Tillverkare

List of all manufacturers


Aromasin Pfizer 30 tabs [25mg/tab]

Aromasin Pfizer 30 tabs [25mg/tab]

72,00 €

10% 64,80 €

Tillgänglighet:

Buy Aromasin Pfizer (exemestane, aromasin)

Historia
Aromasin är varumärket för exemestan, ett läkemedel som används för att behandla bröstcancer hos kvinnor. I likhet med Arimidex, det är medlem av aromatashämmare klass av läkemedel. Den ursprungliga tillverkaren var Pharmacia & Upjohn, men idag Pfizer är den mest kända läkemedelsföretag som distribuerar läkemedlet. Drogen var godkända av FDA 1999 och har blivit mycket populär över hela världen i postmenopausala kvinnor.

Science
Aromasin är en självmords aromatashämmare (AI), vilket betyder att den permanent inaktiverar enzymet aromatas när den binder till det. På ren svenska, kommer Aromasin förhindrar de nu bundna enzymerna från studsade, vilket är vad som skiljer denna drog från letrozol eller Arimidex. När du använder andra AI: s, de tillfälligt stoppa östrogen från aromatizing, men när du slutar ta dem samma enzymer kan rebound orsaka vad som kallas "östrogen rebound". Detta förklarar varför vissa anabola steroid användare upplever gynekomasti (bitch tits) efter cykel när du använder andra AI-talet. Studier på patienter med bröstcancer har visat Aromasin minskade östrogennivåer upp till 85%.

Användning i bodybuilding
Vissa anabola androgena steroider (AAS) konvertera till östrogen i kroppen; alla testosteron estrar, nandrolones, Dianabol och boldenon är exempel. Om inte kontrolleras, kör användaren risken för att utveckla olika typer av östrogena biverkningar såsom gynekomasti (bitch tits), vätskeansamling, blodtryck och hjärtproblem. Det finns en dominoeffekt som kan uppstå om östrogen blir utom kontroll. Tänk att bära runt två liter vatten hela dagen!
Användaren kan märka känslan nedsliten och trött, kommer blodtrycket skjuta i höjden, och motivationen kommer att minska. Dessa biverkningar kommer att motverka syftet med att köra steroider i första hand. Dessutom har höga östrogen nivåer, när man kommer från en cykel, kommer att störa återhämtningen av de organ naturliga testosteronnivåer.
Å andra sidan, om du kör en hård AI, vilket eliminerar för mycket östrogen, det kan också få negativa effekter på libido, humör och torkar ut lederna. Eftersom Aromasin är en självmords aromatashämmare, bör du arbeta på att kontrollera doseringen och skräddarsy den till din cykel. Inte bara använda slumpmässiga doser utan att titta på hela din steroid cykeln.

Aromasin vs anastrozol
Som visas ovan, är den största fördelen Aromasin ska förhindra östrogen rebound genom att permanent inaktivera enzymet aromatas, medan Arimidex kan inte. Men, är Arimidex lättare att kontrollera när det gäller kortsiktiga dosering; mening, med korta cykler under 8 veckor finns det ingen anledning att döda hela din östrogenproduktion.

Aromasin vs Letrozol
Letrozol (Letro) är känd för att vara för stark och för hård. Vid användning av högre doser av Letro, många kroppsbyggare klagar över minskad sexlust och lätt depression. Detta beror på aromatas i hjärnan som inaktiverats av letrozol användning. Det är viktigt att kontrollera östrogen under cykeln, men man ska aldrig lamslå det eller du kan möta oönskade sidor. Även om östrogen är ett kvinnligt hormon, män fortfarande behöver det för att fungera. Som med Arimidex, Letro dessutom inte kan skryta med att vara en självmordsbenägen AI.

Biverkningar
I bodybuilding och steroider, biverkningar med Aromasin är sällsynta när det tas vid en lämplig dos. Vissa killar kommer att klaga på ledvärk från torrhet, så när det inträffar dosen bör sänkas. Sidor bland kvinnor är mycket vanligare eftersom, även om doserna är liknande, kommer den kvinnliga kroppen reagerar olika på en AI än en manlig vilja. Dessutom kommer honor ta detta läkemedel under en längre tid jämfört med en steroid användare. Kontentan är biverkningar av att inte ta en AI för en hane på cykel är mycket mer av en risk.

Doseringar
Detta är beroende på individen och, också, hur mycket aromatizing föreningar personen är igång. I allmänhet är en bra startdosen 12.5mg ED (varje dag) eller 25 mg EOD (varannan dag). Användaren måste använda blod arbete för att se hur deras kropp reagerar på startdosen de väljer och sedan justera efter behov. Erfarna anabola steroid användare kommer oftast hitta en dos de gillar och hålla fast vid det utan problem. Som jag sagt redan, om du börjar märka gemensamma frågor så ska dosen sänkas; Å andra sidan, om du börjar märka något östrogen relaterade sidor, såsom svullna eller känsliga bröst eller vätskeretention, är det dags att öka dosen.

Half-life
Enligt litteraturen, är halveringstiden 25-27 timmar, vilket innebär att du enkelt kan komma undan med att ta denna drog varannan dag eller en gång om dagen.