Tillverkare

List of all manufacturers


Pregnyl 5000 Organon 1 amp [1x5000IU]

Pregnyl 5000 Organon 1 amp [1x5000IU]

22,00 €

25% 16,50 €

Tillgänglighet: Stock

Buy Pregnyl 5000 Organon (HCG - Human chorionic gonadotropin)

Pregnyl för Bodybulding:

Detta läkemedel är inte en steroid, men det används flitigt i friidrott idag. HCG är ett naturligt protein hormon som utsöndras av den mänskliga moderkakan och renad form urin från gravida kvinnor.

Detta hormon är inte ett naturligt manligt hormon men imiterar det naturliga hormonet LH (Luetinising Hormone) nästan identiskt. Detta LH stimulerar produktionen av testosteron i testiklarna hos män. Således HCG sänder samma budskap och resulterar i ökad testosteron produktion av testiklarna på grund av HCG påverkan på Leydig cellerna i testiklarna. Normalt HCGis används för att behandla kvinnor med vissa äggstockarna sjukdomar och det används för att stimulera testiklarna hos män som kan vara hypogonadala. Idrottsmän använder HCGto öka kroppens egna naturliga produktion av testosteron som ofta deprimerad av långsiktiga steroid bruk. Även när steroider används i höga doser kan orsaka falska signaler till hypothalamus som resulterar i en deprimerad signal till testiklarna. Under en period av veckor av denna deprimerade signal testiklarna förmåga att svara på alla signaler från hypofysen blir mycket svag, vilket resulterar i testikelatrofi. För att undvika detta idrottare kommer att använda HCGto hålla en konstgjord signal till testiklarna och förebygga testikelatrofi.

Vid administrering höjer HGC testosteronnivån mycket snabbt. En ökning av testosteron granar förekommer i cirka två timmar efter injektion HCG. Den andra toppen inträffar ungefär två till fyra dagar senare. HCG-behandling har visat sig vara mycket effektiv i att förebygga testikelatrofi och att använda kroppens egna biokemiska stimulerande mekanismer för att öka nivån plasma testosteron under träning. Vissa steroid användare tycker att de har några av sina bästa styrka och storlek vinster när du använder HCG tillsammans med steroider. Detta kan wee bero på det faktum att kroppen har en hög nivå av naturliga androgener samt konstgjorda steroidhormoner på den tiden. Den optimala dosen för en idrottare med HCG har aldrig kunnat fastställas, men det är tänkt hatt ett enda skott av 1000 till 2000 IE per vecka kommer att få önskat resultat. Cykler på HCG bör hållas nere till tre veckor i taget med en off cykel minst en månad emellan.

Till exempel kan man använda HCGfor två till tre veckor i mitten av en cykel, och för två eller tre veckor i slutet av en cykel. Det har spekulerats om att långvarig användning av HCGcould undertrycka kroppens egen produktion av gonadotropiner permanent. Därför är korta cykler är det bästa sättet att gå. De biverkningar från HCGuse inkluderar gynekomasti, vätskeretention, och en ökning av sexlust, ombyggnader humör, huvudvärk och högt blodtryck. HCGraises androgen nivåer hos män med upp till 400%, men det väcker också östrogennivån dramatiskt också. Det är därför det kan orsaka en verkligt fall av gynekomasti om dosering blir för höga för den personen. En annan bieffekt sett från HCGuse är graviditetsillamående (illamående och kräkningar).

Det finns inga fall av överdosering komplikationer med användning av HCG heller har det funnits något samband cancer, lever-eller njurfunktion. HCG var vid ett tillfälle tittade på att se om det kunde bära AIDS-viruset, på grund av att det är biologiskt aktiva, men den senaste ordet är att detta inte kunde vara möjligt på något sätt. Så vi ser hur HCG används av idrottsmän för att undvika några av de problem som plötsligt stoppa en steroid cykeln.

Denna produkt är inte heller plockas upp på steroider tester, så en del idrottsmän använder det för att hålla androgen nivåer höga innan en tävling som har drogtester. HCG ska förvaras i kylskåp efter att det blandas, och det har då en livslängd på cirka 10 veckor. Det tas intramuskulärt bara, denna drog är ofta tillgänglig på order av en läkare om du visar symptom på hypogonadism. Det är svårt att hitta på den svarta marknaden.

 

Pregnyl för graviditet:

Pregnyl, eller humant koriongonadotropin (hCG). är ett mycket rent preparat som framställs ur urin från gravida kvinnor. När intramuskulärt, härmar det normala mitten av cykeln ökning av LH och orsakar ägglossning inträffa. Helst bör dagligt umgänge utövas över den 48-timmarsperiod efter LH.

Din läkare kommer att råda dig när du ska ha samlag eller i vissa incidenter då vid artificiell insemination förfarande kommer att utföras för att maximera chansen till graviditet.

