Fabrikanten

List of all manufacturers


Durabol 100 British Dragon 10ml vial [100mg/1ml]

 Durabol 100 British Dragon 10ml vial [100mg/1ml]

44,00 €

25% 33,00 €

Beschikbaarheid: Voorraad

Buy Durabol 100 British Dragon (nandrolone phenylpropionate, durabolin)

Beschrijving:

Nandrolon fenylpropionaat is een injecteerbare vorm van de anabole steroïde nandrolon. De eigenschappen van deze drug zijn opvallend vergelijkbaar met die van Deca-Durabolin, die des te langzamer werkend medicijn nandrolondecanoaat gebruikt. Het belangrijkste verschil tussen beide preparaten is de snelheid waarmee nandrolon is vrij in het bloed. Terwijl nandrolone DECANOAAT zorgt voor een release van nandrolon uit het gebied van injectie duren ongeveer 3 weken, nandrolon fenylpropionaat is actief voor slechts ongeveer een week. In klinische situaties, kan Deca-Durabolin dus worden geïnjecteerd eens in de 2 of 3 weken, terwijl de Durabolin wordt gewoonlijk toegediend om de paar dagen de tijd om eenmaal per week. Anders, de twee geneesmiddelen nagenoeg uitwisselbaar zijn. Net zoals Deca-Durabolin is gewaardeerd door atleten en bodybuilders voor zijn capaciteiten om kracht en spiermassa winsten te bevorderen zonder noemenswaardige oestrogene of androgene bijwerkingen.

 

Structurele kenmerken:

Nandrolon DECANOAAT is een gemodificeerde vorm van nandrolon, waar een carbonzuur ester (propionzuur fenyl ester) is verbonden aan het 17-beta hydroxylgroep. Veresterde steroïden zijn minder polair dan vrije steroïden, en zijn langzaam geabsorbeerd uit het gebied van de injectie. Eenmaal in de bloedbaan, is de ester verwijderd om vrije (actieve) nandrolon opleveren. Veresterde steroïden zijn ontworpen om het venster van therapeutisch effect na toediening te verlengen, waardoor een minder frequente injectie schema in vergelijking met injecties van de vrije (veresterde) steroïde. Nandrolon fenylpropionaat zorgt voor een scherpe piek in nandrolon versie 24 - 48 uur na diepe intramusculaire injectie, en dalingen tot bijna baseline niveaus binnen een week.

 

Bijwerkingen (oestrogene):

Nandrolon heeft een lage neiging om oestrogeen conversie, die naar schatting slechts ongeveer 20% van dat van testosteron zijn. Dit komt omdat, terwijl de lever kan omzetten naar nandrolon estradiol, in andere, meer actieve sites van steroïde aromatization zoals vetweefsel nandrolon is veel minder open voor dit proces. Bijgevolg, oestrogeen-gerelateerde bijwerkingen zijn een veel kleiner probleem met deze drug dan testosteron. Verhoogde oestrogeenspiegels kan nog worden opgemerkt met een hogere dosering, echter, en kan bijwerkingen veroorzaken zoals verhoogde het vasthouden van water, het lichaam vet te krijgen, en gynaecomastie. Een anti-oestrogeen, zoals clomifeencitraat of tamoxifen citraat kan nodig zijn om oestrogene bijwerkingen te voorkomen als ze zich voordoen. Men kan afwisselend gebruik maken van een aromatase-remmer zoals Arimidex (anastrozol), die een efficiëntere controles oestrogeen door het voorkomen van de synthese. Aromatase remmers kunnen vrij duur zijn in vergelijking met anti-oestrogenen, kan echter ook negatieve effecten hebben op de bloedlipiden.

Het is er rekening mee dat nandrolon een activiteit als een progestageen in het lichaam heeft. Hoewel progesteron is een c-19 steroïden, het verwijderen van deze groep als in 19-norprogesterone creëert een hormoon met een grotere bindingsaffiniteit voor de bijbehorende receptor. Delen van deze eigenschap, zijn veel 19-anabole steroïden, noch aangetoond dat aan enkele affiniteit voor de progesteron-receptor zo goed. De bijwerkingen die verband houden met progesteron zijn vergelijkbaar met die van oestrogeen, met inbegrip van negatieve feedback remming van de productie van testosteron en verbeterde snelheid van vet opslaan. Progestagenen ook vergroten het stimulerende effect van oestrogenen op de borstweefsel groei. Er blijkt een zeer sterke synergie tussen deze twee hormonen hier, zodanig dat zelfs gynaecomastie kan optreden met de hulp van progestagenen zijn, zonder al te veel oestrogeen niveaus. Het gebruik van een anti-oestrogeen, dat de oestrogene component van deze aandoening remt, is het vaak voldoende om gynecomastie worden veroorzaakt door nandrolon te beperken.


Bijwerkingen (Androgene):

Hoewel ze zijn ingedeeld als een anabole steroïde, androgene bijwerkingen zijn nog steeds mogelijk met deze stof, vooral bij hogere doses. Dit kan onder meer aanvallen van de vette huid, acne en lichaam / gezicht haargroei. Anabole / androgene steroïden kan ook verergeren mannelijk model haar verlies. Vrouwen zijn ook gewaarschuwd voor de mogelijke virilizing effecten van anabole / androgene steroïden. Deze kan bestaan ​​uit een verdieping van de stem, onregelmatige menstruatie, veranderingen in de huid textuur, gezicht haargroei, en clitorale uitbreiding. Nandrolon is een steroïde met een relatief lage androgene activiteit ten opzichte van de weefsel-acties, waardoor de drempel voor sterke androgene bijwerkingen vergelijkbaar hoger dan bij meer androgene middelen zoals testosteron of methandrostenolone. Het is ook belangrijk om erop te wijzen dat door de milde androgene karakter en het vermogen om endogene testosteron te onderdrukken, nandrolon is gevoelig voor interfereren met libido bij mannen bij gebruik zonder een ander androgeen.

