Produsenter

List of all manufacturers


Primobolan Sterling Knight 10 amps [10x100mg/1ml]

Primobolan Sterling Knight 10 amps [10x100mg/1ml]

91,00 €

20% 72,80 €

Tilgjengelighet: Stock

Buy Primobolan Sterling Knight (methenolone enanthate, primobolan)

Primobolan er en velkjent og populær steroider også. Like Nandrolon det er oftest brukt som en base sammensatt for stabling med andre. Methenolone derimot, er en DHT-baserte steroider (faktisk, DHB eller dihydroboldenone, den 5-alfa redusert av mildere boldenon). Betydning når den kommuniserer med aromatase enzymet det utgjør ikke østrogen i det hele tatt. Det gjør den ideell for bruk når du skjærer når overflødig østrogen er best unngås på grunn av dens retentive effekter på vann og fett. Methenolone er stort sett bare brukes i slike tilfeller, eller av folk som er veldig succeptible til estrogenic bivirkninger, fordi anabole aktiviteten til methenolone er litt lavere enn for nandrolon, ganske sannsynlig fordi det er ikke østrogen.

Fordi det er en allment tilgjengelig steroid sin ofte brukt som en erstatning for nandrolon eller Boldenone til de som ikke har tilgang til Deca-Durabolin eller Laurabolin eller Equipoise. Når stablet med en tung masse steroid som testosteron og / eller methandrostenolone den kan levere nesten tilsvarende gevinster. De som søker å kutte vil mest sannsynlig bli svært fornøyd stabling det med drostanolone, Stanozolol eller trenbolone. Kvinner og nybegynnere også stable methenolone MED nandrolon fordi dette gir et mildt anabole stabel som vanligvis regnes som en av de tryggere stabler rundt i en androgene perspektiv. Men akk, med nandrolon, også en veldig undertrykkende stack.

Methenolone er tilgjengelig som injeksjon eller som muntlig. Injeksjonen er naturlig anses som bedre. Det er en enanthate ester som er ganske langtidsvirkende og bare må injiseres en gang i uken i doser på 300-600 mg. Fordi det by-pass nedsatt sammenbrudd på første pass, den har også en høyere overlevelse. De orals er mye mindre praktisk, men foretrekkes ofte av kroppsbyggere som er redd for nåler, eller som allerede tar en eller flere injiserbare forbindelser. Fanene er i en kortvarig acetate form, noe som betyr at doser på 100-150 mg per dag er nødvendig, fordelt over 2 eller 3 doser, noe som gjør kategoriene ganske upraktisk for bruk. Årsaken doser må splittes opp, i motsetning til de fleste orale steroider, er fordi Methenolone er ikke 17-alfa-alkylated, men 1-denaturert for oral bio-tilgjengelighet. Dette reduserer leveren stress, men også tilgjengeligheten, derav flere og høye doser trengs daglig.

Som nandrolon, er methenolone veldig mild på systemet. Sannsynligvis er grunnen til at begge er sterkt begunstiget som base forbindelser i stabler. Methenolone har ingen estrogenic bivirkninger overhodet, på grunn av sin struktur. Dens virkning på kolesterolnivået er knapt merkbart. I doser på 200 mg eller mindre (injeksjon) blodtrykket er sjelden, om i det hele tatt, forandret. Som for hepatoxicity, vil langvarig bruk selvsagt øke lever verdier, men gradvis og bare litt. Den injeksjoner selvfølgelig, siden de bare passerer leveren gang, har omtrent halvparten av leveren-toksiske effekter av kategoriene. Den lave lever-toksisitet er regnskapsført for at bio-tilgjengeligheten av methenolone er båret av en 1-metyl-gruppen, som reduserer behovet for en operatør vedlegg for eksempel et 17-alpha-akylated gruppen, som er hovedårsaken i steroid-relaterte leveren lidelser.

Det rareste er imidlertid ta hensyn til at Primo er fortsatt en DHT (eller snarere DHB) derivat, er at det er ganske lett på systemet androgenically også. Kvinner bruker methenolone ofte, vanligvis kategoriene, og finner lite virilisation symptomer på kort tids bruk av methenolone. Langvarig bruk kan forårsake noen akne og en dypere stemme likevel. Methenolone er heller ikke altfor undertrykkende av HPT aksen (endocrinal aksen for produksjon av naturlig testosteron). Dette er både et resultat av DHB er 1,2-dobbel binding, som analog til den overordnede strukturen Boldenone, reduserer androgene binding med 50% i motsetning til DHT.

For utøvere som ønsker å opprettholde en "naturlig" status i konkurransen, tablettene er ganske godt egnet som deteksjon sjansene for acetate-formen er ganske slank. Men tester har forbedret og ganske mange metabolites1 av methenolone kan oppdages med en enkel urinprøve. Men en engelsk studie dokumentert at det er en forpliktelse i å spise methenolone forurenset meats2, som kunne gi en mulig forsvar hvis det blir funnet ut. Man kan alltid kreve de spiste kjøttet av en kylling eller ku injisert med methenolone siden testen konkluderte spise slikt kjøtt ikke blir bedre ytelse, men kan levere positive tester for flere methenolone metabolitter nesten 24 timer etter inntak. Det er for de av dere som ønsker et levedyktig forsvar mot et mulig methenolone-positive.

