Produsenter

List of all manufacturers


Super-Drol Euro-Pharmacies 50 tabs [10mg/tab]

Super-Drol Euro-Pharmacies 50 tabs [10mg/tab]

52,00 €

15% 44,20 €

Tilgjengelighet: Stock

Buy Super-Drol Euro-Pharmacies (methyldrostanolone, superdrol)

Superdrol / Methyldrostanolone

Kjemisk navn = 2a, 17a-dimetyl-5a-androstan-17B-ol-3-on

Østrogen aktivitet = ingen

Progestinaktivitet = ingen data tilgjengelig

Methyldrostanolone, også kjent som methasteron, er en potent oral anabole steroid som aldri ble solgt som et reseptbelagt legemiddel. I struktur, er dette steroidet en nær derivat av drostanolone (Masteron). Den eneste forskjellen i dette tilfelle er tilsetning av et C-17 alfa-metyl-gruppe, en modifikasjon som gir denne steroid høy oral biotilgjengelighet. De to agentene fortsatt svært sammenlignbare, men. Både methyldrostanolone og drostanolone er ikke-aromatizable, slik at det ikke er noen forskjell i østrogenisiteten av disse to steroider, steroider og begge beholde gunstig anabole androgene forholdstall. Lab-analyser gjør sette Superdrol fremover her, men som viser det å ha fire ganger den anabole potens av oral methyltestosterone mens de viste bare 20% av den androgenicity (forholdet 20:1, sammenlignet med 3,1). Den eksakte virkelige verden relevansen av disse tallene gjenstår å se, imidlertid. Methyldrostanolone er foretrukket av idrettsutøvere for sin moderate anabole egenskaper, som vanligvis er ledsaget av fett tap og minimal androgene bivirkninger.

Historie:

Methyldrostanolone ble først beskrevet i 1959. Dette steroid ble utviklet av det internasjonale farmasøytiske giganten Syntex, sammen med slike andre kjente anabole agenter som drostanolone propionate og Oxymetholone. I motsetning drostanolone og oxymetholone, men denne steroid (i hvert fall i sin grunnleggende form) aldri ble utgitt som et legemiddel. Det ble bare solgt for en kort periode som en modifisert hormon kalt dimethazine. Dimethazine er laget av to molekyler av Methyldrostanolone som er bundet sammen, som senere metabolsk separert og man oppnådde fri Methyldrostanolone.

Så mens teknisk Methyldrostanolone selv aldri ble solgt som en resept agent, kan vi si at stoffet var en utnyttet medicinally.OtherWise, forble methyldrostanolone molekylet Methyldrostanolone en obskur forskning steroid bare, og ble aldri seg selv godkjent for bruk i mennesker. Methyldrostanolone ble utgitt tidlig i 2005 som en over the counter "grå markedet" anabole steroid i USA.

Stoffet ble solgt uten restriksjoner som et kosttilskudd produkt, sperring noen nedre aldersgrense ansvarsfraskrivelser av produsenten. Ingen statlige eller føderale lover identifisere dette stoffet som anabole steroider, som fjerner eventuelle regler forbundet med å være en klasse III kontrollert stoff som andre steroider. Dette er ganske enkelt på grunn av det faktum at methyldrostanolone var ikke i handel på det tidspunkt slike lover ble skrevet, og var ukjent for lawmakers. Det var aldri lovlig å selge som kosttilskudd, imidlertid, og i slutten av 2005 FDA sint erkjent methyldrostanolone ble solgt på sports supplement markedet. Tidlig i 2006 sendte FDA brev til produsent og distributør krevende det bli trukket fra handel. Superdrol har siden blitt avviklet.

Strukturelle Kjennetegn:

Methyldrostanolone er en modifisert form av dihydrotestosteron. Den skiller seg ved: 1) tilsetning av en metylgruppe ved karbon 17-alfa, som bidrar til å beskytte hormonet under oral administrering, og 2) innføring av en metylgruppe ved karbon-2-(alfa), noe som betydelig øker anabole styrke av steroidet ved å øke dens motstand mot metabolismen av 3-hydroxysteroid dehydrogenase enzym i skjelettmuskel vev.

Bivirkninger (østrogen):

Methyldrostanolone ikke aromatiseres av kroppen, og er ikke målbart østrogen. Et anti-østrogen er ikke nødvendig ved bruk av dette steroid, som gynekomasti ikke skal være et problem selv hos følsomme individer. Siden østrogen er den vanlige skyldige med væskeansamlinger, produserer methyldrostanolone stedet en mager, kvalitet se til fysikk uten frykt for overflødig subkutan væskeretensjon. Dette gjør det til en gunstig steroider til bruk under skjæring sykluser, når vann og fett oppbevaring er store bekymringer.

Administrasjon (menn):

Methydrostanolone aldri ble godkjent for bruk i mennesker. Forskrivning retningslinjer er utilgjengelige. En effektiv dose av methyldrostanolone for fysikk eller prestasjonsfremmende formål synes å begynne i størrelsesorden 10-20 mg per dag, tatt for ikke lenger enn seks eller åtte uker. På dette nivået ser det ut til å gi en målbar muskelbyggende effekt, som vanligvis er ledsaget av fett tap og økt definisjon. Ikke forvent å ta 30 pounds på denne agenten (navnet sitt, som er en forkortelse for "Super Anadrol" er mer markedsføring enn virkeligheten), men mange gange med mer enn 10 pounds av solid muskel gevinst ved bruk av denne agenten alene. Ved fastsettelse av en optimal daglig dose, noen finner at stoffet skal være målbart mer effektiv når venturing opp til 30 mg rekkevidde. Potensiell levertoksisitet bør definitivt tas hensyn til med en slik bruk, men.

For å unngå ytterligere eskalere leveren belastning, 20 mg daglig av daglig av methyldrostanolone er noen ganger stablet med en giftfri injiserbare steroider, slik som testosteron for masse-bygningen faser av trening, eller nandrolon eller Boldenone for mer lean vev gevinster og definisjon, i stedet for ganske enkelt å øke dosage.The stoffet fungerer også godt i skjæring sykluser, der dens mangel på østrogenisiteten er sterkt favorisert. Ofte er det kombinert her med en ikke-aromatizable injiserbare steroid som Primobolan eller Parabolan.

Administrasjon (kvinner):

Methyldrostanolone aldri ble godkjent for bruk i mennesker. Forskrivning retningslinjer er utilgjengelige. I den atletiske arena, ville en effektiv oral daglig dose falle rundt 2,5 mg per dag, tatt i sykluser som varer ikke mer fhan 4-6 uker for å minimere sjansen for virilisering. Hovedpoenget med påstanden med kvinner er trolig kommer til å være 10 mg per kapsel dosering, som er altfor høyt til å bruke. Søknad ville kreve åpne hver kapsel og splitting pulverisert innholdet opp i fire separate doser. Som med alle steroider, er virilisering fortsatt mulig.

Tilgjengelighet:

Superdrol ikke lenger er kommersielt produsert, selv om noen klone produkter kan fremdeles være plassert.