Fabrikanten

List of all manufacturers


Aromasin Pfizer 30 tabs [25mg/tab]

Aromasin Pfizer 30 tabs [25mg/tab]

72,00 €

10% 64,80 €

Beschikbaarheid:

Buy Aromasin Pfizer (exemestane, aromasin)

Geschiedenis
Aromasin is de handelsnaam voor Exemestane, een geneesmiddel dat gebruikt wordt voor de behandeling van borstkanker bij vrouwen. Net zoals bij Arimidex, het is lid van de aromatase-remmer klasse van geneesmiddelen. De oorspronkelijke fabrikant was Upjohn, maar vandaag Pfizer is de meest bekende farmaceutisch bedrijf dat het medicijn distribueert. Het medicijn werd goedgekeurd door de FDA in 1999 en is zeer populair geworden over de hele wereld bij postmenopauzale vrouwen.

Wetenschap
Aromasin is een suïcidale aromataseremmer (AI), waardoor het permanent deactiveert de aromatase enzym eenmaal bindt aan het. In gewoon Engels, zal Aromasin voorkomen dat de momenteel gebonden enzymen uit kaatsen, dat is wat scheidt dit geneesmiddel uit letrozol of Arimidex. Wanneer u gebruik maken van andere AI's, ze tijdelijk stoppen oestrogeen uit aromatizing, maar wanneer u stopt met het nemen van hen die dezelfde enzymen kan rebound veroorzaken wat bekend staat als "oestrogeen rebound '. Dit verklaart waarom sommige anabole steroïde gebruikers ervaren gynaecomastie (bitch tits) na cyclus bij gebruik van andere KI's. Studies over borstkankerpatiënten blijkt Aromasin verlaagde oestrogeen niveaus tot 85%.

Gebruik in bodybuilding
Bepaalde anabole steroïden (AAS) converteren naar oestrogeen in het lichaam; alle testosteron esters, nandrolones, dianabol en boldenone zijn voorbeelden. Niet in de hand, de gebruiker het risico op het ontwikkelen verschillende soorten van oestrogene bijwerkingen zoals gynaecomastie (bitch tits), waterberging, bloeddruk en hartproblemen loopt. Er is een domino-effect dat kan optreden als oestrogeen uit de hand loopt. Stel je eens voor de uitvoering rond twee liter water de hele dag!
De gebruiker kan gevoel vervallen en moe merken, zal de bloeddruk stijgen, en motivatie zal afnemen. Deze bijwerkingen zullen ter lopende steroïden in de eerste plaats verslaan. Bovendien, hoge oestrogeenspiegel, wanneer je uit een cyclus, zal interfereren met het herstel van het lichaam natuurlijke testosteron niveaus.
Aan de andere kant, als je een harde AI, die te veel oestrogeen elimineert draaien, het kan ook negatieve effecten op libido, stemming en uitdrogen van de gewrichten. Sinds Aromasin is een zelfmoord aromataseremmer, moet je werken aan het beheersen van de dosering en ze aan te passen aan je cyclus. Gebruik niet alleen willekeurige doseringen zonder te kijken naar je hele steroïde cyclus.

Aromasin vs Arimidex
Zoals hierboven toegelicht, de belangrijkste voordeel is Aromasin zal voorkomen oestrogeen rebound door permanente handicap het enzym aromatase, terwijl Arimidex niet. Hoewel, Arimidex is makkelijker te controleren in termen van korte termijn doseren; betekenis, met korte cycli jonger dan 8 weken is het niet nodig om je hele oestrogeenproductie doden.

Aromasin vs Letrozol
Letrozol (Letro) bekend te sterk en te hard te zijn. Bij gebruik van hogere doseringen van Letro, veel bodybuilders klagen over verminderde libido en lichte depressie. Dit komt door het aromatase in de hersenen wordt uitgeschakeld door letrozol gebruik. Het is cruciaal om oestrogeen controle tijdens cyclus, maar je moet nooit verlamde het of je kunt het gezicht ongewenste kanten. Ook al oestrogeen is een vrouwelijk hormoon, mannen moeten nog steeds te functioneren. Zoals met Arimidex, Letro ook kan niet bogen zijnde een suïcidale AI.

Side Effects
In bodybuilding en steroïden gebruiken, bijwerkingen van Aromasin zijn zeldzaam wanneer genomen op een geschikte dosering. Sommige jongens zullen klagen over pijn in de gewrichten van de droogte, zodat wanneer dat gebeurt de dosering moet worden teruggebracht. Kanten onder vrouwen zijn veel vaker voor, omdat, hoewel de doseringen vergelijkbaar zijn, zal het vrouwelijk lichaam anders reageren op een AI is dan een man wil. Bovendien zal deze vrouwtjes drug gedurende een langere periode in vergelijking met een steroïde gebruiker. Bottom line is dat de bijwerkingen van het niet nemen van een AI voor een man op fiets is veel meer van een risico.

Doseringen
Dit is afhankelijk van het individu en ook de hoeveelheid aromatiserende verbindingen de persoon loopt. Over het algemeen een goede startdosering is 12,5 mg ED (elke dag) of 25mg EOD (om de andere dag). De gebruiker moet bloed werk gebruiken om te zien hoe hun lichaam reageert met een startdosering ze kiezen en vervolgens zo nodig aan te passen. Ervaren anabole steroïde gebruikers zullen meestal een dosis ze graag en houd je daaraan zonder problemen. Zoals ik al zei, als je begint te merken gezamenlijke problemen dan de dosis moet worden verlaagd; aan de andere kant, als je begint te merken elke oestrogeen gerelateerde kanten, zoals gezwollen of gevoelige borsten of het vasthouden van water, is het tijd om de dosering te verhogen.

Half-life
Volgens de literatuur, de halfwaardetijd is 25-27 uur, wat betekent dat u gemakkelijk wegkomen met het innemen van dit geneesmiddel om de andere dag of een keer per dag.