 

Stacking og bruk:

Methenolone kommer i orals og injectables. Den injectables er å foretrekke fordi de kan brukes i lengre tid og krever bare injisere en gang i uken. Den orals tar hver dag, eller flere ganger om dagen. En muntlig passerer gjennom leveren to ganger. En injeksjon bare én gang. Den injiserbare er mer effektiv fordi mindre blir brutt ned.

Methenolone er ikke brukt så ofte av erfarne brukere. Det gjør et godt produkt som et alternativ til Deca eller EQ i en skjæring stabel, fordi det har lignende egenskaper, men ikke aromatize ikke og har ikke progestagenic aktivitet. Men de minst litt bevandret vil foretrekke Boldenone løpet methenolone som sin mer potent gram for gram. Dens ganske mild, så det er ikke så utsatt for å forårsake din standard bivirkninger. Dette gjør også det veldig populært med nybegynnere. Methenolone var ganske populær på 70-tallet i stabler med methandrostenolone. Noen av tidenes storheter av bodybuilding var ganske glad i denne bunken.

Den vanlige bruker er lik som Nandrolone. 300-400 mg en uke, sammen med andre steroider meste. Noen forsøker å gjøre opp for mangelen på styrke bytte fra nandrolon eller Boldenone til methenolone ved hjelp av høyere doser, i nabolaget til 600-800 mg i uken. På dette punktet føler jeg det ville være billigere å velge Boldenone på 300-400 mg en uke skjønt. Methenolone gjør en dårlig stabling partner i masse stabler som både Deca og EQ gir bedre resultater når de er kvalitativt like. Det er en liten fortjeneste i stabling Methenolone med Boldenone, fordi bortsett fra sin 1-metyl-gruppen, er methenolone utgangspunktet DHB, den 5-alfa-redusert form av Boldenone. Men siden boldenone seg selv har svært lav affinitet for 5-alfa-reduksjon, bør den ha en god synergistisk effekt stable to på 300 mg / uke hver.

Det er ingen bruk for alternative legemidler, siden det ikke aromatize, er ganske mild, og gevinstene er ganske lett å vedlikeholde, slik at post-syklus bruk av Clomid eller Nolvadex er ikke berettiget.

 

Generic Name: methenolone enanthate

Primobolan Depot er et registrert varemerke for Schering A / G avaiable i 50 mg / cc fra Mexico og 100 mg / cc fra Europa. Det er den "reneste og Gentles" anabole steroider, vil ikke aromatize, giftfri, lavt androgener.

Primobolan depot kan tas av både menn og kvinner. Doser for menn er 100-300 mg / uke, Kvinner 1 / 2 dosering. Primobolan depot er det eneste steroidet som fungerer godt på et lavt kaloriinntak. Effektiv for bulking, men har en tendens til å stivne, og legg muskeltonus flere som bygger store muskler.

Primobolan Depot fungerer bra da lagt til en syklus (stablet) med andre steroider, tenderer det til å minske vannretensjon og hardhet når stablet med mer heavy duty testosteron injectables, som Omnadren / Sustanon, Cypoinate / Propionate, ect. Det er en analog immunstimulerende steroid som brukes av mennesker med Aids og andre med deprimert immun systemer for å bygge opp immunforsvaret og legge muskelmasse. Primobolan er et av de fineste steroider i verden i dag.

 

Effektiv Dose: 100 - 300 mg / uke

 

Primobolan Depot

Beskrivelse:

av Bill Roberts - Primobolan Depot er en klasse jeg steroider fungerer bra på androgen reseptor men som tilsynelatende er ineffektiv i ikke-AR-mediert anabole effekter. Det er mest nært forhold til Deca Durabolin, som krever en litt høyere dose for å oppnå den samme anabole effekt, men siden det er behagelig å bruke ved doser vesentlig høyere enn hva som er behagelig for nandrolon estere, kan den oppnå høyere maksimal effektivitet. Det vil si, forutsatt at man har råd til det et gram per uke Primobolan Depot kan være kostbart. 400 mg / uke bør anses som en rimelig minimum dose.

Det ser ut til å føre til mindre hemming enn Deca eller testosteron for en gitt grad av anabole effekt, kanskje på grunn av lav CNS aktivitet, mangel på konvertering til DHT, og mangel på aromatization til østrogen. I motsetning Deca, er det ikke metabolsk deaktiveres ved 5a-reduktase og derfor er ikke så snill mot huden og håret som det stoffet. Men når det brukes av seg selv ved beskjedne doser, ved å undertrykke naturlig testosteron og DHT produksjon, kan det forbedre huden i forhold til å bruke noen anabole steroider i det hele tatt.
Halveringstiden er trolig ca 5 dager.

Stoffet er spesielt godt til bruk som siste injeksjon brukes i en syklus, siden for enhver anabole effekten det gir mye mindre hemming enn andre steroider som testosteron, nandrolon, eller trenbolone. Derfor kan resterende nivåene av Primobolan tillate utvinning i taper samtidig tilby nyttige anti-katabolske eller anabole støtte.