Produsenter

List of all manufacturers


Testabol Depot British Dragon 10ml vial [200mg/1ml]

Testabol Depot British Dragon 10ml vial [200mg/1ml]

38,00 €

25% 28,50 €

Tilgjengelighet: Stock

Buy Testabol Depot British Dragon (testosterone cypionate)

Testosteron Cypionate er langtidsvirkende formulering av testosteron som er indisert ved behandling av personer som har fraværende eller svært lave nivåer av hormonet. Det er noen ganger kjent som Depo testosteron.

Den testosteron er forestret og dermed er ganske langtidsvirkende. Det er bare tilgjengelig i en injeksjon form. Den anabole steroid er vanligvis oppløst i sesam eller bomull seedet olje og injisert i setemuskelen området. Stoffet frigjøres sakte fra injeksjonsstedet i ca 7-12 dager.

Formuleringen kommer som hvitt melkeaktig pulver og er uoppløselig i vann, men fritt løselig i de fleste organiske løsemidler inkludert vegetabilsk olje.

 

Farmakologi

Kroppen gjør normalt sex hormoner som testosteron, som er ansvarlig for normal vekst og utvikling av sekundære seksuelle funksjoner. Dette inkluderer vekst av prostata, testikler, penis, pungen, kroppshår, stemmebånd fortykkelse, endringer i kroppsfett og muskulatur. Når testosteronmangel forekommer, er den sekundære seksuell egenskaper og kropp vekst alltid unormal. Dermed er en av de indikasjoner på testosteron terapi i behandling av personer som mangler testosteron eller er infertile.

 

Indikasjoner for bruk

Testosteron Cypionate brukes til å behandle tilstander i laget der det er en svikt av testosteron for å bli utskilt som:
 
primær svikt i testiklene til å lage hormonet
svikt i hypofysen til å frigjøre Gonadotropiner

 

Kroppen bygningen

Testosteron og dets analoger er mye brukt av idrettsutøvere og kroppsbyggere. Steroidet er tatt hovedsakelig for å forbedre kroppen og stimulerer psyke. De fleste kroppsbyggere som tar dette stoffet hevder at det fører til spontan sprekker i energi assosiert med økt aggresjon. Denne funksjonen av stoffet brukes hovedsakelig av vekt løftere og profesjonelle brytere. Mange idrettsutøvere også hevde at stoffet bedrer deres evne til å utføre øvelsen på intense nivåer.
 
Testosteron har moderat anabole egenskaper, men også er en kraftig androgene agent.
 
Fordi stoffet er gitt av en injeksjon, dens virkninger på kroppen er ikke rask. Man kan ikke se noen effekter i minst 3-4 uker etter oppstart av injeksjoner. I motsetning til oral testosteron, det injiserte formuleringene vare lenger i kroppen.
 
Når tatt for mer enn 4-6 uker, kan det øke body mass og protein anabolism. Men for kroppen å bygge muskler har man også å spise en diett rik på kalorier. De fleste kroppsbyggere også ta en kombinasjon av andre hormoner på samme tid. Fordi testosteron omdannes til østrogen i fettvevet, er det alltid en sjanse for å utvikle gynecomastia og væskeansamlinger. For å hindre dette, de fleste kroppsbyggere legger Arimidex eller tamoxifen i løpet av stillstand.
 
I løpet av testosteron injeksjoner, er den naturlige kroppen testosteron utgivelsen hemmet av feedback mekanisme gjennom hemming av hypofyse LH. Ved store doser, kan selv spermatogenesen være svekket. For å tillate hypothalamus-hypofyse aksen for å komme seg, er det sterkt anbefalt at stoffet skal avtatt sakte over en periode på noen uker. Plutselig seponering av stoffet kan føre til ekstrem trøtthet, vekttap og mottakelighet for frakturer.

