Produsenter

List of all manufacturers


Pregnyl 5000 Organon 1 amp [1x5000IU]

Pregnyl 5000 Organon 1 amp [1x5000IU]

22,00 €

25% 16,50 €

Tilgjengelighet: Stock

Buy Pregnyl 5000 Organon (HCG - Human chorionic gonadotropin)

Pregnyl for Bodybulding:

Dette stoffet er ikke et steroid, men det er mye brukt i friidrett i dag. HCG er et naturlig protein hormon utskilles av human placenta og renset danner urinen til gravide kvinner.

Dette hormonet er ikke en naturlig mannlig hormon, men etterligner det naturlige hormonet LH (Luetinising Hormone) nesten identisk. Dette LH stimulerer produksjonen av testosteron fra testiklene hos menn. Dermed HCG sender den samme meldingen og resulterer i økt testosteron produksjon av testis grunn HCG effekt på Leydigcellene av testis. Normalt HCGis brukes til å behandle kvinner med visse eggstokkene lidelser og det brukes til å stimulere testis av menn som kan være hypogonadal. Idrettsutøvere bruker HCGto øke kroppens egen naturlige produksjon av testosteron som ofte deprimert av langvarig steroid bruk. Også når steroider brukes i høye doser kan de føre til falske signaler til hypothalamus som resulterer i en deprimert signal til testiklene. Over en periode på uker med dette deprimert signal testiklene mulighet til å svare på ethvert signal fra hypofysen blir svært svake, noe som resulterer i testicular atrofi. For å unngå dette idrettsutøvere vil bruke HCGto holde en kunstig signal å gå til testis og hindre testikulær atrofi.

Når administreres, reiser Armeringskoblinger serum testosteron svært raskt. En økning i testosteron graner vises i ca to timer etter injisere HCG. Den andre peak inntreffer om to til fire dager senere. HCG terapi har vist seg å være svært effektiv i forebygging av testikulær atrofi og bruke kroppens egen biokjemiske stimulerende mekanismer for å øke plasma testosteron nivået under trening. Noen steroid brukere finner ut at de har noen av deres beste styrke og størrelse gevinster ved bruk av HCG i forbindelse med steroider. Dette kan wee skyldes det faktum at kroppen har høyt nivå av naturlige androgener samt kunstige steroidhormoner på det tidspunktet. Den optimale dosering for en idrettsutøver bruker HCG har aldri blitt etablert, men det er tenkt hatt ett eneste skudd på 1000-2000 IE per uke får de ønskede resultater. Sykluser på HCG bør holdes ned til tre uker om gangen med en off syklus på minst en måned i mellom.

For eksempel kan en bruke HCGfor to til tre uker midt i en syklus, og for to eller tre uker på slutten av en syklus. Det har vært spekulert i at langvarig bruk av HCGcould undertrykke kroppens egen produksjon av gonadotropiner permanent. Dette er grunnen til den korte sykluser er den beste veien å gå. Bivirkningene fra HCGuse inkluderer gynecomastia, væskeansamlinger, og en økning i sexlyst, humør endringer, hodepine og høyt blodtrykk. HCGraises androgen nivåer hos menn med opp til 400%, men det reiser også østrogennivået dramatisk også. Dette er grunnen til at det kan føre til en reell tilfelle av gynecomastia hvis doseringen blir for høye for den personen. En annen bivirkning sett fra HCGuse er morgenkvalme (kvalme og oppkast).

Det har vært noen tilfeller av overdosering komplikasjoner med bruk av HCG heller ikke har det vært noen assosiert karsinomer, lever-eller nyrefunksjon. HCG var på et tidspunkt så på å se om det kunne bære AIDS viruset, på grunn av det faktum at det er biologisk aktiv, men det siste ordet, er at dette ikke kunne være mulig på noen måte. Så vi se hvordan HCG bli brukt av idrettsutøvere for å unngå noen av problemene forbundet med plutselig å stoppe en steroid syklus.

Dette produktet er heller ikke plukket opp på steroid tester, så noen utøvere bruke den til å holde androgen nivåer høyt før en konkurranse som har narkotika testing. HCG skal være nedkjølt etter at den er blandet sammen, og det da har en levetid på ca 10 uker. Det er tatt intramuskulært bare, dette stoffet er ofte tilgjengelig etter ordre fra en lege hvis du viser symptomer på hypogonadisme. Det er vanskelig å finne på det svarte markedet.

 

Pregnyl for graviditet:

Pregnyl, eller humant choriongonadotropin (hCG). er en svært renset forberedelse hentet fra urinen til gravide kvinner. Når intramuskulært, etterligner den normale midt i syklusen bølge av LH og forårsaker eggløsning forekomme. Ideelt sett bør daglig samleie praktiseres over 48-timers periode etter LH.

Legen din vil råde deg når du skal ha samleie eller i visse tilfeller når du er i kunstig inseminasjon prosedyren vil bli utført for å maksimere sjansen for graviditet.

 

HVORDAN ER HUMEGON OG Pregnyl gitt?

