Fabrikanten

List of all manufacturers


Pregnyl 5000 Organon 1 amp [1x5000IU]

Pregnyl 5000 Organon 1 amp [1x5000IU]

22,00 €

25% 16,50 €

Beschikbaarheid: Voorraad

Buy Pregnyl 5000 Organon (HCG - Human chorionic gonadotropin)

Pregnyl voor Bodybulding:

Dit geneesmiddel is niet een steroïde, maar het wordt veel gebruikt in de atletiek vandaag. HCG is een natuurlijk eiwit hormoon dat door de menselijke placenta en gezuiverd vormen de urine van zwangere vrouwen.

Dit hormoon is niet een natuurlijk mannelijk hormoon, maar bootst de natuurlijke hormoon LH (Luetinising Hormoon) bijna identiek. Dit LH stimuleert de productie van testosteron door de testis bij mannen. Zo HCG stuurt dezelfde boodschap en resulteert in een verhoogde productie van testosteron door de testis als gevolg van HCG het effect op de Leydig cellen van de testis. Normaal gesproken dit HCGis gebruikt om vrouwen te behandelen met bepaalde ovariële stoornissen en het wordt gebruikt om de testis van de mannen die kunnen worden hypogonadale te stimuleren. Atleten gebruiken HCGto verhogen van het lichaam de eigen natuurlijke productie van testosteron die vaak depressief is door langdurig gebruik van steroïden. Ook als steroïden worden gebruikt in hoge doseringen kunnen leiden tot valse signalen naar de hypothalamus die resulteert in een depressieve signaal naar de testikels. Over een periode van weken van deze depressieve het signaal van de testikels mogelijkheid om te reageren op een signaal van de hypofyse wordt zeer zwak, wat resulteert in testiculaire atrofie. Om dit te vermijden atleten zal gebruik maken van HCGto houdt een kunstmatig signaal dat naar de testis en het voorkomen van testiculaire atrofie.

Bij toediening, HGC verhoogt serum testosteron zeer snel. Een stijging van de testosteron sparren komt voor bij ongeveer twee uur na het injecteren van HCG. De tweede piek doet zich ongeveer twee tot vier dagen later. HCG therapie is gevonden dat zeer effectief in het voorkomen van testiculaire atrofie en om het lichaam de eigen biochemische stimulerende mechanismen te gebruiken om het plasma testosteron niveau te verhogen tijdens de training. Sommige steroïde gebruikers vinden dat ze een aantal van hun beste sterkte en de grootte winsten hebben tijdens het gebruik van HCG in combinatie met de steroïden. Dit kan wee te wijten aan het feit dat het lichaam een ​​hoog niveau van natuurlijke androgenen en de kunstmatige steroïde hormonen op dat moment heeft. De optimale dosering voor een sporter gebruik van HCG is nooit vastgesteld, maar het is gedacht hoed een enkel schot van 1000 tot 2000 IE per week krijg je de gewenste resultaten. Cycli op de HCG moet worden bewaard tot drie weken in een tijd met een off-cyclus van ten minste een maand ertussen.

Bijvoorbeeld, kan men de HCGfor gebruik maken van twee tot drie weken in het midden van een cyclus, en voor twee of drie weken op het einde van een cyclus. Er wordt gespeculeerd dat het langdurig gebruik van HCGcould het lichaam de eigen productie van gonadotrofinen permanent te onderdrukken. Dit is de reden waarom de korte cycli zijn de beste manier om te gaan. De bijwerkingen van HCGuse zijn gynaecomastie, waterberging, en een toename van libido, stemmingswisselingen, hoofdpijn en hoge bloeddruk. HCGraises androgeen niveaus bij mannen door tot 400%, maar het roept ook oestrogeen niveau dramatisch ook. Dit is waarom het kan een echt geval van gynaecomastie veroorzaken als doseringen al te hoog voor die persoon. Een ander neveneffect gezien vanuit HCGuse is zwangerschapsmisselijkheid (misselijkheid en braken).

Er zijn geen gevallen van overdosering complicaties bij het gebruik van HCG, noch zijn er alle bijbehorende carcinomen, lever-of nierfunctiestoornissen. HCG was op een gegeven moment keek om te zien of het zou het aids-virus, dragen te wijten aan het feit dat het is biologisch actief, maar het laatste woord is dat dit niet mogelijk zou kunnen zijn op geen enkele manier. Dus we zien hoe HCG worden gebruikt door atleten om enkele van de problemen in verband met plotseling stoppen van een steroïde cyclus te voorkomen.

Dit product is ook niet opgepikt op steroïd tests, zodat sommige atleten gebruiken het om androgeen niveaus hoog voor een wedstrijd die drugstests heeft. HCG moet worden gekoeld nadat het is gemengd, en het dan heeft een levensduur van ongeveer 10 weken. Het is intramusculair alleen genomen, deze drug is vaak beschikbaar in opdracht van een arts als je symptomen van hypogonadisme. Het is moeilijk te vinden op de zwarte markt.

 

Pregnyl voor de zwangerschap:

Pregnyl, of humaan choriongonadotrofine (hCG). is een sterk gezuiverd preparaat verkregen uit de urine van zwangere vrouwen. Bij het intramusculair toegediend, het bootst de normale midden van de cyclus sterke stijging van de LH en zorgt ervoor dat de eisprong optreden. Idealiter zou de dagelijkse omgang worden beoefend in de 48 uur na de LH.

Uw arts zal u vertellen wanneer om gemeenschap te hebben of in sommige incidenten toen in kunstmatige inseminatie procedure zal worden uitgevoerd om de kans op zwangerschap te maximaliseren.

