Tillverkare

List of all manufacturers


Trenbolone Acetate Bayer 10 amps [10x100mg/1ml]

Trenbolone Acetate Bayer 10 amps [10x100mg/1ml]

123,00 €

15% 104,55 €

Tillgänglighet: Stock

Buy Trenbolone Acetate Bayer (trenbolone acetate)

Finaplex (även känd som trenbolon) är en syntetisk steroid som en gång användes i jordbruksindustrin att göda boskap. Drogen är ett potent vikt stimulerande agent och kan öka aptiten. Finaplex är en förestrad steroid som gör det möjligt att agera under en längre tid.

Även om det användes som en anabol agent, det är också en potent androgen drog. Det finns endast som en intramuskulär injektion. Så snart man insåg att läkemedlet hade anabola egenskaper började kroppsbyggare och andra idrottare att konsumera det i stora mängder. Drogen ökar kroppsvikt och muskelmassa så länge kosten är rik på kalorier.

 

Farmakologi

Liksom många anabola steroider, har Finaplex liknande aktiviteter. Förutom att öka proteinsyntesen och muskelmassa, kan drogen ökar också antalet röda blodkroppar. Detta leder till en högre hemoglobinvärde och en något ökad syre lastkapacitet. Ju högre dos, desto mer betydande effekter.
 
Finaplex har aldrig varit godkänt för behandling av någon medicinsk sjukdom. Hos djur är Finaplex när det ges i låga doser visat sig vara ganska säker, men vid höga doser besitter potent biverkningar. Drogen är inte längre tillverkas någonstans i Nordamerika.

 

Bodybuilders

Drogen är fortfarande allmänt missbrukas av kroppsbyggare för att öka muskelmassan. Frågan är om det verkligen är Finaplex som håller på att injiceras. Eftersom läkemedlet inte längre tillverkas av läkemedelsföretag, är all produktion sker i Sydostasien, Mexiko och Östeuropa. Det finns några hemliga laboratorier som gör drogen, men kvalitet och renhet av produkten i fråga. Drogen när det injiceras absorberas långsamt i kroppen och stannar kvar i kroppen för 3-7 dagar. Finaplex har visat sig öka proteinsyntesen och få positiv kvävebalans.

De flesta bodybuilders hävdar att det ökar aptiten, minskar muskelnedbrytning och bidrar också till återhämtningen efter skada.
 
Vid låga doser, är det säkert. Först vid mycket höga doser är det omvandlas till östrogen som orsakar vätskeretention och gynekomasti.
 
Under årens lopp har Finaplex injektioner blivit tillgängliga i olika formuleringar. Alla har en bilaga ester obligation. Ju längre alifatiska kedjan, desto längre är den varaktighet. Den korta åtgärder Finaplex absorberas snabbt i kroppen efter en injektion och utsöndras inom 2-5 dagar. Ju längre agerar formuleringar kvar i kroppen under 6-12 dagar. De flesta bodybuilders injicera sig själv 1-2 gånger i veckan under 4-6 veckor.

 

Dos

Finaplex finns endast som en injektion. Dosen av Finaplex är 200mg/week och gradvis ökas till 1200mg/week. På grund av de ester, ackumuleras det i fettvävnader och långsamt släppt över tiden.
 
På cyberrymden finns även Finaplex piller tillgängliga. Dock är läkemedlet mycket dåligt absorberas och omedelbart metaboliseras i levern när det tas genom munnen. Således är ett oralt tillskott rekommenderas inte
 
Injektionen görs oftast i skinkan området. Man ska inte injicera Finaplex i armar eller buken eftersom injektioner kan vara smärtsamt och väldigt obehagligt. Eftersom läkemedlet är löst i en fet avstängning, är det bäst att ge små volymer av injektioner. Stora volymer kan orsaka smärta. Den injektionsstället måste också roteras för att förhindra utveckling av abscess. Den andra vanligaste injektionsstället är utsidan av låret.

 

Extraktion från Pellets

För många år sedan var Finaplex tillverkas pellets som placeras under huden på husdjur. Dessa pellets innehöll steroid som sedan sakta ut i blodet. Vissa bodybuilders har tillgripit krossa pellets och utvinna Finaplex med ett organiskt lösningsmedel som DMSO. När utvinningen är gjort, är Finaplex upplöst i lite olja - Vegetabiliska eller sesamfrön och injiceras. Man kan även använda olja på huden. Extraktionen blir rå och hemlagade recept har aldrig visat sig vara effektiva. Tillämpning Finaplex på huden kan resultera i absorption av läkemedlet, men det är oförutsägbar och dosen absorberas fortfarande okänd. Och man måste tillämpa det över hela kroppen för att få tillräcklig mängd Finaplex att absorberas.