Humegon er administrert ved intramuskulær injeksjon, ofte i setemuskelen. Det kan ikke tas oralt fordi det er et protein og ville bli fordøyd i magen.

Humegon injeksjoner er vanligvis startet i første fem dagene av menstruasjonssyklusen og er ofte fortsatte daglig for totalt 7 til 12 dager. Men, kan dosen av stoffet og tidsplanen for administrasjonen varierer, avhengig av kroppens respons på behandlingen. Det er ikke uvanlig for legen din å variere doseringen eller planlegge fra syklus til syklus.

Pregnyl (chorionic gonadotropin for injeksjon. USP) er administrert ved intramuskulær injeksjon når legen føles riktig stimulering kriteriene er nådd. I visse tilfeller av over-respons kan injeksjon holdes tilbake.

 

Lengden på behandlingen

Hvis du ikke gravid. Humegon og Pregnyl kan gis igjen i neste menstruasjonssyklus. Men behandlingssykluser er ikke alltid sammenhengende, som terapi er individuelt for hver pasient.

Behandlingen kan fortsette så lenge som seks sykluser, etter som tiden andre alternativer kan være diskutert med deg.

 

ER det fungerer?

Hvis eggløsningen har skjedd, er hormonet progesteron som produseres av eggstokken. Dette kan måles ved en blodprøve, ca 7 dager etter den dagen eggløsningen.

Hvis du ikke er gravid, kan du forvente en menstruasjon ca 14 dager etter injeksjon av hCG. Hvis menstruasjonen ikke kommer, vil en blodprøve fortelle om du er gravid. En ultralyd kan deretter brukes til å sjekke fremdriften av svangerskapet.

 

Grundig overvåking er VIKTIG

Overvåking er viktig for å regulere behandling og minimere bivirkninger. To metoder for overvåking er brukt. ofte i kombinasjon.

Den første er gjort gjennom daglige blodprøver som måler din østrogennivå. Som follikler utvikles. de skiller ut større mengder av hormonet østrogen. Større mengder av østrogen indikerer større ovarial respons på Humegon (menotropins for injeksjon.

Den andre metoden. ultralyd. bruker lydbølger til å produsere bilder av eggstokkene,. Denne prosedyren gjør legen til w antallet og størrelsen på folliklene. og kan gi en indikasjon på når eggløsning er sannsynlig å skje. Det er veldig viktig å gå for alle tester og ultralydundersøkelser, fordi deres resultater kan vise behovet for justeringer i behandling i løpet av denne syklusen.

 

SIDE EFFECTS/0THER bekymringer knyttet BEHANDLING

Humegon og Pregnyl (chorionic gonadotropin for injeksjon, USP) kan være forbundet med både mindre så vel som alvorlige, livstruende bivirkninger og andre potensielle farer. Følgende er noen, men ikke alle, av de potensielle bivirkninger / bekymringer som du bør diskutere med legen din før du starter behandlingen.

Av og til litt hevelse, irritasjon og smerter på injeksjonsstedet kan oppstå under Humegon (menotropins for injeksjon. USP) terapi. Dessuten kan stoffet tidvis forårsake hodepine, magesmerter og mild til moderat ovarieforstørrelse. Fortell legen din dersom du opplever noen av disse symptomene. I slike tilfeller vil legen vurdere behandling med dere for å gjøre nødvendige endringer. En injeksjon av Pregnyl (chorionic gonadotropin for injeksjon, USP) kan også forårsake smerter på injeksjonsstedet, samt hodepine, irritabilitet, rastløshet, depresjon, trøtthet, og hevelse på grunn av væskeopphopning.

En bekymring med fruktbarhet narkotika, for eksempel Humegon, er risikoen for flere svangerskap. Omtrent 80% av svangerskap, etter fruktbarhet medikamentelle behandlinger med produkter som Humegon og Pregnyl resultere i enkle fødsler. I tilfeller av multippel graviditet, de fleste er tvillinger. Imidlertid kan tre eller flere barn bli unnfanget. Legen bør diskutere risikoen for flerfødsler med deg før du begynner på behandlinger.

Pass på å diskutere med legen din bivirkninger og andre bekymringer i forbindelse med behandlingen før begynnelsen terapi.


Hvor effektiv er HUMEGON (MENOTROPINS til injeksjon, USP)?

Humegon kan indusere eggløsning hos kvinner som ikke har eggløsning eller som har uregelmessige sykluser. Imidlertid kan frekvensen av effektiviteten for Humegon varierer avhengig av årsaken (e) for infertilitet. Slike faktorer som tubal status, sædkvalitet, og pasientens alder er også viktig for å avgjøre om en graviditet er oppnådd. Hvis du ikke bli gravid mens du er på Humegon, legen din vil diskutere andre alternativer med deg.

 

KONKLUSJON

I dag er mange sunne babyer født som et resultat av fruktbarhet narkotika, for eksempel Humegon og Pregnyl (chorionic gonadotropin for injeksjon, USP). Legen kan svare på eventuelle spørsmål du måtte ha om disse stoffene.