Merk op dat in androgeen-responsieve doelweefsels zoals de huid hoofdhuid, en de prostaat, de relatieve androgenicity van nandrolon wordt verminderd door de reductie tot dihydronandrolone (DHN). De 5-alpha-reductase enyzme is verantwoordelijk voor dit metabolisme van nandrolon. Het gelijktijdig gebruik van een 5-alpha-reductase remmer zoals finasteride zal interfereren met site-specifieke vermindering van nandrolon actie, aanzienlijk te verhogen de neiging van nandrolon om androgene bijwerkingen te produceren. Reductase remmers moet vermeden worden bij nandrolon als lage androgenicity gewenst is.

 

Bijwerkingen (hepatotoxiciteit):

Nandrolon is niet c-17 alfa gealkyleerde, en niet bekend hapatotoxic effecten bij gezonde proefpersonen. Levertoxiciteit is onwaarschijnlijk.

 

Bijwerkingen (Cardiovascular):

Anabole / androgene steroïden kan hebben schadelijke effecten op het serum cholesterol. Dit omvat een neiging tot HDL (goede) cholesterol waarden te reduceren en de verhoging van LDL (slechte) cholesterol waarden, die de HDL kan tot LDL evenwicht te verschuiven in de richting dat een grotere kans op aderverkalking gunsten. De relatieve impact van een anabole / androgene steroïden op serum lipiden is afhankelijk van de dosis, wijze van toediening (oraal versus injecteerbare) aard van de steroïde (aromatiseerbare of niet-aromatiseerbare), en het niveau van weerstand tegen levermetabolisme. Studies toedienen van 600 mg van nandrolondecanoaat per week gedurende 10 weken toonde een 26% reductie in HDL-cholesterolgehalte. Deze onderdrukking is iets groter dan die gemeld bij een gelijke dosis testosteron enanthaat, en is in overeenstemming met eerdere studies die een iets sterker negatief effect op de HDL / LDL-ratio met nandrolondecanoaat in vergelijking met testosteron cypionate. Nandrolondecanoaat moet nog steeds een aanzienlijk zwakkere impact op de serumlipiden dan de c-17 alfa gealkyleerde agenten. Anabole / androgene steroïden kan nadelig ook de bloeddruk en de triglyceriden van invloed zijn, te verminderen endotheliale ontspanning, en ondersteuning van de linker ventrikel hypertrofie, alle mogelijke verhoging van het risico op hart-en vaatziekten en myocardinfarct.


Side Effects (Testosteron Suppression):

Alle anabole / androgene steroïden wanneer genomen in doses voldoende om spieren krijgen te bevorderen wordt verwacht dat de endogene productie van testosteron te onderdrukken. Studies toedienen van 100 mg per week van nandrolondecanoaat gedurende 6 weken hebben aangetoond een ongeveer 57% reductie in serum testosteron niveaus tijdens de behandeling. Bij een dosering van 300 mg per week, deze daling bedroeg 70%. Er wordt aangenomen dat de progestagene activiteit van nandrolon met name bijdraagt ​​aan de onderdrukking van testosteron synthese tijdens de therapie, die kan worden gemarkeerd, ondanks geringe neiging om oestrogeen conversie. Zonder de tussenkomst van testosteron-stimulerende stoffen, moet testosteron niveaus weer normaal binnen 2 - 6 maanden van drugs achter elkaar. Merk op dat langdurige hypogonadotroop hypogonadisme kunnen ontwikkelen secundair aan steroïde misbruik, die een medische ingreep.

 

Administratie (mannen):

Voor algemene anabole effecten, vroeg het voorschrijven van richtlijnen aanbevolen een dosering van 25 - 50 mg per week gedurende 12 weken. De gebruikelijke dosering van 25 - 50 mg per week gedurende 12 weken. De gebruikelijke dosering voor lichaamsbouw-of prestatiebevorderende doeleinden is in het bereik van 200 - 400 mg per week, genomen in cycli van 8 tot 12 weken in lengte. Dit niveau is voldoende voor de meeste gebruikers op te merken meetbare winst in spiermassa en kracht. Merk op dat als gevolg van de snelwerkende aard van de fenylpropionaat ester, de wekelijkse dosering meestal onderverdeeld in twee aparte applicaties gelijkmatig uit elkaar staan.

 

Administratie (Vrouw):

Voor algemene anabole effecten, vroeg het voorschrijven van richtlijnen bevelen een dosering van 25 - 50 mg per week gedurende 12 weken. Bij gebruik voor lichaamsbouw-of prestatieverhogend doeleinden, een dosering van 50 mg per week (gegeven in een wekelijkse injectie) is het meest gebruikelijk, genomen voor fietsen die langer dan 4 tot 6 weken. Hogere doses of een langere duur van het gebruik worden afgeraden wegens mogelijke androgene bijwerkingen. Hoewel slechts licht androgene, vrouwen worden soms geconfronteerd met virilization symptomen bij het nemen van deze verbinding. Mocht virilizing bijwerkingen een punt van zorg, moet nandrolon fenylpropionaat onmiddellijk te worden gestaakt om te voorkomen dat een permanente uitstraling.