Produsenter

List of all manufacturers


Aromasin Pfizer 30 tabs [25mg/tab]

Aromasin Pfizer 30 tabs [25mg/tab]

72,00 €

10% 64,80 €

Tilgjengelighet:

Buy Aromasin Pfizer (exemestane, aromasin)

Historie
Aromasin er varenavn for Eksemestan, et stoff som brukes til å behandle brystkreft hos kvinner. På samme måte som anastrozol, er det medlem av aromatase-hemmere. Den opprinnelige produsenten var Pharmacia & Upjohn, men i dag Pfizer er den mest kjente stoffet selskapet som distribuerer stoffet. Stoffet ble FDA godkjent i 1999, og har blitt svært populær over hele verden i postmenopausale kvinner.

Vitenskap
Aromasin er en suicidal aromatasehemmer (AI), som betyr at den deaktiverer permanent aromatase enzymet når det binder seg til det. I vanlig engelsk, vil Aromasin hindre for tiden bundet enzymer fra rebounding, som er det som skiller dette stoffet fra letrozol eller Arimidex. Når du bruker andre AI-tallet, de midlertidig stoppe østrogen fra aromatizing, men når du slutter å ta dem de samme enzymene kan rebound forårsaker det som kalles 'østrogen rebound ". Dette forklarer hvorfor noen anabole steroid brukere opplever gynekomasti (bitch tits) etter syklus ved bruk av andre AI-tallet. Studier på brystkreftpasienter har vist Aromasin reduserte østrogennivået opp til 85%.

Bruk i bodybuilding
Visse anabole androgene steroider (AAS) konvertere til østrogen i kroppen; alle testosteron estere, nandrolones, dianabol, og Boldenone er eksempler. Hvis ikke kontrollert, går brukeren risikoen for å utvikle flere typer østrogen bivirkninger som gynekomasti (bitch tits), væskeansamlinger, blodtrykk og hjerteproblemer. Det er en dominoeffekt som kan oppstå hvis østrogen kommer ut av kontroll. Tenk bare bærer rundt to liter vann hele dagen!
Brukeren kan legge merke til følelsen trekk og sliten, vil blodtrykket stiger, og motivasjon vil avta. Disse bivirkningene vil beseire det formål å kjøre steroider i første omgang. I tillegg høye østrogennivåer, når kommer av en syklus, vil forstyrre utvinning av kroppens naturlige testosteronnivå.
På den annen side, hvis du får en hard AI, som fjerner for mye østrogen, kan den også ha negative effekter på libido, humør, og tørke ut leddene. Siden Aromasin er en selvmords aromatasehemmer, bør du jobbe med å styre dosering og skreddersy den til din syklus. Ikke bare bruke tilfeldige doser uten å se på hele steroid syklus.

Aromasin vs Arimidex
Som illustrert ovenfor, er den viktigste fordelen Aromasin vil forhindre østrogen rebound ved permanent deaktivere aromatase enzymet, mens arimidex ikke kan. Skjønt, er arimidex lettere å kontrollere i form av kortsiktig dosering; betydning, med korte sykluser under 8 uker er det ingen grunn til å drepe hele østrogenproduksjonen.

Aromasin vs Letrozole
Letrozole (letro) er kjent for å være for sterk og for harde. Ved bruk av høyere doser av letro, mange kroppsbyggere klager over redusert libido og liten depresjon. Dette er på grunn av aromatase i hjernen blir deaktivert av letrozol bruk. Det er viktig å kontrollere østrogen under syklus, men du skal aldri ødelegge den, eller du kan møte uønskede sider. Selv om østrogen er et kvinnelig hormon, menn fortsatt trenger det for å fungere. Som med anastrozol, letro heller ikke kan skryte av å være en selvmords AI.

Side Effects
I bodybuilding og steroid bruk, bivirkninger med Aromasin er sjeldne da tatt ved en passende dose. Noen gutter vil klage over leddsmerter fra tørrhet, så når det skjer doseringen bør bringes ned. Sides blant kvinner er mye mer vanlig fordi, selv om dosene er like, vil den kvinnelige kroppen reagerer forskjellig på en AI enn en mannlig vilje. I tillegg vil hunner ta dette legemiddel over en lengre tidsperiode i forhold til en steroid-bruker. Bottom line er bivirkningene av å ikke ta en AI for en mann på syklus er mye mer av en risiko.

Doser
Dette er avhengig av den enkelte, og også mengden av aromatizing forbindelser personen er i gang. Vanligvis er en god startdose 12,5 mg ED (hver dag) eller 25mg EOD (annenhver dag). Brukeren må bruke blodprøver for å se hvordan kroppen reagerer på startdose de velger og deretter justere etter behov. Erfarne anabole steroid brukere vil som regel finne en dose de liker og hold deg til det uten problemer. Som jeg sa allerede, hvis du begynner å merke felles problemer da dosen bør senkes; på den annen side, hvis du begynner å merke noen østrogen relaterte sider, for eksempel puffy eller sensitive bryster eller vann oppbevaring, er det på tide å øke dosen.

Half-life
Ifølge litteraturen, er halveringstiden 25-27 timer, noe som betyr at du enkelt kan komme unna med å ta dette stoffet annenhver dag eller en gang om dagen.