 

HUR HUMEGON OCH Pregnyl ges?

Humegon administreras genom intramuskulär injektion, ofta i skinkan. Det kan inte tas oralt eftersom det är ett protein och skulle smältas i magen.

Humegon injektioner är oftast startade de första 5 dagarna av menstruationscykeln och är ofta fortsatte dagligen för totalt 7 till 12 dagar. Dock kan doseringen av läkemedlet och tidsplanen för administration varierar beroende på kroppens svar på behandlingen. Det är inte ovanligt för din läkare att variera dosen eller schemat från cykel till cykel.

Pregnyl (koriongonadotropin för injektion. USP) administreras via intramuskulär injektion när din läkare känner lämplig stimulans kriterier har uppnåtts. I vissa fall av över-svar kan injektionen hållas inne.

 

Behandlingens längd

Om du inte föreställa inte. Humegon och Pregnyl kan ges igen under nästa menstruationscykel. Men behandlingscykler inte alltid varandra, som terapi är individuell för varje patient.

Behandlingen kan fortsätta så länge som sex cykler, varefter andra alternativ kan diskuteras med dig.

 

Funkar det?

Om ägglossningen har inträffat, är det hormonet progesteron som produceras av äggstockarna. Detta kan mätas med ett blodprov, ca 7 dagar efter dagen för ägglossning.

Om du inte är gravid, kan du förvänta dig en menstruation ca 14 dagar efter injektionen av hCG. Om din mens inte kommer, kommer ett blodprov se om du är gravid. Ett ultraljud kan sedan användas för att kontrollera om utvecklingen av graviditeten.

 

Noggrann övervakning ÄR VIKTIGT

Uppföljning är viktigt för att reglera behandling och minimera biverkningar. Två metoder för övervakning används. ofta i kombination.

Den första sker genom dagliga blodprover som mäter dina östrogen nivåer. Eftersom folliklar utvecklas. de utsöndrar större mängder av hormonet östrogen. Större mängder östrogen indikerar en större ovariellt svar på Humegon (menotropins för injektion.

Den andra metoden. ultraljud. använder ljudvågor för att producera bilder av äggstockarna,. Detta förfarande gör det möjligt för läkare att w antalet och storleken på din folliklar. och kan ge en indikation på när ägglossningen kan inträffa. Det är mycket viktigt att gå för alla tester och ultraljudsundersökning, eftersom deras resultat kan visa på behovet av justeringar i behandlingen under den cykeln.

 

SIDE EFFECTS/0THER FARHÅGOR i samband med behandling

Humegon och Pregnyl (koriongonadotropin för injektion, USP) kan förknippas med både mindre och allvarliga, livshotande biverkningar och andra potentiella risker. Följande är några, men inte alla, potentiella biverkningar / problem som du bör diskutera med din läkare innan du börjar behandlingen.

Ibland viss svullnad, irritation och smärta vid injektionsstället kan förekomma under Humegon (menotropins för injektion. USP) terapi. Dessutom kan drogen orsaka ibland huvudvärk, buksmärtor, och mild till måttlig ovariell förstoring. Tala om för din läkare om du upplever något av dessa symtom. I sådana fall kommer läkaren ompröva behandlingen med dig för att göra nödvändiga förändringar. En injektion av Pregnyl (koriongonadotropin för injektion, USP) kan också orsaka smärta vid injektionsstället, liksom huvudvärk, irritabilitet, rastlöshet, depression, trötthet och svullnad på grund av vätskeretention.

Ett problem med fertiliteten droger, såsom Humegon, är risken för flerbörd. Cirka 80% av graviditeter, efter fertilitet läkemedelsbehandlingar med produkter som Humegon och Pregnyl resultera i enstaka födslar. I fall av multipla graviditeter, de flesta är tvillingar. Dock kan tre eller fler barn tänkas. Din läkare bör diskutera risken för flerbarnsfödsel med dig innan du börjar din behandling.

Var noga med att diskutera med din läkare effekter och eventuella andra problem i samband med din behandling innan du påbörjar behandlingen.

 

Hur effektivt är HUMEGON (MENOTROPINS för injektion, USP)?

Humegon kan inducera ägglossning hos kvinnor som inte har ägglossning eller har oregelbundna cykler. Däremot kan graden av effektivitet för Humegon variera beroende på orsak (er) för infertilitet. Sådana faktorer som äggledarna status, sperma kvalitet och patientens ålder är också viktiga för att avgöra om en graviditet uppnås. Om du inte blir gravid medan Humegon, kommer läkaren att diskutera andra alternativ med dig.

 

SLUTSATS

Idag är många friska barn som föds som resultat av fertilitet droger, såsom Humegon och Pregnyl (koriongonadotropin för injektion, USP). Din läkare kan svara på ytterligare frågor du har om dessa läkemedel.