Fabrikanten

List of all manufacturers


Super-Drol Euro-Pharmacies 50 tabs [10mg/tab]

Super-Drol Euro-Pharmacies 50 tabs [10mg/tab]

52,00 €

15% 44,20 €

Beschikbaarheid: Voorraad

Buy Super-Drol Euro-Pharmacies (methyldrostanolone, superdrol)

Superdrol / Methyldrostanolone

Chemische naam = 2a, 17a-dimethyl-5a-androstaan-17b-ol-3-on

Oestrogene activiteit = none

Progestational Activiteit = geen gegevens beschikbaar

Methyldrostanolone, ook wel bekend als Methasteron, is een krachtige orale anabole steroïde die nooit als een voorgeschreven medicijn werd verkocht. In structuur, deze steroïden een close derivaat van drostanolon (Masteron). Het enige verschil in dit geval is de toevoeging van een C-17 alpha methylgroep, een wijziging die deze steroïden hoge orale biologische beschikbaarheid biedt. De twee agenten blijven zeer vergelijkbaar, echter. Zowel methyldrostanolone en drostanolone niet-aromatiseerbare, zodat er geen verschil in de oestrogeniciteit van deze twee steroïden, en beide steroïden behouden gunstige anabole androgene ratio. Lab assays kunnen brengen Superdrol vooruit hier echter laten zien aan 4 maal de anabole potentie van orale methyltestosteron bezitten terwijl het tonen slechts 20% van de androgenicity (a 20:01 verhoudingsgewijs 03:01). De nauwkeurige real-world relevantie van deze cijfers nog blijken echter. Methyldrostanolone wordt begunstigd door atleten om zijn gematigde anabole eigenschappen, die meestal gepaard gaat met verlies van vet en minimale androgene bijwerkingen.

Geschiedenis:

Methyldrostanolone werd eerst beschreven in 1959. Deze steroïde is ontwikkeld door de internationale farmaceutische reus Syntex, naast dergelijke andere bekende anabole agenten als drostanolone propionaat en oxymetholone. In tegenstelling tot drostanolon en oxymetholone, echter, deze steroïden (althans in zijn basisvorm) werd nooit uitgebracht als een geneesmiddel. Het werd alleen verkocht voor een korte periode van tijd als een gemodificeerde hormoon dimethazine. Dimethazine bestaat uit twee moleculen Methyldrostanolone die elkaar gehecht, die later metabolisch gescheiden vrije Methyldrostanolone leveren.

Dus terwijl technisch Methyldrostanolone zichzelf nooit als een recept-agent werd verkocht, kunnen we zeggen dat de drug was een benut medicinally.OtherWise, de methyldrostanolone molecuul Methyldrostanolone bleef slechts een obscure onderzoek steroïde, en werd nooit zelf goedgekeurd voor gebruik bij mensen. Methyldrostanolone werd uitgebracht in begin 2005 als een over de toonbank "grijze markt" anabole steroïden in de Verenigde Staten.

De drug werd verkocht zonder beperkingen als voedingssupplement product, behoudens enkele minimumleeftijd afwijzingen door de fabrikant. Geen enkele staat of federale wetten te identificeren deze drug als een anabole steroïde, waarvan de wettigheid wordt geassocieerd met een klasse III gereguleerde stof zoals andere steroïden te verwijderen. Dit is gewoon te wijten aan het feit dat methyldrostanolone was niet in de handel op het moment dat dergelijke wetten werden geschreven, en onbekend was aan wetgevers. Het was nooit legaal om te verkopen als een voedingssupplement, echter, en in eind 2005 de FDA boos erkend methyldrostanolone werd op de sport aan te vullen markt verkocht. In het begin van 2006, de FDA brieven gestuurd naar de producent en een distributeur te eisen van koophandel worden getrokken. Superdrol is inmiddels stopgezet.

Structurele kenmerken:

Methyldrostanolone is een gemodificeerde vorm van dihydrotestosteron. Het verschilt door: 1) de toevoeging van een methylgroep op koolstof-17 alpha, die helpt het hormoon beschermen tijdens orale toediening, en 2) de introductie van een methylgroep op koolstof-2 (alpha), waarbij het anabole sterkte aanzienlijk verhogen van het steroïde door verhoging zijn weerstand tegen metabolisme door de 3-hydroxysteroid dehydrogenase enzym in skeletspierweefsel.

Bijwerkingen (oestrogene):

Methyldrostanolone niet gearomatiseerd door het lichaam, en is niet meetbaar oestrogene. Een anti-oestrogeen is niet nodig bij gebruik van deze steroïden, zoals gynaecomastie niet een zorg zelfs bij gevoelige personen moeten zijn. Aangezien oestrogeen is de gebruikelijke boosdoener met waterberging, methyldrostanolone produceert in plaats van een mager, kwaliteit kijken naar de lichaamsbouw, zonder angst voor teveel onderhuidse vochtophoping. Dit maakt het een gunstige steroïden te gebruiken tijdens het snijden cycli, wanneer water en vet vasthouden zijn grote zorgen.

Administratie (mannen):

Methydrostanolone werd nooit goedgekeurd voor gebruik bij mensen. Voorschrijven richtlijnen zijn niet beschikbaar. Een effectieve dosering van methyldrostanolone voor lichaam of prestatiebevorderende zin lijkt te beginnen in het traject van 10-20 mg per dag gedurende ten hoogste 6 of 8 weken. Op dit niveau lijkt het een meetbare spieropbouwende effect, dat meestal gepaard gaat met verlies van vet en verhoogde definitie geven. Verwacht niet tot 30 pond te krijgen op deze agent (zijn naam, een afkorting van "Super Anadrol" is meer marketing dan de werkelijkheid), maar velen lopen met meer dan 10 kilo stevige spieren te krijgen bij het gebruik van dit middel alleen. Bij het bepalen van een optimale dagelijkse dosering, wat te doen vinden de drug om meetbaar effectiever zijn wanneer venturing tot de 30 mg gamma. Potentiële hepatotoxiciteit moet zeker rekening worden gehouden met een dergelijk gebruik echter.

Om verder escalerende lever stam 20 mg daags daags methyldrostanolone voorkomen wordt soms gestapeld met een niet-toxisch injecteerbare steroïden, zoals testosteron voor massa-opbouw trainingsfasen of nandrolon of boldenone meer mager weefsel versterking en definitie plaats van simpelweg verhogen van de dosage.The medicijn werkt ook goed in snijden cycli, waarbij het ontbreken van oestrogeniciteit sterk wordt begunstigd. Vaak wordt hier gecombineerd met een niet-aromatiseerbare injecteerbare steroïden zoals Primobolan of Parabolan.

Administratie (vrouwen):

Methyldrostanolone werd nooit goedgekeurd voor gebruik bij mensen. Voorschrijven richtlijnen zijn niet beschikbaar. In de sportarena, zou een effectieve orale dagelijkse dosis vallen ongeveer 2,5 mg per dag, genomen in cycli duren niet meer fhan 4-6 weken om de kans op virilisatie minimaliseren. Het belangrijkste twistpunt met vrouwtjes is waarschijnlijk gaan om de 10 mg per capsule dosering, dat is veel te hoog om te gebruiken. Toepassing zou vereisen het openen van elke capsule en het splitsen van de poedervormige inhoud omhoog in 4 afzonderlijke doses. Zoals met alle steroïden, virilization nog mogelijk.

Beschikbaarheid:

Superdrol is niet langer commercieel geproduceerd, hoewel sommige kloon producten nog steeds kan worden gevestigd.