Fabrikanten

List of all manufacturers


Trenabol 75 British Dragon 10ml vial [75mg/1ml]

Trenabol 75 British Dragon 10ml vial [75mg/1ml]

44,00 €

25% 33,00 €

Beschikbaarheid: Voorraad

Buy Trenabol 75 British Dragon (trenbolone acetate)

Finaplex (ook bekend als trenbolon) is een synthetische steroïde dat ooit werd gebruikt in de landbouw-industrie om vee vet te mesten. De drug is een krachtig gewicht stimulerend middel en kan de eetlust. Finaplex is een veresterde steroïde die het mogelijk maakt om op te treden voor een langere periode van tijd.

Ook al werd het gebruikt als een anabole agent, het is ook een krachtige androgene drug. Het is alleen verkrijgbaar als een intramusculaire injectie. Zodra het werd duidelijk dat de drug anabole eigenschappen had, van de bodybuilders en andere atleten begon te consumeren in grote hoeveelheden. De drug doet toenemen van het lichaamsgewicht en spiermassa, zolang het dieet is rijk aan calorieën.

 

Farmacologie

Net als veel anabole steroïden, Finaplex heeft vergelijkbare activiteiten. Naast het toenemende eiwitsynthese en spiermassa, kan de drug ook de aantallen van de rode bloedcellen. Dit leidt tot een hoger hemoglobinegehalte en een lichte stijging zuurstof draagkracht. Hoe hoger de dosis, des te belangrijker de effecten.
 
Finaplex is nooit goedgekeurd in de behandeling van een medische aandoening. Bij dieren wordt Finaplex bij toediening van lage doses blijkt te zijn redelijk veilig, maar bij hoge doses niet bezit sterke bijwerkingen. De drug is nergens meer vervaardigd in Noord-Amerika.

 

Bodybuilders

Het medicijn is nog steeds op grote schaal misbruikt door bodybuilders om spiermassa te vergroten. De vraag is of het echt is Finaplex dat wordt geïnjecteerd. Omdat het geneesmiddel niet meer wordt geproduceerd door farmaceutische bedrijven, is geheel van de productie gebeurt in Zuidoost-Azië, Mexico en Oost-Europa. Er zijn een aantal clandestiene laboratoria die wel de drug, maar de kwaliteit en de zuiverheid van het product in kwestie. Het geneesmiddel bij injectie wordt langzaam geabsorbeerd in het lichaam en blijft in het lichaam voor 3-7 dagen. Finaplex is aangetoond dat de eiwitsynthese te verhogen en positieve stikstof balans induceren.

De meeste bodybuilders beweren dat het de eetlust toeneemt, vermindert spierafbraak en helpt ook bij herstel na een kwetsuur.
 
Bij lage doses, is het veilig. Alleen bij de zeer hoge doses wordt het omgezet in oestrogeen-waardoor het vasthouden van water en gynaecomastie.
 
In de loop der jaren zijn Finaplex injecties beschikbaar in verschillende formuleringen. Allemaal hebben ze een esterbinding bijlage. Hoe langer deze alifatische keten, des te langer is de duur van de actie. De korte actie Finaplex wordt snel geabsorbeerd in het lichaam na een injectie en wordt uitgescheiden binnen 2-5 dagen. De langer werkende formuleringen blijven in het lichaam voor 6-12 dagen. De meeste bodybuilders injecteren zichzelf 1-2 keer per week gedurende 4-6 weken.

 

Dosis

Finaplex is alleen beschikbaar als een injectie. De dosering van Finaplex is 200mg/week en wordt geleidelijk verhoogd tot 1200mg/week. Omwille van de ester, het zich ophoopt in het vetweefsel en wordt langzaam losgelaten in de tijd.
 
Op cyberspace zijn er ook Finaplex pillen beschikbaar. Echter, de drug zeer slecht geabsorbeerd en direct gemetaboliseerd in de lever bij inname via de mond. Zo is een mondelinge aanvulling niet aan te raden
 
De injectie gebeurt meestal in de bil gebied. Men moet niet injecteren Finaplex in de armen of de buik, omdat de injecties kunnen pijnlijk zijn en erg ongemakkelijk. Omdat het geneesmiddel wordt opgelost in een vette suspensie, is het het beste om kleine volumes van de injecties. Grote hoeveelheden kan leiden tot pijn. De plaats van de injectie moet ook worden gedraaid om de ontwikkeling van abces te voorkomen. De andere meest voorkomende plaats van de injectie is de buitenkant van de dij.

 

Extractie van Pellets

Vele jaren geleden werd Finaplex vervaardigd als pellets, die werden geplaatst onder de huid van het vee. Deze pellets bevatten de steroïde, die vervolgens werd langzaam vrij in de bloedbaan. Sommige bodybuilders hun toevlucht tot het breken van de korrels en het extraheren van de Finaplex met een organisch oplosmiddel zoals DMSO. Zodra de extractie is gedaan, is de Finaplex opgelost in een beetje olie - plantaardige of sesamzaad en geïnjecteerd. Men kan de olie ook van toepassing op de huid. De extractie procede is ruw en zelfgemaakte recepten nog nooit gebleken effectief te zijn. Toepassing van Finaplex op de huid kan resulteren in de opname van het geneesmiddel, maar dit is onvoorspelbaar en de geabsorbeerde dosis blijft onbekend. En men moet het toe te passen over het gehele lichaam om voldoende hoeveelheid Finaplex te worden opgenomen te krijgen.

