Tillverkare

List of all manufacturers


Proviron Schering 10 tabs [25mg/tab]

Proviron Schering 10 tabs [25mg/tab]

8,00 €

15% 6,80 €

Tillgänglighet: Stock

Buy Proviron Schering (mesterolone, proviron)

Proviron är faktiskt en drog med anti-östrogena aktiviteten. Genom att blockera östrogenreceptorer i hjärnan, orsakar det en ökning i frisättningen av gonadotropiner (LH och FHS) som sedan fa testiklarna att göra mer testosteron.

Drogen har inget direkt anabol eller androgen aktivitet.

 

Det syntetiserades första gangen pa 70-talet och i slutet av 90-talet hade försvunnit fran marknaden. Schering läkemedelsföretaget inte längre gör produkten. Varje säljare pa internet som hävdar att de har produkten antingen inte ärlig eller är förmodligen sälja en falsk produkt. Det finns ingen massa tillverkning av denna drog. Medan Proviron finns pa cyberrymden för att sälja, det finns rapporter om att läkemedlet är smugglas in fran in fran Asien, Ryssland och Mexiko. I alla dessa fall är äktheten av Proviron är tveksam.
 
Det sätt försökte först ut att behandla bade män och kvinnor som hade depression och angest.
 
Vad upptäcktes i dessa studier att läkemedlet har lett till en ökning av gonadotropiner (LH och FSH) och ökade nivaer testosteron. Detta ledde sedan till dess användning i behandling av fertilitetsproblem. Idag Proviron är inte längre tillgänglig och som inte används för att behandla nagon medicinsk sjukdom. Nästan utan att fraga, allt som är tillgänglig pa internet är inte Proviron och troligen falska eller förfalskade.

 

Indikationer

En gang i tiden var Proviron indicerat för behandling av testosteronbrist, och manliga problem infertilitet pa grund av ett problem i hypotalamus, hypofysen eller testiklarna

 

Farmakologi

Proviron har mer androgen aktivitet snarare än anabola effekter. Det används av idrottsmän och kroppsbyggare att hjälpa kroppen att aterhämta sig fran de testosteronsuppression som inträffar efter langvarig användning av exogena anabola steroider.

 

Majoriteten av kroppsbyggare som använt Proviron har blivit besvikna. Drogen har misslyckats med att leva upp till hypen. De flesta användare har hävdat att läkemedlet inte ökar muskelmassa eller styrka. Faktum är att majoriteten av individer anser att det är slöseri och omotiverade. En del av problemet kan bero pa det faktum att den verkliga Proviron inte är tillgänglig och kanske folk har varit att köpa falska produkter. Det finns manga rapporter om förfalskade eller falska Proviron produkter pa marknaden. Om inte läkemedlet testas i ett kemilaboratorium det är omöjligt att säga vad man köper.
 
Drogen besitter anti-östrogen aktivitet som Nolvadex eller Arimidex. Därmed blockerar det bröstförstoring och vätskeansamlingar som är vanliga biverkningar av de flesta anabola steroider.
 
Vissa användare hävdar att det far muskeln att bula och en rip-Men manga av dessa användare ta sa manga andra anabola steroider, det är svart att veta vilken drog är faktiskt ansvarar för muskeltillväxt. Drogen har huvudsakligen använts under washout cykeln för att upprätthalla testosteronstegring. De flesta kunniga idrottare har slutat använda Proviron och har vänt istället Arimidex eller Nolvadex.

 

Kvinnor

Proviron har ocksa använts av kvinnor i det förflutna. Även om det har förekommit rapporter om sina bodybuilding egenskaper, det finns lika manga honor som hävdar att drogen har gjort mycket lite. Pa grund av sin anti-östrogen aktivitet, maste alla kvinnor som tar detta läkemedel följs upp av sjukvardspersonal.

 

Dos

Dos av Mesterolone är 25 mg via munnen 2-3 ganger om dagen i flera manader, följt av underhallsbehandling för ett par manader. Proviron när det tas oralt absorberas snabbt i blodet. Den har en mycket lang halveringstid pa närmare 12-24 timmar. Det är fortfarande i kroppen under lang tid och är lätt i urinen i minst 2 veckor efter den sista dosen.
Eftersom läkemedlet inte är en effektiv anti-östrogen är det ofta kombinerat med Tamoxifen eller Arimidex. Det är oftast tas under tvätta ur fas.

 

Biverkningar

Liksom alla läkemedel, även Proviron är förenat med vissa sällsynta biverkningar. Medan biverkningar inte förekommer hos alla individer, de är ganska störande. De biverkningar inkluderar:
 
smärtsamma erektioner
förlust av libido
allmän trötthet
fördjupning av röst
harväxt
akne, fet hy

 

Kontraindikationer

Proviron rekommenderas inte för användning i:
 
barn
hos gravida kvinnor
personer med nedsatt leverfunktion
individer som har prostatacancer
de som har allergier

 

Kostnad

Drogen när tillgängliga är dyrt. Vad är tveksam är kvalitet och renhet. Alla Proviron som finns idag är endast tillgänglig pa svarta marknaden. Majoriteten av Proviron är smugglats in i USA fran Mexiko och Fjärran Östern. En tablett pa 20 mg kostar allt fran $ 3 - $ 4 - och det finns inget sätt att berätta om det är fejk.

 

Detection

Proviron är en förbjuden drog som de flesta idrottsorganisationer. Det är aktivt screenas för i urinen. Pa grund av dess langa halveringstid är den drog lätt i urinen i upp till 2 veckor efter sista dosen.

 

Rättsliga

Även om det inte är olagligt att inneha Proviron, till alla idrotts-byraer skärm för det i urinen. I USA är Proviron klassificeras under kontroll substansen fungerar som ett schema 3 drog.

 

Final Word

Proviron är en drog som förpassas till historieböckerna. Den verkliga produkten är inte tillgänglig överallt. Vad är för närvarande säljs är mest sannolikt falska eller kontaminerats med andra produkter. För dem som fortfarande är intresserade av att utveckla sin kropp, skulle Arimidex vara ett mycket bättre val