Tillverkare

List of all manufacturers


Super-Drol Euro-Pharmacies 50 tabs [10mg/tab]

Super-Drol Euro-Pharmacies 50 tabs [10mg/tab]

52,00 €

15% 44,20 €

Tillgänglighet: Stock

Buy Super-Drol Euro-Pharmacies (methyldrostanolone, superdrol)

Superdrol / Methyldrostanolone

Kemiskt namn = 2a, 17a-dimetyl-5a-androstan-17b-ol-3-on

Östrogenaktivitet = none

Progesteronaktivitet = inga tillgängliga data

Methyldrostanolone, även känd som Methasteron, är en potent oral anabol steroid som aldrig såldes som ett receptbelagt läkemedel. I struktur, är denna steroid en nära derivat av drostanolone (Masteron). Den enda skillnaden i detta fall är tillsatsen av en c-17 alfa metylgrupp, en modifiering som ger denna steroid hög oral biotillgänglighet. De två medlen återstår mycket jämförbara, dock. Både methyldrostanolone och drostanolone är icke-aromatizable, så det finns ingen skillnad i östrogenicitet av dessa två steroider och både steroider behålla gynnsam anabola till androgena nyckeltal. Lab-analyser sätter Superdrol framöver här, men visar det att ha fyra gånger den anabola potensen av oral Metyltestosteron när de visar endast 20% av androgenicity (a 20:1, jämfört med 03:01). Den exakta verkliga betydelsen av dessa siffror återstår att se, dock. Methyldrostanolone gynnas av idrottare för dess moderata anabola egenskaper, som vanligtvis åtföljs av fettförlust och minimala androgena biverkningar.

Historik:

Methyldrostanolone beskrevs första gången 1959. Denna steroid har utvecklats av internationella läkemedels jätten Syntex, tillsammans med sådana andra välkända anabola substanser som drostanolone propionat och Oxymetholone. Till skillnad drostanolon och oximetolon dock steroid detta (åtminstone i sin grundform) aldrig släpptes som läkemedel. Den såldes endast under en kort tidsperiod som en modifierad hormon som kallas dimethazine. Dimethazine är tillverkad av två molekyler av Methyldrostanolone som är sammanbundna, som sedan metaboliskt separerade för att ge fri Methyldrostanolone.

Så medan tekniskt Methyldrostanolone själv aldrig såldes som ett receptbelagt medel, kan vi säga att drogen var en utnyttjat medicinally.OtherWise förblev methyldrostanolone molekylen Methyldrostanolone en obskyr forskning steroid bara, och var aldrig själv godkänt för användning på människor. Methyldrostanolone släpptes i början av 2005 som ett över disk "grå marknaden" anabol steroid i USA.

Drogen säljs utan restriktioner ett näringstillskott produkt, spärra vissa åldersgränser friskrivning av tillverkaren. Inga statliga eller federala lagar identifiera denna drog som en anabol steroid, som tar bort de juridiska förknippade med att vara en klass III kontrollerat ämne som andra steroider. Detta är helt enkelt på det faktum att methyldrostanolone var inte i handeln på den tiden sådana lagar var skrivna, och var okänt för lagstiftarna. Det var aldrig lagligt att sälja som kosttillskott, dock, och i slutet av 2005 FDA ilsket erkände methyldrostanolone såldes på sportbilaga marknaden. I början av 2006 skickade FDA brev till tillverkaren och en distributör krävande det dras från handeln. Superdrol har sedan dess upphört.

Strukturella egenskaper:

Methyldrostanolone är en modifierad form av dihydrotestosteron. Den skiljer sig genom att: 1) tillägg av en metylgrupp på kol 17-alfa, vilket hjälper till att skydda hormonet under oral administrering, och 2) Införandet av en metylgrupp på kol-2 (alfa), vilket avsevärt ökar anabola styrka av steroiden genom förhöjningsfoten dess motstånd mot metabolism i 3-hydroxisteroiddehydrogenas enzym i skelettmuskelvävnad.

Biverkningar (östrogena):

Methyldrostanolone inte aromatiseras av kroppen, och är inte mätbart östrogena. En anti-östrogen är inte nödvändigt när du använder denna steroid, eftersom gynekomasti inte borde vara ett problem även hos känsliga individer. Eftersom östrogen är den vanliga skyldige med vätskeansamling, producerar methyldrostanolone istället en mager, kvalitet se till kroppsbyggnad utan rädsla för överskott subkutan vätskeretention. Detta gör det till ett gynnsamt steroid att använda under styckning cykler, när vatten och fett lagring är stora bekymmer.

Administration (Män):

Methydrostanolone aldrig godkänt för användning på människor. Förskrivning riktlinjer är inte tillgängliga. En effektiv dos av methyldrostanolone för fysik eller prestationshöjande ändamål tycks börja i intervallet 10-20 mg per dag, taget längre än 6 eller 8 veckor. På denna nivå verkar för att ge en mätbar muskelbyggande effekt, som vanligtvis åtföljs av fettförbränning och ökad definition. Förvänta dig inte att vinna 30 pounds på detta medel (dess namn, vilket är en förkortning för "Super Anadrol" är mer marknadsföring än verkligheten), men många gör gå därifrån med mer än 10 pounds av solid muskelmassa när du använder detta läkemedel för sig. Vid fastställandet en optimal daglig dosering, vissa gör hitta drogen för att vara mätbart effektivare när bege upp till 30 mg intervallet. Potential levertoxicitet bör definitivt beaktas med sådan användning, dock.

För att undvika ytterligare eskalerande lever stam, 20 mg dagligen av dagligen i methyldrostanolone ibland staplas med en icke-toxisk injicerbara steroid, såsom testosteron för massa-byggnad faser av träningen, eller nandrolon eller boldenon mer muskelmassa vinna och definition, i stället för helt enkelt öka dosage.The läkemedlet fungerar också bra i styckning cykler, där dess bristande östrogeniciteten är mycket gynnad. Ofta kombineras här med en icke-aromatizable Injicerbara steroid som Primobolan eller Parabolan.

Administration (kvinnor):

Methyldrostanolone aldrig godkänt för användning på människor. Förskrivning riktlinjer är inte tillgängliga. I den atletiska arenan, skulle en effektiv oral daglig dos falla omkring 2,5 mg per dag, som tas i cykler varar inte mer fhan 4-6 veckor för att minimera chansen för virilization. Den huvudsakliga tvistefrågan med honor är förmodligen kommer att bli den 10 mg per kapsel dos, vilket är alldeles för högt för att använda. Ansökan skulle kräva öppna varje kapsel och dela de pulveriserade innehållet upp i 4 separata doser. Som med alla steroider, är virilisering fortfarande möjligt.

Tillgänglighet:

Superdrol inte längre är kommersiellt produceras, även om vissa klon produkter kan fortfarande finnas.