Fabrikanten

List of all manufacturers


Stanabol 50 British Dragon 10ml vial [50mg/1ml]

Stanabol 50 British Dragon 10ml vial [50mg/1ml]

46,00 €

25% 34,50 €

Beschikbaarheid: Voorraad

Buy Stanabol 50 British Dragon (stanozolol, winstrol)

Winstrol of stanozolol is een synthetische anabole steroide, die lijkt op testosteron. Stanozolol is zowel een anabole en androgene hormonen. Bij vrouwen is veroorzaakt virilizing effecten.

Eenmaal op grote schaal beschikbaar op de markt, vandaag is het een moeilijk product te vinden. Ondanks de hype over cyberspace over Winstrol beschikbaar zijn, zijn er veel gevallen van valse formuleringen of verontreinigende stoffen in de producten gekocht via internet.

De verleiding van snel geld heeft gekregen veel mensen in de business van de verkoop van nep-anabole steroiden op cyberspace. En de DEA nauwlettend elke site, omdat de verkoop en distributie van alle anabole steroiden is illegaal. Veel Winstrol producten die worden verkocht via het internet zijn geanalyseerd en gevonden om onschuldige cholesterol, zoals moleculen met verontreinigingen bevatten. Dus voor de bodybuilder geinteresseerd zijn in anabole steroiden, is het internet is niet niet de plaats om het medicijn te kopen als de zuiverheid niet kan worden vastgesteld.

 

Indicaties

Winstrol een synthetische afgeleide van testosteron. Het werd voor het eerst gemaakt door Winthrop laboratoria in de jaren '60 en is een van de oudste anabole steroiden op de markt. Het is geindiceerd voor de behandeling van een ernstige stoornis in de klinische geneeskunde - erfelijk angio-oedeem. Het is ook uitgeprobeerd als een behandeling voor extreem resistente gevallen van bloedarmoede en gewichtsverlies bij HIV-patiënten. De drug werd ooit gebruikt om te worden gebruikt om vee te behandelen voor de gewichtstoename. De intramusculaire formulering eenmaal een week werd op grote schaal gebruikt, maar is moeilijk te vinden vandaag. De reden hiervoor is het wijdverbreide misbruik van het geneesmiddel en de mogelijke bijwerkingen.

 

Dosis in de geneeskunde

Winstrol wordt gebruikt als een intramusculaire formulering in de agrarische industrie om gewichtstoename boost in vee. Voor menselijk gebruik, het middel is beschikbaar als een orale tablet. Stanozolol wordt meestal gegeven op 2 mg drie keer per dag voor erfelijk angio-oedeem. Vaak is het voortgezet gedurende 1-3 maanden bij 2 mg per dag, zonder onnodige bijwerkingen. Het geneesmiddel wordt over het algemeen veilig en kan worden bij lage doses voor vele maanden. De anabole effecten zijn over het algemeen gezien na een periode van 3-4 weken en blijven toenemen in de tijd. Het middel heeft ook een aantal milde androgene effecten bij hoge doseringen.

 

Bijwerkingen

Net als alle anabole steroiden, Winstrol heeft ook een aantal bijwerkingen. Deze effecten zijn zeldzaam en de meeste mensen ze verdragen zonder een probleem. De meest voorkomende bijwerkingen zijn onder meer:
 
geelzucht
levernecrose - gemeenschappelijke
lever kanker (zeldzaam)
testiculaire atrofie
verminderd libido
depressie, slapeloosheid, woede, stemmingswisselingen
misselijkheid, braken, diarree
gynaecomastie
verdieping van de stem bij vrouwen
haaruitval
haargroei bij vrouwen
het vasthouden van vocht
verhoogde bloedsuikerspiegels
afname van HDL-cholesterol

 

Terwijl de meeste van deze veranderingen te keren na het stoppen van het geneesmiddel, kan een deel van de virilizing effecten onomkeerbaar zijn. Voor vrouwen die nemen dit geneesmiddel, een woord van waarschuwing. Het geneesmiddel moet worden gestaakt bij de eerste tekenen van virilisatie omdat een deel van de mannelijke functies mag geen reverse, zelfs nadat het medicijn is stopgezet. Winstrol is ook in verband gebracht met meldingen van omvangrijke schade aan de lever, die levensbedreigend kan zijn. Daarom wordt het ten zeerste aanbevolen dat iedereen gebruik van anabole steroiden regelmatig hun leverfunctie regelmatig gecontroleerd heeft.

 

Contra-indicaties

Winstrol wordt niet aanbevolen bij personen met
mannelijke borstkanker
prostaatkanker
vrouwen met borstkanker en / of hypercalciëmie
Als een vrouw zwanger is
iedereen met een allergie voor steroidale drugs

 

Dosering voor bodybuilders

Stanozolol wordt veel gebruikt door bodybuilders en andere atleten. Het verhoogt niet alleen de gewichtstoename, maar verhoogt ook uit te oefenen prestaties. Het medicijn verhoogt gewichtstoename langzaam maar niet behouden van het water. Het brandt selectief het vet met behoud van het eiwit. In de geneeskunde wordt winstrol alleen gebruikt een oraal geneesmiddel met doses van 2 -6 mg per dag in totaal. Omdat het geneesmiddel heeft krachtige levertoxiciteit, zijn de hogere doseringen niet gebruikt.