 

Kontraindikasjoner

Det er noen personer som bør unngå testosterone som steroider fordi det kan forverre den kliniske tilstand. Disse forholdene omfatter:
 
de med allergi mot stoffet
menn med brystkreft
menn med prostatakreft
Kvinner som er gravide eller ammer
Personer som har lever, nyre-eller hjerteproblemer

 

Side Effects

Når Testosteron Cypionate injiseres ved lave doser, bivirkningene er sjeldne. Imidlertid er lang tids bruk kjent for å være forbundet med en variert rekke bivirkninger - som alle er reversible når stoffet er stoppet. For den kvinne som bestemmer seg for å ta testosteron, er det virilizing bivirkninger som ikke alltid er reversible når stoffet er stoppet. Som alle anabole steroider, har testosteron også en rekke bivirkninger som inkluderer:
 
kvalme, oppkast
magekramper, diaré
hevelse
ncreased / redusert libido
hodepine
akne, fet hud
mental endring inkludert sinne, depresjon, søvnløshet
diaforese
tap av hår
gynecomastia
 
Når tatt av kvinner, stoffet definitivt kan føre virilizing effekter som:
 
dypere stemme
heshet
overflødig hårvekst
forstørret klitoris
uregelmessige menstruasjonssykluser
 
Testosteron Cypionate omdannes til østrogen i fettvevet. Den østrogen enn fører til utvikling av brystkreft utvidelse og væskeansamlinger. Denne effekten er vanligvis sett etter steroider har blitt brukt i mer enn 4 uker. Den gynecomastia ikke reversere når steroidet er avviklet.

 

Over dose

Over dose med Testosteron Cypionate er svært sjeldne. Stoffet gis vanligvis som en injeksjon. Dersom overskytende dosen injiseres, er det ingen akutte bivirkninger, men den enkelte kan føle seg syk for et par uker. Avhengig av dosen injiseres, et besøk på sykehus eller en lege kontor ville ikke være en dårlig idé.

 

Dosering

I klinisk medisin, er Testosteron Cypionate gis som en injeksjon. Den fet Fjæringen er bare injiseres i musklene. Testosteron Cypionate er tilgjengelig i to styrker 100mg/ml og 200 mg / ml. Det er kun laget for intramuskulær injeksjon. Stoffet kan injiseres i setemuskelen området en gang hver 7-12 dager. Flertallet av Testosteron Cypionate er bundet til protein og bare 2% er gratis. Stoffet er ment å være injiseres en gang i uken, men det er noen kroppsbyggere som gjør injisere det annenhver dag.

Dette er ikke anbefalt og kan føre til dannelse av abscess, sår og hudinfeksjoner.

Injeksjonsstedet må roteres dersom injeksjoner skal fortsette i lang tid. Den fet suspensjon bør ikke injiseres inn i armene eller magen. Dosen av Testosteron Cypionate varierer fra 50mg-400mg/week, avhengig av tilstanden som behandles. Kroppsbyggere har en tendens til å injisere høyere mengde av stoffet-200mg-400mg/week. Stoffet er så langsomt absorbert i blodet i løpet av de neste dagene.

 

Kontroll

Testosteron Cypionate er en kontrollert substans og klassifisert under klasse 3 under Controlled Substance loven. Det er kun tilgjengelig i USA med legens resept. Besittelse, distribusjon eller selger av denne anabole steroid anses ulovlig.

 

Detection

Anytime en fet suspensjon av stoffet er brukt, gjør stoffet har en tendens til å forbli i kroppen i lang tid. Testosteron Cypionate og dets metabolitter kan påvises i urinen så lenge som 2-3 uker etter siste injeksjon. På grunn av denne lange varighet i kroppen, de fleste kroppsbyggere foretrekker å ta stoffet utenom sesongen.

 

Tilgjengelighet

Flertallet av kroppsbyggere får sin Testosteron Cypionate fra det svarte markedet. I USA den opprinnelige farmasøytiske produktet er godt kontrollert og ikke tilgjengelig for salg. Generisk former av steroid er gjort i Japan, Australia, Mexico, Spania, Brasil og Thailand er alle tilgjengelige.
 
De fleste kroppsbyggere bruker mellom 200-1000mg/week og et hetteglass med 400 mg i 2 ml kan koste alt fra $ 20 - $ 40. Dette kan lett beløpet til $ 200 per måned, avhengig av dose.
 
Men som alle ting i cyberspace renheten og kvaliteten på produktet er alltid aktuelle. Og finter produkter er rikelig