Fabrikanten

List of all manufacturers


Decabol 250 British Dragon 10ml vial [250mg/1ml]

Decabol 250 British Dragon 10ml vial [250mg/1ml]

46,00 €

25% 34,50 €

Beschikbaarheid: Voorraad

Buy Decabol 250 British Dragon (nandrolone decanoate, deca durabolin)

Deca Durabolin wordt algemeen beschouwd als een van de veiligste en effectieve steroïden. Nandrolon wordt vaak gebruikt als een basis in een steroïde cyclus. Nandrolon is een anabole steroïde dat is zowel aanwezig in het menselijk lichaam en ook synthetisch. De niveaus in het menselijk lichaam zeer laag zijn om eventuele significante effecten. Het is een bijproduct bij andere hormonen afbraak in ons lichaam. Van alle anabole steroïden, is het een van de meest misbruikte steroïden door atleten en bodybuilders.

Het wordt vaak verkocht onder verschillende namen waaronder Deca Durabolin of Durabolin. Zowel de synthetische vormen zijn lang werkende geneesmiddelen. De drug bezit zowel androgene en anabole activiteiten. Genomen wanneer bij lage doses, het is een krachtig anabool middel, maar bij hoge doses, maar ook beschikt over significante androgene effecten.

 

Indicaties

Nandrolon werd ooit gebruikt voor de behandeling van osteoporose en aplastische anemie. In de jaren '80 werd het gebruikt om ernstig uitgehongerd patiënten in ziekenhuizen te behandelen. Echter, sinds de jaren '80 en '90, heeft het wijdverbreide misbruik van het geneesmiddel geleid tot het verwijderen van de klinische markt. Er zijn geen klinische toestand in de geneeskunde wordt behandeld met nandrolon.

 

Bodybuilders

Wanneer het geneesmiddel wordt genomen over oraal, wordt het snel geabsorbeerd vanuit het maag. Echter, de orale pillen zijn niet meer beschikbaar op de markt. De synthetische formuleringen zijn langer handelen en moeten intramusculair worden geïnjecteerd. Wanneer de drug intramusculair wordt geïnjecteerd, moet het alleen te worden toegediend een keer per week. Nandrolon is een krachtige anabole steroïden en is bekend dat een toename van de spiermassa leiden, eetlust te stimuleren en productie van rode bloedcellen te verhogen.

Dit vermogen van nandrolon om rode bloedcellen te verhogen is op grote schaal aangehaald als een oorzaak van de verbeterde prestaties uit te oefenen na het innemen van de drug.

Nandrolon wordt langzaam afgebroken door de lever en is ook omgezet in oestrogeen door het enzym aromatase. De niveaus van oestrogeen is verantwoordelijk voor het veroorzaken van de gynaecomastie en het vasthouden van water. Echter, deze omzetting naar oestrogeen treedt alleen op wanneer hoge doses nandrolon gebruikt.

Nandrolon wordt vaak gebruikt in combinatie met vele andere hormonen, zoals Clomiphene, Anavar en groeihormoon. De meeste mensen fietsen de drug elke maand. Dit voorkomt de bijwerkingen en onderhoudt het lichaamsgewicht.

 

Bijwerkingen

Nandrolon heeft een breed scala van bijwerkingen wanneer het wordt gebruikt voor een lange tijd. Bij gebruik bij lage doses, de bijwerkingen zijn zeldzaam en kleine. Sterker nog, behalve voor opgeblazen gevoel en misselijkheid, de meeste mensen niets merken significant. Echter, bij hoge doses, de meest voorkomende bijwerkingen zijn onder meer:
vermoeidheid, vermoeidheid
gewichtstoename
het vasthouden van water
acne
vette huid
geelzucht
gynaecomastie
verminderd libido
testiculaire atrofie
stemmingswisselingen-depressie, woede, agressie
verlies van haar
afname van HDL
verhoging van LDL
kaakbeen groei

De meerderheid van deze bijwerkingen te keren wanneer het geneesmiddel wordt gestopt. Sommige van de bijwerkingen, zoals vette huid en acne doen aanhouden voor een paar maanden nadat het medicijn is stopgezet. Bij vrouwen, de virilizing effecten zijn niet altijd omkeerbaar.

 

Doseren

Nandrolon is beschikbaar als een pil, maar ook een vloeistof voor injectie. De pil formuleringen lijken te zijn verdwenen uit de markt en veel bodybuilders had moeite om op gewicht met het geneesmiddel. De langer werkende nandrolon in injectie vorm wordt tegenwoordig gebruikt door alle bodybuilders. De olieachtige vloeistof formulering dient alleen te worden geïnjecteerd in de bil gebied en deze site moet regelmatig worden gedraaid om abcesvorming te voorkomen. Wanneer grote hoeveelheden worden geïnjecteerd in de billen, kan er pijn en een constante pijn. De aanbevolen dosering van nandrolondecanoaat is 200-1000mg/week. Als er geen effecten worden waargenomen na 6 maanden gebruik, moet het geneesmiddel worden gestaakt. Men moet ervan bewust zijn dat wanneer er geen effecten worden waargenomen na langdurig gebruik van de steroïde, moet men een nep-formulering die niet ongehoord van verdachte.
 
Nandrolon vloeibare preparaten niet vaak afbraak en als het product is verkleurd of geklonterd lijkt het moet niet worden gebruikt.

