Tillverkare

List of all manufacturers


Primobolan Sterling Knight 10 amps [10x100mg/1ml]

Primobolan Sterling Knight 10 amps [10x100mg/1ml]

91,00 €

20% 72,80 €

Tillgänglighet: Stock

Buy Primobolan Sterling Knight (methenolone enanthate, primobolan)

Primobolan är en välkänd och populär steroid också. Liksom nandrolon det används oftast som bas förening för stapling med andra steroider. Methenolone dock en DHT-baserade steroider (faktiskt, DHB eller dihydroboldenone, den 5-alfa minskas av mildare boldenon). Mening när det interagerar med enzymet aromatas det inte bildar östrogen alls. Det gör den idealisk att använda vid skärning om överskottsvärme östrogen är bäst undvikas på grund av sin glans effekter på vatten och fett. Methenolone oftast bara används i sådana fall, eller av människor som är mycket succeptible till östrogena biverkningar, eftersom den anabola aktivitet Methenolone är något lägre än för nandrolon, ganska troligt eftersom det är icke-östrogena.

Eftersom det är en allmänt tillgänglig steroid har ofta används som en ersättning för nandrolon eller boldenon till dem som inte har tillgång till Deca-Durabolin eller Laurabolin eller Jämnmod. När staplas med en tung massa steroider som testosteron och / eller methandrostenolone den kan leverera nästan liknande vinster. De som söker att skära kommer sannolikt att bli mycket nöjd stuvning med drostanolone, stanozolol eller trenbolon. Kvinnor och nybörjare stack också Methenolone MED nandrolon eftersom detta ger ett milt anabola stack som allmänt betraktas som en av de säkrare travar runt i en androgen perspektiv. Men ack, med nandrolon, också en mycket repressiv stack.

Methenolone finns som en injektion eller som muntligt. Injektionen är naturligtvis anses vara bättre. Dess en enanthate ester som är ganska långverkande och bara behöver injiceras en gång i veckan i doser om 300-600 mg. Eftersom det leder förbi levern uppdelning på första passet, den har också en högre överlevnad. Den orals är mycket mindre händig, men ofta föredras av bodybuilders som är rädda för nålar eller som redan tar ett eller flera injicerbara föreningar. Flikarna är en kortlivad acetat form, vilket innebär att doser om 100-150 mg per dag behövs, delat på 2 eller 3 doser, vilket gör att flikarna ganska obekväm att använda. Anledningen doserna måste delas upp, till skillnad från de flesta orala steroider, beror Methenolone är inte 17-alfa-alkylerade, men 1-metylerat för oral biotillgänglighet. Detta minskar levern stress, men också tillgänglighet, därav de många och höga doser behövs dagligen.

Liksom nandrolon är Methenolone mycket mild i systemet. Förmodligen anledningen till att båda är starkt gynnade som bas föreningar i stackar. Methenolone har inga östrogena biverkningar som helst, på grund av dess struktur. Dess effekter på kolesterolnivåerna är knappt märkbar. I doser om 200 mg eller mindre (injicerbara) blodtryck är sällan, om alls, förändrad. När det gäller hepatoxicity kommer långvarig användning naturligtvis öka levervärden men gradvis och endast något. Injektionerna naturligtvis, eftersom de endast passerar levern gång, har ungefär hälften av lever-toxiska effekter av flikarna. Den låga lever-toxicitet redovisas att biotillgängligheten för methenolone sker genom en 1-metyl-grupp, vilket minskar behovet av en transportör kvarstad som en 17-alfa-akylated grupp, den största syndaren i steroid-relaterade lever lidanden.

Det märkligaste dock med beaktande av att Primo är fortfarande en DHT (eller snarare DHB) derivat, är att det är ganska lätt på systemet androgenically också. Kvinnor använder Methenolone ofta, vanligen flikarna, och hitta lite virilisering symtom på kort sikt använda Methenolone. Långvarig användning kan medföra vissa akne och en djupare röst dock. Methenolone är inte heller alltför förebyggande av HPT axeln (endocrinal axel för framställningen av naturliga testosteron). Dessa är både ett resultat av DHB: s 1,2-dubbelbindning, som analog till den förälder struktur boldenon, minskar androgena bindande med 50% jämfört med DHT.

För idrottare som vill behålla en "naturlig" status i konkurrens, tabletterna är ganska väl lämpad som upptäckt möjligheterna för acetat-formen är ganska smal. Men tester har förbättrats och ett ganska stort antal metabolites1 av Methenolone kan upptäckas med ett enkelt urinprov. Men en engelsk studie dokumenterat att det finns en skuld i att äta methenolone förorenade meats2, som skulle kunna ge en möjlig försvar om upptäckta. Man kan alltid hävda de åt kött av en kyckling eller ko injiceras med Methenolone eftersom testet slutsatsen att äta sådant kött inte bättre resultat, men kan ge positiva prov för flera methenolone metaboliter nästan 24 timmar efter intag. Det är för dig som söker en fungerande försvar mot en möjlig Methenolone-positiv.