 

Echter, bodybuilders lijken een dosis gebruiken, ten minste 5 tot 15 keer hoger dan dat. Een reden hiervoor is dat de Thaise formulering lijkt te zijn minder krachtig dan het product van Pfizer. Sommige bodybuilders gebruik 30-40 mg / dag en anderen gebruiken 50-100 mg / dag. Het grote probleem met orale dosering is dat veel van de geabsorbeerde Winstrol gaat naar de lever en wordt afgebroken. De drug kan ook IM worden geinjecteerd als men kan krijgen van de voorraden. De dosering van een IM-injectie is ongeveer 50mg/day. De plaats van injectie is meestal de billen en deze site mag worden veranderd om de paar weken naar abces en zweren te voorkomen.
 
De injecteerbare formulering is melkachtig wit van kleur met microkristallen. Fake stanozolol injecteerbare producten zijn vaak voor en is er geen manier om gewoon te vertellen door te kijken naar een product om te bepalen of het is nep. Sommige bodybuilders beweren dat de echte Winstrol zal verrekend microkristallen onthullen aan de voet bij het staan ??- echter, talkpoeder kan hetzelfde doen.
 
De drug wordt meestal gebruikt 1-2 maanden voor een sportevenement. Het geneesmiddel moet minstens 2 gestopt worden - 3 weken voor om detectie te vermijden.
 
De meerderheid van de mensen zien spiermassa op te bouwen na 3-4 weken. Sterker nog, kan winstrol een aanzienlijke verbetering van het inspanningsvermogen voor een korte periode van tijd. Veel rapporten bestaan ??uit atleten die beweren dat spontane barsten van de energie gewoon zijn na 3-4 weken gebruik. Echter, is dit effect niet gezien voor het laatst voor lange periodes.
 
In tegenstelling tot wat de meeste bouwers geloven hogere doses van stanozolol schadelijk zijn en leiden niet tot betere resultaten. De meeste deskundigen raden dat het geneesmiddel niet worden gebruikt voor meer dan 4-6 weken.
 
Stanozolol wordt vaak gebruikt voor 3-4 weken en daarna fietste met andere drugs. De meest voorkomende andere geneesmiddelen zijn Masteron, Equipose, Oxandrolon, GH en thyroxine. Sommige mensen voegen Clomid aan de onderdrukking van testosteron te voorkomen in de wash-out periode. Omdat stanozolol kan veroorzaken het vasthouden van water vele atleten ook gebruik maken van water pillen om het overtollige water in het lichaam te ontdoen.
 
Onlangs, een alternatief voor stanozolol is furazabol, het is identiek aan stanozolol in alle opzichten, behalve dat het geen verbetering van het cholesterol profiel dat maakt het uniek onder alle anabole steroiden. Echter, dit gunstige effect alleen gezien bij lage doses en voor een korte periode. Bij gebruik van hoge doses gedurende lange tijd, alle anabole steroiden lagere HDL-cholesterol en LDL-cholesterol te verhogen.

 

Teven

Stanozolol wordt ook veel gebruikt door de vrouwtjes twee belangrijke redenen-it is een krachtige anabole agent en heeft een zeer kleine androgene activiteit. Dit resulteert in een orgaan dat de virilizing kenmerken die zo gewoon zijn met het gebruik van andere anabole steroiden ontbreekt. Echter, wanneer het geneesmiddel wordt gebruikt bij hoge doses gedurende lange perioden, moet de virilizing effecten verschijnen. De onooglijke virilizing effecten zijn vaak niet omkeerbaar, zelfs wanneer het geneesmiddel wordt gestopt.

 

Sport

Stanozolol is verboden voor gebruik door alle sportorganisaties en het gebruik ervan is actief gescreend in de urine. De drug is gemakkelijk gedetecteerd in de urine tot 5-7 dagen na de laatste dosis. De meeste bodybuilders gebruik van deze drug juist voor een sportevenement als gevolg van de misvatting dat het niet detecteerbaar is na een 2 week wash-out periode. Recente ontwikkelingen in de detectie kunnen identificeren metabolieten van Winstrol in de urine voor maximaal 2 maanden. En een nota van zorg - de meerderheid van de bodybuilders blijken te zijn de gebruikers van anabole steroiden niet vanwege het intellect van de wetenschappers, maar omdat een collega of iemand die dicht opschept over het gebruik.

 

Kosten en beschikbaarheid

Er zijn veel sites op het internet die beweren dat Winstrol te verkopen. Gezien het feit dat de DEA alle sites controleert de geldigheid van de producten in kwestie. De meest voorkomende formulering van Winstrol beschikbaar in de VS is uit Thailand. Winstrol is ook gesmokkeld in het land van Mexico, Rusland en Europa. Verder zijn vele injecteerbare vormen van Winstrol illegaal verkregen uit de veterinaire markt. Winstrol is niet een goedkoop product. Gemiddeld elke tablet kost ongeveer 2 dollar of 200 tabletten van 2 mg elk kan worden gekocht voor $ 150 - $ 200.
 
Altijd krijg je pillen bij een betrouwbare dealer om ervoor te zorgen dat u uw geld en het juiste product krijgt.

 

Wettelijk

Stanozolol is ingedeeld onder de gereguleerde stof Act als een schema 3 drug. Het vereist een arts op recept te verkrijgen van de drug. Iedereen die in het bezit, verkopen of verspreiden van de drug kan worden onderworpen aan de monetaire boetes en gevangenisstraf. De recente incidentie van steroide woedt en ongelukkige dood, heeft ook geleid tot een strengere controle op voorschrift beschikbaar zijn van deze drug. De meeste artsen zijn terughoudend om deze drug geven uit angst voor misbruik en de wederzijdse effecten kunnen in gevaar brengen hun carriere.