 

Fiets

Finaplex wordt gebruikt om spieren op te bouwen, de meerderheid van de gebruikers raden fietsen met andere steroïden voor een periode van 3-6 weken. De meest voorkomende andere steroïden gebruikt met trenbolon zijn Dianabol en Anavar. Verder moet men eten, een dieet hoog in calorieën om het gewicht te krijgen. Anderen raden Finaplex met groeihormoon / thyroxine bij lage doses. Het belangrijkste wat opvalt, is dat men niet mag Finaplex nemen voor meer dan 4 weken per keer. Dit verhoogt de bijwerkingen en leidt ook tot een onderdrukking van testosteron niveaus. Om te voorkomen dat de onderdrukking van testosteron, sommigen zelfs adviseren om te beginnen clomifeen na een 2 week wash-out periode.
 
In tegenstelling tot veel andere anabole steroïden, Finaplex geen verhoging van de spiermassa, maar het is niet de hogere stijging van de prestaties. Veel deskundigen raden vanaf dit medicijn bij het begin van het sportseizoen en het combineren met andere anabole steroïden.

 

Bijwerkingen

Net als alle anabole steroïden, is Finaplex geassocieerd met een aantal bijwerkingen. In het algemeen is het medicijn goed verdragen en heeft minimale oestrogene effecten. Dat is waarom het de voorkeur van de bodybuilders. De bijwerkingen zijn onder meer:
slapeloosheid
hoge bloeddruk
toegenomen agressie
zweten
verminderde / verhoogde libido
virilisatie
nierschade
clitorale uitbreiding
hoest
stemmingswisselingen
diepe stem

De meerderheid van deze bijwerkingen verdwijnen zodra het geneesmiddel wordt gestopt. Sommige virilizing effecten bij vrouwen zijn niet onomkeerbaar.
 
Een vervelend neveneffect van Finaplex gerapporteerd door veel gebruikers is dat van een droge hoest. De hoest begint 2 weken na de injectie en is persistent. Het is niet geassocieerd met enige koorts of sputum productie, maar komt de hele tijd. De oorzaak van de hoest is niet bekend, maar vermoedelijk te wijten aan een verontreinigende stof in het product of een soort van reactie met de olieachtige suspensie. In enkele gevallen heeft de hoest aanhouden voor een paar maanden, zelfs nadat het geneesmiddel is gestopt. Aangezien veel van deze anabole steroïden zijn opgesteld in niet-steriel omgevingen, de kwaliteit en de zuiverheid van de producten blijven twijfelachtig.

 

Waarschuwing

Er zijn berichten dat Finaplex kunnen afbreken met de tijd. Een paar gevallen van schade aan de nieren zijn gemeld na het gebruik van deze steroïde. Het grote probleem is dat, omdat de bodybuilders neemt zo veel andere drugs is het moeilijk aan te wijzen de oorzaak van de nierschade. Of het nu gaat nierschade optreedt of niet, altijd zorg ervoor dat je injecteert een vers product. Als de vette schorsing heb je ziet er bruin en samengeklonterd, krijg je een nieuw flesje.

Het geneesmiddel kan ook de cholesterol niveaus in het lichaam en leiden tot een toekomstig risico op hart-beschadiging.

 

Beschikbaarheid

Er zijn veel sites op het internet die beweren de echte Finaplex hebben. Het geneesmiddel wordt niet geproduceerd door een farmaceutisch bedrijf en wordt momenteel gemaakt in zelfgemaakte laboratoria. Terwijl het product beschikbaar zijn, de omvang, de zuiverheid en kwaliteit zijn in kwestie. Er zijn veel meldingen van nep en verontreinigde Finaplex producten op de markt. Een van de voornaamste redenen waarom anabole steroïden niet werken is omdat de echte steroïde is niet aanwezig als een ingrediënt. Veel producten gekocht van deze internet sites zijn onderzocht en in andere producten of verontreinigingen bevatten. Omdat het illegaal is om online te verkopen anabole steroïden, is het twijfelachtig dat de echte "Finaplex" beschikbaar is. De enige zekere manier om te weten is om de steroïde te analyseren in een laboratorium.
 
Zelfs op het gebied van de diergeneeskunde, het geneesmiddel wordt onder strikte controle.

 

Kosten

De exacte kosten van Finaplex is nogal variabel en hangt af van wie je het koopt. Zowel de injectie en orale formuleringen zijn beschikbaar. Een 10cc flacon kost maar liefst $ 150 tot 200 en de zuiverheid en kwaliteit blijft verdachte. Er zijn ook tabletten Finaplex op verkopen op de markt. Deze tabletten kost ergens tussen de $ 50 - $ 75 voor 45 tabletten (300mg)

 

Opsporing

Net als alle anabole steroïden, is Finaplex verboden voor gebruik in de sport. Elke grote sportorganisatie controleert nu voor het niveau van dit hormoon in de urine. De tests die vandaag beschikbaar zijn kunnen Finaplex of de metabolieten ervan gemakkelijk op te sporen in urine 7-30 dagen na het stoppen van het geneesmiddel.