 

Stapling och användning:

Methenolone kommer i orals och injektionsläkemedel. De injektionsläkemedel är att föredra eftersom de kan användas under en längre tid och endast behöver injicera en gång i veckan. Den orals tar varje dag, eller flera gånger om dagen. En muntlig passerar genom levern två gånger. En injicerbara bara en gång. Den injicerbara är mer effektiv eftersom mindre bryts ner.

Methenolone används inte så ofta av erfarna användare. Det är en bra produkt som ett alternativ till Deca eller EQ i en skärning stack, eftersom det har liknande egenskaper men inte aromatize och inte har gestagena aktivitet. Men de åtminstone något bevandrade föredrar boldenon över Methenolone som dess mer potent gram för gram. Dess ganska mild, så det är inte så benägen att orsaka dina vanliga biverkningar. Detta gör också att det är ganska populärt med nybörjare. Methenolone var populär under 70-talet i travar med Methandrostenolone. Några av de all-time greats bodybuilding var ganska förtjust i denna stack.

Den vanligaste användningen är liknande till det av Nandrolone. 300-400 mg per vecka, tillsammans med andra steroider mest. Några försök att kompensera för bristen av styrka byta från nandrolon eller boldenon att Methenolone genom att använda högre doser, i närheten av 600-800 mg i veckan. Vid det laget känner jag att det skulle vara billigare att välja boldenon på 300-400 mg per vecka ändå. Methenolone gör en dålig stapling partner i massa staplar både Deca och EQ ger bättre resultat när de är kvalitativt lika. Det finns en liten fördel i att stapla Methenolone med boldenon, eftersom förutom sitt 1-metyl grupp, Methenolone är i grunden DHB, den 5-alfa-reducerad form av boldenon. Men eftersom boldenon själv har mycket låg affinitet för 5-alfa-reduktion, bör den ha en bra synergieffekt stapla två på 300 mg / vecka vardera.

Det finns ingen användning för alternativa droger eftersom det inte aromatize, är ganska mild och vinsterna är ganska lätta att underhålla, så efter cykel använda clomid eller Nolvadex är inte motiverad.

 

Generiskt namn: Methenolone Enanthate

Primobolan Depot är ett registrerat varumärke Schering A / G tillgängliga i 50 mg / cc från Mexiko och 100 mg / cc från Europa. Det är den "renaste och Gentles" anabola steroider, kommer inte aromatize, giftfri, låg androgener.

Primobolan depot kan tas av både män och kvinnor. Doser för män är 100-300 mg / vecka, Women 1 / 2 dos. Primobolan Depot är den enda steroid som fungerar bra på en lågkaloridiet. Effektiv för sammanslagningar, men tenderar att hårdna och lägga muskeltonus mer att bygga stora muskler.

Primobolan depot fungerar bra när de läggs till en cykel (staplade) med andra steroider, tenderar att minska vattenretention och hårdhet när staplas med fler tunga injektionsläkemedel plikt testosteron, som Omnadren / Sustanon, Cypoinate / Propionate, ect. Det är en analog immunstimulerande steroid som används av personer med aids och andra med deprimerad immunsystem att bygga upp immunsystemet och lägg muskelmassa. Primobolan är en av de finaste steroider i världen idag.

 

Effektiv dos: 100 - 300 mg / vecka

 

Primobolan Depot

Beskrivning:

av Bill Roberts - Primobolan Depot är en klass I steroid fungerar bra på androgen receptorn men som uppenbarligen är ineffektiv i icke-AR-medierad anabola effekter. Det är närmast jämföras med Deca Durabolin, vilket kräver en lite högre dos för att uppnå samma anabola effekt, men eftersom det är trevligt att använda vid doser avsevärt högre än vad som är behagligt för nandrolon estrar kan man uppnå högre maximal effektivitet. Det är, förutsatt att man har råd ett gram per vecka Primobolan Depot kan bli kostsamt. 400 mg / vecka bör betraktas som en rimlig minsta dos.

Det verkar orsaka mindre hämmande än Deca eller testosteron för ett visst mått av anabola effekt, kanske på grund av låg CNS-aktivitet, brist på omvandling till DHT, och brist på aromatisering till östrogen. Till skillnad från Deca, är det inte metaboliskt avaktiverat av 5a-reduktas och därför inte är så snäll mot huden och håret som drog. Men när de används för sig själv på måttliga doser, genom att undertrycka naturliga testosteron och DHT produktion, kan man förbättra huden jämfört med NO anabola steroider alls.
Halveringstiden är förmodligen ungefär 5 dagar.

Drogen är särskilt bra för användning som sista injicerbara används i en cykel, eftersom för varje given anabol effekt det ger mycket mindre hämmande än andra steroider såsom testosteron, nandrolon, eller trenbolon. Därför kan den resterande nivåer av Primobolan möjlighet till återhämtning i den koniska och samtidigt erbjuda bra antikatabol eller ens anabola stöd.