 

Cykling

Finaplex används för att bygga muskler, de flesta användare rekommenderar cykling med andra steroider för en period på 3-6 veckor. De vanligaste andra steroider används med trenbolon är Dianabol och Anavar. Vidare måste man äta en kost rik på kalorier för att vinna vikt. Andra rekommenderar Finaplex med tillväxthormon / tyroxin vid låga doser. Det viktigaste att notera är att man inte bör ta Finaplex i mer än 4 veckor i taget. Detta ökar biverkningar och också leder till en dämpning av testosteronnivåer. För att undvika suppression av testosteron, en del rekommenderar även starta klomifen efter en 2 veckors wash-out period.
 
Till skillnad från många andra anabola steroider, inte Finaplex öka muskelmassa, men det ger inte den ökade kraftigt i prestanda. Många experter rekommenderar att du börjar på denna drog i början av sport säsongen och kombinera det med andra anabola steroider.

 

Biverkningar

Liksom alla anabola steroider, är Finaplex förenat med en rad biverkningar. I allmänhet är läkemedlet tolereras väl och har minimala östrogena effekter. Det är därför det är att föredra av kroppsbyggare. De biverkningar inkluderar:
sömnlöshet
högt blodtryck
ökad aggressivitet
svettningar
minskad / ökad libido
virilization
njurskador
klitoris utvidgningen
hosta
humörsvängningar
djup röst

Majoriteten av dessa biverkningar omvända när läkemedlet stoppas. Vissa viriliserande effekter hos kvinnor inte är oåterkalleliga.
 
En irriterande bieffekt av Finaplex rapporteras av många användare är det av en torr hosta. Hostan börjar 2 veckor efter injektionen och är ihållande. Det är inte associerad med någon feber eller slembildning, utan sker hela tiden. Orsaken till hosta är inte känd men tros bero på ett främmande ämne i produkten eller någon typ av reaktion med fet upphängning. I några få fall, inte kvarstår hosta under några månader även efter det att läkemedlet har stoppats. Eftersom många av dessa anabola steroider är upprättad i osterila miljöer, kvalitet och renhet av produkterna förblir ifrågasättas.

 

Varning

Det finns rapporter om att Finaplex kan försämra med tiden. Ett fåtal fall av njurskador har rapporterats efter användning av denna steroid. Det stora problemet är att eftersom bodybuilders tar så många andra droger är det svårt att sätta fingret på orsaken till njurskador. Vare njurskador inträffar eller inte, alltid se till att du injicerar en färskvara. Om fet avstängning har du ser brunaktig och hopklumpade, skaffa dig en ny flaska.

Drogen kan också förändra kolesterolnivåer i kroppen och leda till en framtida risk för skador på hjärtat.

 

Tillgänglighet

Det finns många sajter på internet som säger sig ha den verkliga Finaplex. Drogen är inte tillverkats av något läkemedelsföretag och är för närvarande görs i hemlagad laboratorier. Även om produkten kan vara tillgängliga, skalan, renhet och kvalitet i fråga. Det har varit många rapporter om falska och förorenat Finaplex produkter på marknaden. En av de främsta anledningarna anabola steroider inte fungerar är att den riktiga steroider inte är närvarande som en ingrediens. Många produkter som köpts från dessa webbplatser har undersökts och visat sig innehålla andra produkter eller föroreningar. Eftersom det är olagligt att sälja anabola steroider på nätet, är det tveksamt att den verkliga "Finaplex" finns. Det enda säkra sättet att veta är att analysera steroid i ett laboratorium.
 
Även inom området veterinärmedicin, är det läkemedel under strikt kontroll.

 

Kostnad

Den exakta kostnaden för Finaplex är ganska varierande och beror på vem du köper den från. Både injektionen och muntliga formuleringar finns tillgängliga. En 10cc flaska kan kosta så mycket som $ 150-200 och renhet och kvalitet förblir misstänkt. Det finns också tabletter av Finaplex på sälja på marknaden. Dessa tabletter kosta allt från $ 50 - $ 75 för 45 tabletter (300mg)

 

Detection

Liksom alla anabola steroider är Finaplex förbjudas i idrotten. Varje större idrottsorganisation kontroller nu för nivåerna av detta hormon i urinen. De tester som finns idag kan lätt upptäcka Finaplex eller dess metaboliter i urin 7-30 dagar efter utsättning av läkemedlet.