 

HOE ZIJN EN HUMEGON Pregnyl gegeven?

Humegon wordt toegediend door intramusculaire injectie, vaak in de bil. Het kan niet oraal in te nemen want het is een eiwit en zou worden verteerd in de maag.

Humegon injecties worden meestal gestart in de eerste 5 dagen van de menstruele cyclus en zijn vaak dagelijks voortgezet voor een totaal van 7 tot 12 dagen. Echter, kan de dosering van het geneesmiddel en het tijdschema voor de toediening variëren, afhankelijk van de reactie van uw lichaam op de behandeling. Het is niet ongebruikelijk voor uw arts te variëren de dosering of de plannen van cyclus tot cyclus.

Pregnyl (choriogonadotropine voor injectie. USP) wordt toegediend door intramusculaire injectie wanneer uw arts voelt juiste stimulatie criteria zijn bereikt. In bepaalde gevallen van over-reactie, kan de injectie worden ingehouden.

 

Duur van de behandeling

Als je niet zwanger te worden. Humegon en Pregnyl kan weer worden gegeven in de volgende menstruele cyclus. Echter, behandelingscycli zijn niet altijd opeenvolgend zijn, als therapie is voor elke patiënt individueel.

Therapie kan blijven zo lang als zes cycli, na die tijd andere opties kunnen worden met u besproken.

 

Werkt het?

Als de eisprong heeft plaatsgevonden, is het hormoon progesteron geproduceerd door de eierstok. Dit kan gemeten worden door een bloedonderzoek, ongeveer 7 dagen na de dag van de ovulatie.

Als je niet zwanger bent, kunt u een menstruatie ongeveer 14 dagen verwachten na de injectie van hCG. Als je menstruatie niet komt, zal een bloedonderzoek vertellen als u zwanger bent. Een echografie kan vervolgens worden gebruikt om te controleren op de voortgang van de zwangerschap.


Een zorgvuldige controle IS BELANGRIJK

Monitoring is belangrijk voor het reguleren van de behandeling en het minimaliseren van bijwerkingen. Er zijn twee methoden van de monitoring worden gebruikt. vaak in combinatie.

De eerste vindt plaats door middel van dagelijkse bloedtesten die uw oestrogeen niveau te meten. Omdat follikels ontwikkelen. ze scheiden grotere hoeveelheden van het hormoon oestrogeen. Grotere hoeveelheden oestrogeen wijzen op een grotere ovariële respons op Humegon (menotropins voor injectie.

De tweede methode. echografie. maakt gebruik van geluidsgolven te produceren foto's van de eierstokken,. Deze procedure stelt de arts om w het aantal en de grootte van uw follikels. en kan een indicatie geven van wanneer de ovulatie kan optreden. Het is zeer belangrijk om te gaan voor alle testen en echografieën, omdat hun resultaten kan de noodzaak tot aanpassingen in de behandeling tijdens die cyclus te tonen.

 

SIDE EFFECTS/0THER BETREFT verband met de behandeling

Humegon en Pregnyl (choriongonadotrofine voor injectie, USP) geassocieerd kan worden met zowel lichte als ernstige, levensbedreigende bijwerkingen en andere mogelijke risico's. De volgende zijn enkele, maar niet alle, van de mogelijke bijwerkingen / problemen die u moet met uw arts te bespreken vóór het begin van de behandeling.

Af en toe wat zwelling, irritatie en pijn op de injectieplaats kan optreden tijdens Humegon (menotropins voor injectie. USP) therapie. Ook kan de drug af en toe hoofdpijn, buikpijn, en milde tot matige vergroting van de ovaria. Vertel uw arts als u een van deze symptomen. In dergelijke gevallen zal uw arts beoordelen van de behandeling met u mee om de nodige wijzigingen aan te brengen. Een injectie van Pregnyl (choriongonadotrofine voor injectie, USP) kan ook leiden tot pijn op de injectieplaats, evenals hoofdpijn, prikkelbaarheid, rusteloosheid, depressie, vermoeidheid en zwelling als gevolg van retentie van vocht.

Een zorg met de vruchtbaarheid geneesmiddelen, zoals Humegon, is het risico van meervoudige zwangerschappen. Ongeveer 80% van de zwangerschappen, na de vruchtbaarheid medicamenteuze behandelingen met producten als Humegon en Pregnyl resulteren in enkele geboorten. In gevallen van meervoudige zwangerschappen, de meerderheid zijn tweelingen. Kan echter drie of meer baby's worden opgevat. Uw arts moet bespreken de kans op meerlingen bij u voordat u begint met uw behandelingen.

Zorg ervoor dat u te bespreken met uw arts de bijwerkingen en andere problemen in verband met uw behandeling voor het begin van de therapie.

 

Hoe effectief is HUMEGON (MENOTROPINS VOOR INJECTIE, USP)?

Humegon kan induceren ovulatie bij vrouwen die geen eisprong of die onregelmatige cycli. Echter, de mate van effectiviteit Humegon variëren, afhankelijk van de reden (en) voor onvruchtbaarheid. Dergelijke factoren als eileiders status, sperma kwaliteit en leeftijd van de patiënt zijn ook belangrijk bij het bepalen of een zwangerschap is bereikt. Als u zwanger wordt terwijl niet op Humegon, zal uw arts te bespreken andere opties met u mee.

 

CONCLUSIE

Vandaag de dag zijn veel gezonde baby's geboren als gevolg van de vruchtbaarheid medicijnen, zoals Humegon en Pregnyl (choriongonadotrofine voor injectie, USP). Uw arts kan u antwoord geven op verdere vragen die u heeft over deze drugs.