 

Vrouwen

Omdat nandrolon kan virilisatie veroorzaken met symptomen als verdieping van de stem, overmatige haargroei, acne, vergroting van de clitoris en onregelmatige menstruatie, moet dit middel worden vermeden. Veel van de bijwerkingen van nandrolon verdwijnen zodra het medicijn is stopgezet, maar de masculanizing functies zijn niet altijd omkeerbaar. De dosis bij vrouwen is ongeveer 50mg/per week. Vrouwtjes moeten blijven met de lage dosis aan de ontwikkeling van virilizing effecten te vermijden.

 

Contra-indicaties

Net als alle anabole steroïden, nandrolon mag niet gebruikt worden door personen die
borstkanker (mannelijk of vrouwelijk)
prostaatkanker
mensen die allergisch zijn voor steroïden
mensen met kanker en hoge niveaus van calcium
zwanger

 

Classificatie

Nandrolon is ingedeeld onder de gereguleerde stof Act als een bijlage 3 drug. De drug is moeilijk te vinden en op dit moment al de nandrolon beschikbaar is illegaal. Hoewel veel verkopers beweren te hebben gesmokkeld vanuit Europa, Azië en Mexico, moet de authenticiteit van het product in kwestie. Geen farmaceutisch bedrijf maakt nandrolon voor medisch gebruik. Op dit moment bezit, de verkoop of het gebruik van Nandrolon wordt beschouwd als een misdaad in de Verenigde Staten.

 

Opsporing

Nandrolon is gemakkelijk gedetecteerd in de urine. Het testen vandaag gedaan is verfijnd en breed geaccepteerd in de wetenschappelijke gemeenschap. Echter, omdat nandrolon is ook gemaakt door het lichaam kleine bedragen zijn altijd gevonden in de urine. Baseline studies op duizenden mensen hebben laten zien dat nandrolon niveaus in de urine zijn minder dan 0,4 ng / ml. Verder is het ook bekend dat valse positieven kan optreden bij de test.

In ieder geval iedereen met een niveau van meer dan 2 nanogram / ml urine wordt verdacht van doping of wat uit te leggen. Overmatige consumptie van het essentiële aminozuur lysine heeft soms leiden tot vals verhoogde niveaus van nandrolon. Metabolieten van anabole andere drugs kan ook interfereren met de test. Het testen is nu meer verfijnd en een breed scala aan metabolieten worden gecontroleerd om de incidentie van false positives te verminderen.
 
Alle sportorganisaties te controleren op nandrolon in de urine. Nandrolon is gevonden in de urine maanden na het stoppen van het geneesmiddel. Verder, het testen vandaag de dag is nu zeer verfijnde en sporen van nandrolon kan zelfs worden gedetecteerd in het haar.

 

Kosten

Deca Durabolin (nandrolon) is enigszins moeilijk te verkrijgen. Er zijn veel sites op het internet die beweren te zijn de verkoop van de anabole steroïde nandrolon, maar de kwaliteit van het product blijft twijfelachtig. Veel van deze zogenaamde nandrolon formuleringen zijn gevonden te zijn nep of namaak. De verleiding van snel geld heeft een markt gecreëerd van de verkoop van nep-producten die zijn onschadelijk en dat is misschien een belangrijke reden waarom de meerderheid van anabole steroïden gekocht in cyberspace heeft geen echte invloed op het lichaam.
 
De kostprijs is ook heel variabel omdat iedereen beweert aan het hebben van de echte nandrolon. Op het gemiddelde van de kosten van een 100 mg / ml 2 cc flacon kost ongeveer 20 dollar, anderen kosten ongeveer $ 75 voor een flesje met 10 cc.
 
Ondanks alle verkopers beweren dat nandrolon beschikbaar is, in werkelijkheid, is het product niet bestaan. Zelfs als je naar een betrouwbare bron om je nandrolon te kopen, de eigenlijke ingrediënt in de fles blijft onbekend. Overheden over de hele wereld hebben stilgelegd illegale productie van nandrolon, zodat het product wordt niet meer vervaardigd. Er zijn een paar laboratoria die wel hun eigen nandrolon, maar het product is niet voor commercieel gebruik. Plus, nandrolon gemaakt in zelfgemaakte laboratoria met behulp van keuken levert en onsteriele chemicaliën heeft meer kans om vol van verontreinigingen. De DEA regelmatig invallen woningen en bedrijven het maken van synthetische steroïden en de straffen zijn niet frivool.

 

Waarschuwing

Nandrolon is over het algemeen een veilig middel bij gebruik bij lage doses. Het heeft echter nog steeds de potentie om schade aan de lever veroorzaken en alle gebruikers moeten krijgen hun leverenzymen controleren regelmatig. Een andere ernstige complicatie van nandrolon is dat het kan bloedstolsels veroorzaken in de benen die kan reizen naar uw longen. Veel gevallen van longembolie gemeld. Dus als je nandrolon, moet u zich bewust van het stolsel vormen potentieel van dit geneesmiddel. De twee manieren om stolselvorming te voorkomen zijn actief te blijven of het nemen van de drug te stoppen.
 
Net als alle anabole steroïden, is er grote bezorgdheid op dat langdurig gebruik van nandrolon kan leiden tot de ontwikkeling van de lever kanker. Er zijn geïsoleerde meldingen van de lever massa's te ontwikkelen bij patiënten die hebben misbruikt deze drug. Verder kan de verlaging van de beschermende HDL-cholesterol leiden tot een verhoging van de hartproblemen op latere leeftijd.
 
Het wordt ten zeerste aanbevolen dat alle personen die genomen nandrolon, worden begeleid door iemand die in de gezondheidszorg. De leverenzymen, lipide niveaus en rode bloedcellen moeten gecontroleerd worden om complicaties te voorkomen.