4 weken na de laatste dosis.

 

Wettelijk

Masteron is geclassificeerd als een schema 3 drug onder de gereguleerde stof te handelen. Dit betekent dat het bezit van de drug is illegaal.

 

Final Word

Na uitgebreid onderzoek vele bezienswaardigheden en een beroep op dealers / verkopers om hun Masteron controleren, is het twijfelachtig dat de echte product bestaat. Voor iedereen die hun lichaam op te bouwen, masteron is niet een van hen. Bespaar je geld en koop iets wat meer is authentiek.